Vă despărțiți de furnizorul dvs.? 9 sfaturi pentru a-l alege pe cel mai bun

Dacă nu aveți o fermă funcțională în spatele restaurantului dvs., va trebui să dezvoltați relații bune cu furnizori de încredere pentru a vă conduce afacerea. Alegerea celui mai bun furnizor pentru restaurantul dvs poate necesita o cantitate destul de mare de cercetare și considerație, dar organizația potrivită poate face ca afacerea dvs. să funcționeze fără probleme. La urma urmei, menținerea restaurantului dvs. aprovizionat cu ingredientele și necesitățile potrivite vă poate face sau distruge reputația în fața clienților. Dacă conduceți o cafenea, de exemplu, epuizarea terenurilor dvs. cele mai vândute de mai multe ori ar putea zgudui încrederea chiar și a celor mai loiali patroni ai tăi. (Un magazin de amatori de cafea lipsiți de cofeină este nu o priveliște frumoasă.)

Un furnizor remarcabil se poate asigura că livrările dumneavoastră sunt livrate la timp, vă poate ajuta să vă adaptați la tendințele din industrie și să vă ofere ingrediente de calitate pentru mărfurile dumneavoastră. Deși s-ar putea să fie nevoie să faceți cumpărături și să încercați câțiva furnizori înainte de a găsi potrivirea perfectă, menținerea standardelor ridicate vă va ajuta să găsiți furnizorul de încredere visat. Procesul de verificare durează ceva timp. Cu toate acestea, odată ce aveți un raport stabilit cu un furnizor care oferă restaurantului dvs. local tot ceea ce are nevoie la timp, veți fi într-o poziție mult mai bună pentru a vă servi clienții la calitatea pe care o așteaptă.

1. Comparați prețurile

Prețul nu este singurul factor de luat în considerare atunci când alegeți un furnizor, dar cu siguranță are un impact mare asupra deciziei dumneavoastră. După cum se explică în revista pentru siguranța alimentelor, comparând prețurile pentru cele mai importante bunuri ale tale este un element de avut în vedere atunci când decideți între diferiți furnizori. De asemenea, merită luată în considerare și cantitatea de muncă implicată: ar fi mai rentabil să cumpărați produse de patiserie gata preparate sau este mai ieftin să plătiți personalul pentru a coace? Costul mărfurilor în sine, precum și cantitatea de pregătire și forță de muncă pe care personalul dumneavoastră ar putea avea nevoie pentru a lucra cu acestea sunt elemente care merită o examinare atentă. [bctt tweet=”Consider cost of goods and labor needed for food prep when comparing vendor prices.” username=”joinhomebase”]

2. Monitorizați calitatea produsului

Obținerea bunurilor de care aveți nevoie la un preț care să corespundă bugetului dvs. este doar o parte din numeroasele elemente de care trebuie să aveți în vedere: calitatea este, de asemenea, o considerație importantă. După cum se explică în Forbeseste o idee bună să turul facilitatilor și inspectați-le practicile de manipulare și ambalare, în special pentru vânzătorii de produse alimentare proaspete. Un furnizor demn va avea proceduri pentru a se asigura că expedițiile dumneavoastră rămân proaspete și în siguranță. La urma urmei, preparatele tale finale vor fi îmbunătățite doar prin utilizarea ingredientelor de calitate. De asemenea, este o idee bună să inspectați cel puțin o parte din fiecare transport pentru controlul calității, deoarece un măr urât ar putea (mai degrabă la propriu) strica ciorchine.

3. Negociați Termenii furnizorului

Nu vă fie teamă să negociați cu potențialii furnizori pentru a obține ofertele care funcționează cel mai bine pentru afacerea dvs. Desigur, prețul este întotdeauna un bun punct de plecare. Dar, după cum s-a menționat în Restaurant Engine, puteți lua în considerare și negocierea programului de livrare sau a termenelor de plată. De exemplu, instruirea vânzătorilor să facă livrări în zilele de marți, pentru a avea suficient stoc la îndemână pentru a-ți acoperi goana din weekend, este o modalitate simplă de a-ți acoperi toate bazele. Chiar și lucrând împreună pentru a găsi cel mai bun moment al zilei pentru a primi livrări (de exemplu, nu în timpul goanei de prânz) este o modalitate ușoară de a-ți face furnizorul să lucreze cu tine.[bctt tweet=”Don’t be afraid to negotiate with vendors to get the deals that work best for you.” username=”joinhomebase”]

4. Încercați înainte de a cumpăra

Când comparați mai mulți furnizori potențiali, obținerea de mostre din produsele lor este o idee inteligentă. La urma urmei, nu vrei să te blochezi cu mai multe transporturi de roșii proaste doar pentru că noul tău furnizor a exagerat descrierile calității lor. După cum se explică în Score, vedeți mostre ale produselor furnizorului dvs — și chiar să le încerci atunci când este cazul — este întotdeauna o alegere bună. Acesta este un moment în care efectuarea de achiziții la vedere nevăzută se poate întoarce înapoi. La urma urmei, vrei doar ce este mai bun pentru clienții tăi.

5. Verificați calitatea serviciului

Lucrul cu un furnizor care furnizează cele mai bune legume din lume nu va însemna mare lucru dacă nu poate livra mărfurile la timp. Comenzi întârziate, întârzieri de răspuns la factură și alte greșeli vă poate complica capacitatea de a servi clienții, așa cum se menționează în CBS News. Este esențial să alegeți un furnizor care este de încredere și de încredere. Dacă restaurantul tău este renumit pentru guacamole uimitor, de exemplu, ultimul lucru de care ai nevoie este o livrare de avocado nesigură. Scoateți în prealabil detaliile de livrare și mențineți-vă furnizorii la un standard rezonabil.

6. Lucrați cu personalul serviciului pentru clienți

Faceți tot posibilul pentru a oferi servicii excelente clienților dvs.; de asemenea, poate fi util să căutați un furnizor al cărui personal va face eforturi suplimentare pentru dvs. După cum se explică în Houston Chronicle, furnizori care au personal dedicat serviciului pentru clienți au mai multe șanse să vă satisfacă nevoile. Un personal receptiv va ajuta la corectarea oricăror greșeli imediate și, în timp, puteți dezvolta o relație de lucru excepțional de bună. (La urma urmei, vor să-ți păstreze afacerea ca client).

7. Luați în considerare minimele de comandă

Dacă conduceți un restaurant local, atunci este posibil să nu aveți nevoie – sau spațiu de depozitare – pentru comenzi de mărfuri de dimensiuni uriașe. Asigurați-vă că vânzătorii dvs. pot acomodează comenzi mai mici. Nu vrei să fii blocat cu mai multe produse proaspete decât poți folosi înainte ca acestea să se strice.

8. Ajustați pentru tendințe

Fie că este vorba de sos Sriracha, cronuts sau totul acoperit cu slănină, ține pasul cu tendințele alimentare vă poate ajuta restaurantul să rămână relevant și popular. De exemplu, Forbes a prezis că versiunile gussied-up ale chiftele, cârnați și pâine vor fi următoarele alimente „It”. Lucrul cu un furnizor care vă poate ajuta să vă adaptați la tendințele industriei va face acest proces și mai ușor.

9. Verificați referințele

Nu trebuie să luați pretențiile vânzătorului despre calitate la valoarea nominală. Aflați ce alte restaurante servește potențialul dvs. furnizor și sunați în jur pentru a verifica performanța lor în viața reală, așa cum este recomandat în The Food Service Warehouse. Este o modalitate ușoară de a vă asigura că furnizorul ales de dvs. își poate susține pretențiile de servicii excelente.
Pentru mai multe sfaturi despre gestionarea restaurantului local, consultați-ne Înapoi la afaceri pagină.

setTimeout(funcție () {
!funcție (f, b, e, v, n, t, s) {
dacă (f.fbq) întoarcere;
n = f.fbq = function () {
n.callMethod ?
n.callMethod.apply(n, argumente): n.queue.push(argumente)
};
dacă (!f._fbq) f._fbq = n;
n.împingere = n;
n.încărcat = !0;
n.version = ‘2.0’;
n.coadă = [];
t = b.createElement(e);
t.async = !0;
t.src = v;
s = b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t, s)
}(fereastră, document, „script”,
„https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js”);
fbq(‘init’, ‘289044868114522’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
}, 3000);

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *