Valori de recrutare: Timp până la angajare | TalentLyft

Ce este timpul de angajare?

Timp de angajare este unul dintre cheie parametrii de recrutare și angajare. Time-to-hire parts the piedestal cu cost-pe-chirie și calitate-of-chirie. Aceste 3 metrici sunt cele mai importante și mai frecvent utilizate metrici de recrutare.

Măsurarea timpului până la angajare s cât de repede poate selecta și angaja o companie cel mai bun candidat. Îți va spune cate zile echipa dvs. de resurse umane trebuie să vă ocupe postul deschis.

Timp de angajare vs. timp de completare

Time-to-hire este adesea folosit ca a sinonim pentru timpul de umplere. Acesta este un greşeală! Timpul de angajare și timpul de completare sunt complet două diferit metrici.

The diferență între aceste două valori se află în punct de start:

 • Timp de umplere numără zilele de la data la care ai publicat noul tău loc de muncă deschis.
  Data la care este o cerere de angajare depus pentru aprobare sau data la care se acordă aprobarea pentru a începe ocuparea unei poziții poate fi folosit în locul datei la care este publicată poziția deschisă.
 • Timp de angajare numără zilele de la data la care candidatul are a intrat în conducta dvs.
  Cu alte cuvinte, un punct de plecare pentru măsurarea timpului de angajare este când ai candidatul tău (aplicat sau de proveniență).

În scurt:

 • Timp de umplere răspunde la întrebarea: Cât timp este dvs întreg procesul de recrutare, de la crearea unui nou loc de muncă deschis până la angajarea cuiva?
 • Timp de angajare raspunde la intrebare: După ce ai candidați (obținut sau aplicat) pentru un loc de muncă deschis, câte zile sunt necesare pentru a angaja pe cineva?

Concluzie:

 • Timp de umplere vă va spune câte zile aveți nevoie pentru a ocupa un post odată ce ai definit nevoia pentru angajarea unui nou angajat.
  Astfel, această măsurătoare este foarte utilă pentru planificare nevoile dvs. de angajare.
 • Timp de angajare vă va spune cât de repede puteți selecta cel mai bun candidat odată ce ai o conductă a candidaților potriviți.
  Astfel, această măsurătoare este foarte utilă pentru validarea eficienţă a procesului dumneavoastră de selecție.

Deși aceste două valori pot părea similare la început, tu nu ar trebui utilizati-le interschimbabil.

Timpul de completare este întotdeauna mai lung decât timpul de angajare deoarece măsoară timpul necesar pentru a obține aprobare pentru angajarea unui nou angajat, publicarea și publicitate noua ta pozitie deschisa si timpul necesar primului candidat aplica.

Cum se calculează timpul de angajare?

Timpul de angajare este număr de zile trecut de la a candidatul a intrat în conducta dvs până în ziua în care tu angajează un nou angajat.

Aici este formulă pentru a calcula timpul de angajare:

De asemenea, vă puteți calcula in medie timp de angajare.

Pentru exemplu, să presupunem că ați avut 3 locuri de muncă disponibile în ultima lună. Cum să calculezi timpul mediu de angajare?

Pur și simplu adăugați timpul până la angajare pentru primul, al doilea și al treilea loc de muncă deschis și împărțiți suma la numărul total de locuri de muncă disponibile (în acest caz, 3).

Aici este formulă pentru calcularea in medie timp de angajare:

Puteți calcula o in medie timp de angajare pentru un anumit timp departament, locațieetc. în diferite perioade de timp, cum ar fi a lună, trimestru. anetc.

Care este timpul mediu de angajare?

Iată câteva informații utile pe care le puteți folosi reper timpul dvs. de angajare:

 • Un sondaj recent realizat de Spark Hire pentru Raportul privind tendințele de angajare în creștere din 2018 a chestionat 500 de profesioniști în achiziționarea de talente din Statele Unite. Ei au descoperit că pentru 49% dintre respondenții la sondaj, 7 până la 14 ziles de la primirea unei cereri de ofertă a fost norma; 24% dintre companii au raportat că le ia 15 până la 30 de zile a face o închiriere.
 • Potrivit LinkedIn, doar 30% dintre companii sunt capabile să ocupe un post vacant în 30 de zile. Celelalte 70% dintre companii durează între 1 și 4 luni pentru a procesa o nouă angajare.
 • Raportul de evaluare comparativă a achiziției de talente din 2017 al Societății de Management al Resurselor Umane (SHRM) a constatat că timpul mediu pentru ocuparea unei poziții este 36 de zile.

Rețineți că unele dintre aceste rapoarte utilizează timp de angajare ca metrică şi alt timp de umplere.

De asemenea, este important de subliniat faptul că un timp mediu de angajare poate diferă referitor la diferit industrii și roluri specifice, departamente, orașe, țări, orașe etc.

De ce este important să măsurați timpul de angajare?

Timpul de angajare este unul dintre top 3 cele mai importante parametrii de angajare și recrutare.

Conform cercetărilor LinkedIn, time-to-hire este un așa-zis “Steaua Nordului” metrica, a doua metrică pe care o folosesc pentru a-și măsura succesul angajării.

De ce este timpul de angajare așa important?

Timpul până la angajare este o măsură excelentă pentru a evalua eficienţă a procesului dumneavoastră de selecție. O lungă perioadă de timp până la angajare crește cost de angajare, dar te poate determina și pe tine pierde candidații de top.

Cercetările lui Robert Half au descoperit că este grozav 57% dintre cei care caută un loc de muncă își pierd interesul într-un loc de muncă dacă procesul de angajare este lungă.

Astfel, reducerea timpului de angajare este o modalitate excelentă de a face acest lucru reduceți costul pe închiriere și îmbunătățiți-vă experiența candidatului.

Cum să îmbunătățiți timpul de angajare?

Una dintre cele mai bune moduri de a reduce timpul tău de angajare este să utilizați software modern de recrutare.

Potrivit cercetărilor, 86% dintre profesioniștii care recrutează spun că utilizarea unui ATS i-a ajutat angajeaza mai repede.

Software-ul modern de recrutare are multe beneficii si diferite Caracteristici care permit companiilor să reduce timpul lor de angajare.

Aici sunt top 5 moduri în care software-ul de recrutare reduce timpul de angajare:

 1. Analiza datelor
  Software-ul modern de recrutare va urmăriți și măsurați automat timpul dvs. de angajare. În acest fel, puteți obține o perspectivă asupra cât timp durează angajarea pentru un anumit loc de muncă și fa schimbari în consecinţă. Pentru exempluputeți observa că o anumită etapă a procesului dvs. de selecție durează prea mult și puteți găsi soluții rezolva astfel de blocaje.
 1. Automatizarea e-mailului
  Software-ul modern de recrutare este gata de utilizare recrutarea șabloane de e-mail puteți personaliza și trimite înăuntru vrac. Astfel, puteți economisi mult timp și vă puteți asigura că comunicați cu fiecare candidat la timp cu un mesaj personalizat.
 1. Programarea automată a interviurilor
  Cu un software modern de recrutare, poți trimite e-mailuri automate cu un programare la interviu asta automat chiuvetă cu calendarul tău de lucru. În acest fel, veți economisi timp prețios mergând înainte și înapoi aranjați o oră potrivită slot pentru toți candidații dvs.
 1. Analiza automată a CV-urilor și screening-ul
  Odată ce candidații aplică, un software modern de recrutare va face acest lucru analizați și analizați CV-urile și creați-le profilurile bogate in sistem automat. Astfel, veți economisi timpul necesar pentru a parcurge toate aplicațiile primite și a le organiza pentru a găsi cei mai buni candidați.
 1. Descalificarea automată a candidaților necalificați
  Cu un instrument modern de recrutare, puteți automat ecranarea formularelor de cerere și eliminarea candidaților care nu sunt calificați. În acest fel, veți putea elimina rapid și eficient candidații nepotriviți la începutul procesului de selecție și veți economisi timp pe care altfel l-ați pierde cu ei.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *