Top 9 beneficii și beneficii pentru angajați pentru lucrătorii de la distanță

Importanța de a oferi beneficii angajaților tăi de la distanță

Lucrarea de la distanță este aici pentru a rămâne și acest lucru nu se datorează doar impactului pandemiei de coronavirus! Lucrătorii de la distanță au crescut constant în ultimul deceniu. Un studiu publicat în Small Biz Genius arată o creștere cu 140% a lucrătorilor la distanță din 2005. Aceasta este doar una dintre numeroasele statistici care arată creșterea lucrului la distanță în afaceri de astăzi.

Având în vedere realitatea, este timpul să tratăm bine lucrătorii de la distanță cu planuri perfecte de beneficii pentru angajați. Aceste planuri nu ajută doar la implicarea angajaților, ci și la o mulțime de alte aspecte.

Unul dintre celelalte avantaje cruciale ale unui plan de bunăstare este maximizarea satisfacției în muncă. Un studiu publicat în Zoro a arătat că 72% dintre lucrători cred că beneficiile sporite ale angajaților duce la satisfacție în muncă. Este un atribut dorit de toți angajatorii, dar atins doar de câțiva.

5 motive pentru a investi în beneficii pentru angajații tăi de la distanță

Planurile dvs. de bunăstare a angajaților sunt importante pentru lucrătorii dvs. de la distanță din diverse motive. Unele dintre aceste motive sunt următoarele:

Motivul #1: Îmbunătățiți implicarea

Beneficiile angajaților îi ajută pe lucrătorii de la distanță să simtă că fac parte din familie. Deoarece sunt izolați de grup, aceste planuri de beneficii îi ajută să realizeze că sunt încă împreună.

Motivul #2: Luptă împotriva singurătății

Lucrătorii de la distanță pot deseori să lucreze singuri singuri. Pachetele de beneficii specifice, cum ar fi pachetele de abonament, pot ajuta la combaterea acestei singurătăți la locul de muncă.

Motivul 3: Consolidează-ți cultura companiei

Un pachet de beneficii bine gândit ajută la extinderea culturii de lucru a mărcii dincolo de cei patru pereți ai săi, care sunt vitali în zilele noastre.

Motivul #4: Maximizați productivitatea

Planurile concepute corespunzător privind bunăstarea angajaților pot ajuta la atenuarea punctelor dureroase ale lucrătorilor la distanță, maximizând astfel productivitatea acestora.

Motivul #5: Atrageți talente de top

Având un plan de beneficii dedicat lucrătorilor la distanță atrage cele mai bune talente și vă permite să obțineți un avantaj competitiv.

Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care aveți nevoie imediat de planuri de beneficii pentru angajați pentru lucrătorii de la distanță. Dar, în acest caz particular, lucrurile pot să nu pară atât de simple pe cât sună.

Ce beneficii ar trebui să oferi angajaților tăi de la distanță?

Cele enumerate mai sus sunt câteva dintre motivele pentru care aveți nevoie imediat de planuri de beneficii pentru angajați pentru lucrătorii de la distanță. Dar, în acest caz particular, lucrurile pot să nu pară atât de simple pe cât sună.

Deși planurile de beneficii pentru angajați sunt în vigoare astăzi, proiectarea unor astfel de programe pentru lucrătorii de la distanță poate părea dificilă. În timp ce majoritatea angajatorilor sunt obișnuiți să lucreze manual cu lucrătorii de birou, nu același lucru este cazul lucrătorilor la distanță.

Lucrarea de la distanță implică o scenă diferită, cu diferite puncte de durere. Acestea pot fi un mediu de lucru, infrastructură, configurație de lucru, comunicare etc. Pe scurt, ce beneficii pot face minuni pentru un personal de birou poate să nu fie aceleași pentru lucrătorii la distanță.

Prin urmare, acest lucru necesită o perspectivă asupra nevoilor specifice ale unui lucrător de la distanță. Angajatorii trebuie să înțeleagă ce funcționează bine pentru ei și ce nu. Pentru a vă ajuta să le aflați, suntem astăzi aici cu alegerile noastre de top pentru beneficiile angajaților de la distanță.

4 beneficii obligatorii pentru angajați pentru lucrătorii dvs. de la distanță

Iată primele 4 beneficii care sunt cele mai importante pentru angajații de la distanță:

Beneficiul #1 pentru angajații de la distanță: plan de pensionare și ajutor financiar

Beneficiile de pensionare sunt întotdeauna o caracteristică bonus pe care un angajat ulterior la locul de muncă. Prin urmare, trebuie să includeți un plan de pensie și în pachetul de beneficii ale angajaților. Puteți începe prin a deschide conturi la Fondul de previziune pentru lucrătorii dvs. de la distanță și a contribui lunar la acesta

Există, de asemenea, alte beneficii financiare pe care le puteți oferi de-a lungul liniilor unui plan de pensii. Acestea pot fi consiliere financiară, sfaturi privind opțiunile de acțiuni, asistență pentru plata împrumutului pentru studenți etc.

#2 Beneficiu pentru angajații de la distanță: plan de asigurare

Asigurarea este o parte integrantă a vieții nesigure de astăzi. Oferă un sentiment de siguranță împotriva oricăror nenorociri neprevăzute. Datorită aplicabilității sale, aceasta trebuie să fie în planul dumneavoastră de bunăstare a angajaților. Deci, oferirea de asistență în asigurare este un plan de beneficii genial pentru angajați. Această asistență de asigurare poate fi pe mai multe tipuri, cum ar fi asigurări de viață, asigurări de sănătate, asigurări de invaliditate.

Aici, având în vedere varietatea planurilor de asigurări corporative, este ușor să găsești alegerea potrivită pentru angajații tăi. Puteți să vă conectați lucrătorii de la distanță cu partenerii dvs. corporativi de asigurări și să găsiți o ofertă care să se potrivească cel mai bine nevoilor acestora.

#3 Beneficiu pentru angajații de la distanță: Configurarea lucrului de acasă

În timp ce angajatul dvs. de birou are libertatea de a lucra cu cele mai bune materiale de birou, lucrătorii dvs. de la distanță s-ar putea să nu. Acest lucru se datorează faptului că anumite configurații de lucru de acasă ar putea să nu fie la fel de bine echipate ca un spațiu de lucru de birou. Aici, lipsa unui mediu de lucru adecvat poate împiedica productivitatea.

Prin urmare, angajații tăi care lucrează la distanță trebuie să aibă toate elementele esențiale pentru o configurație de lucru de acasă. Un plan de beneficii privind asistența de configurare îi poate ajuta să îi acomodeze cu hardware-ul necesar necesar, mobilierul de lucru de acasă, un plan bun de conexiune la internet etc. De asemenea, puteți oferi rambursarea anumitor cheltuieli în amenajarea unui spațiu de lucru la distanță menționat.

#4 Beneficiu pentru angajații de la distanță: Timp liber

O pauză de la viața profesională este întotdeauna un stres foarte necesar. Așadar, trebuie să acordați timp de vacanță lucrătorilor dvs. de la distanță pentru a reduce stresul la locul de muncă. Majoritatea angajatorilor ar putea crede că acest lucru este inutil pentru lucrătorii de la distanță, dar nu același lucru este exact.

În timp ce angajații de la birou lucrează 9-5 ore, un lucrător de la distanță nu se încadrează în această categorie. În cele mai multe cazuri, angajații de la distanță tind să petreacă mai multe ore la locul de muncă decât un vizitator mediu de birou. Prin urmare, nu trebuie să-i suprasolicitați cu muncă și să le răpiți de timpul liber. Aici, câteva zile libere ajută la ameliorarea stresului. De asemenea, este o idee grozavă să aveți politici de vacanță nelimitate sau deschise, care să nu limiteze vacanța la o constrângere de timp de una sau două săptămâni.

5 beneficii suplimentare pentru angajați pe care ar trebui să le oferiți lucrătorilor de la distanță

Iată 5 avantaje suplimentare pe care ar trebui să le oferiți angajaților dvs. de la distanță:

Avantajul #1 pentru angajații de la distanță: oportunități de învățare

Piatra de temelie a fiecărei creșteri sunt experiențele de învățare. În timp ce angajații dvs. de birou pot primi o mulțime de persoane cu seminarii și ateliere, angajații dvs. de la distanță s-ar putea să nu. Este important de remarcat aici că beneficiază și de oportunitățile de creștere adecvate.

Vă puteți asigura acest lucru înscriindu-le și plătind pentru câteva cursuri online din domeniul lor. Se datorează faptului că, odată cu ascensiunea internetului, oferta de cunoștințe nu are constrângeri. Trebuie să folosiți pe deplin acest scenariu și să le oferiți diferite cursuri online.

# 2 Avantaj pentru angajații de la distanță: planuri de wellness

Sănătatea angajaților este una dintre responsabilitățile vitale ale unui angajator. Este unul dintre beneficiile principale pe care trebuie să le ai. În timp ce planurile de asigurări de sănătate corporative sunt un dat în acest domeniu, companiile de astăzi depășesc asta.

Cu conceptul de programe de wellness corporative, multe companii oferă acum și platforme de wellness pentru angajați. Acestea sunt modalități de a încuraja un stil de viață sănătos printr-o mai bună implicare cu jocuri, clasamente și carduri cadou.

# 3 Avantaj pentru angajații de la distanță: abonamente

În timp ce angajații de birou au oportunitățile de a-și face prieteni în spațiul lor de lucru, lucrătorii de la distanță nu au. Conexiunile la birou îi ajută pe angajați să treacă peste muncă distrându-se în același timp.

Deoarece angajații tăi de la distanță ratează această distracție, îi poți compensa în alte moduri. Una dintre aceste moduri poate fi să le obții abonamente lunare la anumite platforme de divertisment. Pot fi abonamente la reviste, abonamente la streaming precum Netflix, Amazon etc. Toate acestea îi ajută doar să-și abate mintea de la muncă atunci când devine prea mult de gestionat dintr-o singură ședință.

#4 Avantaj pentru angajații de la distanță: Servicii la domiciliu

Lucrul de acasă poate fi uneori dificil să jonglezi cu treburile și munca simultan. În vremuri ca acestea, anumite servicii la domiciliu pot fi de mare ajutor pentru angajații care lucrează la domiciliu. Oferindu-le anumite servicii la domiciliu, ii poti ajuta sa se concentreze mai mult pe munca.

Câteva exemple de astfel de servicii pot fi livrarea ofertei, spălarea rufelor, curățenia etc. Aceste activități la domiciliu ocupă mult timp și eliminarea acestuia ar aduce mari favoruri unui lucrător de la distanță.

# 5 Avantaj pentru angajații de la distanță: extinderea culturii companiei

Nu este surprinzător faptul că un angajat de birou se va simți mai mult ca parte a companiei decât un lucrător de la distanță. Se datorează faptului că un lucrător de la birou ajunge să fie acolo pentru evenimente, sărbători de naștere, ocazii speciale etc.

Acest sentiment de separare este o piedică pe care trebuie să încerci să-l eviți. Puteți include în continuare lucrători la distanță în cât mai multe evenimente posibil prin videoconferință. De asemenea, le puteți livra acasă un tort și de ziua lor de naștere. Lucrurile mici ca atare îi ajută și pe ei să se simtă parte din familie.

Citiți acest lucru înainte de a implementa oricare dintre beneficiile de mai sus

Acestea sunt doar câteva dintre planurile de beneficii pentru angajați pe care le-ar adora lucrătorii dvs. de la distanță. Pentru că acestea sunt punctele care se adresează punctelor dureroase specifice ale angajaților de la distanță. De asemenea, este întotdeauna mai bine să afli ce preferă angajații tăi direct.

În acest caz, un sondaj privind înțelegerea lucrătorilor de la distanță vă va ajuta foarte mult aici. Înțelegerea nevoilor și problemelor lor vă va ajuta să planificați un pachet de beneficii mai bun pentru ei.

Concluzie: începeți imediat să lucrați la planul de beneficii pentru angajați de la distanță!

2020, până acum, a fost un an deosebit de greu pentru lumea afacerilor. Odată cu pandemia de COVID-19, companiilor se confruntă cu greutăți să rămână pe linia de plutire pe piață. Situația actuală a lucrului la distanță de luni de zile a împins afacerea să schimbe drastic strategiile.

Fie că este vorba despre obiectivele companiei, programul de beneficii pentru angajați, strategiile de afaceri etc., aceste modificări bruște nu au afectat doar angajatorii, ci și angajații. În timp ce angajații din jur fac tot posibilul să se transforme în lucrători la distanță, o tranziție bruscă ca atare nu este niciodată ușoară.

Lucrătorii sunt confuzi în privința muncii lor, speriați pentru locurile lor de muncă și, în general, nemotivați față de munca lor. Acest lucru dăunează și mai mult nivelului de productivitate al forței de muncă. Pentru a ridica nivelul de motivație, un aspect care va ajuta cu siguranță aici este beneficiile angajaților. Având toate acestea în minte, vă sugerăm să începeți imediat proiectul perfect pentru beneficiile angajaților de la distanță.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *