Strategii pentru startup-uri pentru a atrage talente tehnologice de top

Cum pot concura startup-urile cu marile companii în războiul pentru talentul tehnologic?

Într-un tot mai mult competitiv mediu, și cu media timpul de angajare dezvoltatori de software acum peste 35 de zile cel mai bun la, recrutarea unor mari talente tehnologice e greu.

Hai să ajutăm! Aplica pentru un special Programul TalentLyft pentru startup-uri și obțineți TalentLyft pentru până la 80% reducere!

Și este chiar Mai tare pentru mic afaceri şi start-up-uri cu nici un palmares de succes si nu stabilit marca. Deci, cum pot concura start-up-urile?

Strategii de atragere a talentelor pentru startup-uri

Iată câteva dintre cele mai multe strategii eficiente startup-urile se pot implementa pentru a atrage talente tehnologice de top:

1. Cultura este cheia

Dezvoltarea a mare cultură a companiei este o parte vitală a înființării unui startup. Poate ajuta, de asemenea, în atragerea de talente de top.

Dacă cultivi o cultură care contestatii pentru tehnicieni, vă puteți prezenta startup-ul ca a alternativă răcoritoare companiilor mai mari care răspund lent la schimbările în nevoile angajaților.

Asigurați-vă că startup-ul reflectă lucrurile care materie la talentul tehnic:

Una dintre cele mai bune modalități de a-i face pe oameni cumpără în cultura ta este să le permită literalmente face tocmai asta. Oferind capital propriu în afaceri nu numai că ajută oamenii te simti investitdar ajută și la consolidarea uneia dintre principalele puncte slabe ale unui startup: siguranta locului de munca.

Startup-uri susținute de întreprinderi în general oferă 10% – 20% din totalul acțiunilor. Acest fel de stimulent va da noului angajat o investitie ca s-ar putea nu intra într-o afacere mai mare.

2. Ieși în evidență din mulțime

Puteți iasă în evidență din mulțime, oferind tehnicienilor, și în special dezvoltatorilor, oportunitatea de a lucrează în modul în care doresc. Într-un sondaj recent realizat de Stack Overflow, în timp ce Javascript este cea mai folosită tehnologie în rândul dezvoltatorilor, limbajul cunoscut sub numele de Python este cel mai dorit.

Dacă doriți să atrageți talentul de vârf în tehnologie, afla ce vor și vedeți cum puteți alinia aceste dorințe la nevoile afacerii dvs.

Experții în tehnologie își pot permite să fie pretențiosdeci este important să joci cu tine punctele forte. Demonstrați influența o poziție într-un startup poate aduce.

Directori de tehnologie în startup-uri pot face a impact mare privind modelarea viitorului companiei. Ei sunt capabili să urmărește viziunea lor fără a fi nevoit să lupte împotriva forţelor birocraţiei. Mulți experți consacrați în tehnologie de multe ori trece de la mare corporație la startup-uri tocmai din acest motiv.

Dar, nu este doar stabilit talentul pe care ar trebui să-l urmărești…

3. Țintește talentul în curs de dezvoltare

Abilități tehnice și STEM sunt pe creştere in educatie. Ca atare, mulți absolvenți să aibă abilitățile tehnice de care are nevoie un startup. Cu recrutarea campusuluipoți stabili relații cu top universități si ofera stagii de practică la absolvenți. În acest fel, puteți obține interior pista pe proaspăt talent nou.

Peste 50% din dezvoltatori de software au fost codificate Mai puțin peste 8 ani și au Mai puțin peste 5 ani de experienta profesionala. Aceasta este o parte din motivul pentru care cu experienta dezvoltatorii sunt atât de greu de găsit: sunt în minoritate.

Oportunitatea afacerilor este de a crea spații pentru a cultiva noi talente și investi devreme în dezvoltatori. Deși le lipsește dezvoltarea profesională, sondajul întărește convingerea că dezvoltatorilor le place codificarea.

Peste 80% se bucură de codificare ca a hobby și aproape toți dezvoltatorii profesioniști învață noi abilități informal. Cel mai frecvent, aceasta este prin cursuri online și evenimente comunitareca hackathoanele.

Când căutați noi candidați, priviți dincolo de CV și experiență de muncă. Activitățile extracurriculare și munca de portofoliu ar trebui luate în considerare cu greutate mai mare decât alte roluri. Acest lucru poate dezvălui mult mai multe despre candidatul tău decât ai putea crede.

4. Transmite cuvântul

Pentru ani, rețele a fost folosit pentru a asigura talentul. Cuvântul din gură continuă să fie o ieftin si eficient modalitate de a găsi experți în tehnologie.

Primul tău port de escală ar trebui să fie personalul dvs. Fă tot ce poți pentru a promova cuvânt în gură pozitiv despre compania și echipa ta. Un benefic program de recomandare va încuraja angajații dvs. să contacteze prin intermediul lor rețele personale pentru tine.

Petreceți ceva timp în vizită evenimente și conferințe tehnologice. Aceste evenimente sunt proiectat pentru a împărtăși idei și rețea cu talente tehnologice de vârf. De asemenea, ar trebui să rețineți că nu toți tehnicienii lucrează în Tech. De fapt, doar aproximativ 20% dintre tehnicieni lucrează în special în web dezvoltare sau o vocație asemănătoare.

Toate industrii Aveți nevoie de tehnologie în prezent, așa că atunci când căutați locuri de rețea, țineți cont de asta. Servicii financiare, media, asistență medicală, consultanță… acestea sunt doar câteva din gama variată de industrii în care lucrează profesioniștii din tehnologie. Cu cât poți strânge mai multe mâini, cu atât mai multe oportunități tu creezi.

Sfat suplimentar pentru a atrage talente tehnologice: evitați panourile de locuri de muncă tradiționale

Este foarte improbabil că vei găsi talent tehnologic de frunte pe Monștri și adevăruri ale lumii. Sunt doua motive pentru aceasta.

În primul rând, există mulți recrutori specifici tehnologiei acolo, care au relații cu companii de top care au nevoie de talent tehnologic.

În al doilea rând, comunitatea tehnologică este foarte strâns și mulți experți în tehnologie obțin noi poziții trimitere coleg. Acesta este o parte din motivul pentru care primind cuvântul afară este atât de important.

GitHub, Stack Overflow și Unicorn Hunt sunt resurse grozave pentru descoperind dezvoltatori de software, designeri și veterani ai startup-urilor în locații in jurul lumii.

La GitHub veți găsi dezvoltatori cunoscători de tehnologie și Vânătoare de Unicorn are un bazin imens de talente, cu accent pe startup.

Angajarea talentelor tehnologice de vârf este posibilă pentru startup-uri!

Angajarea talentelor tehnologice de vârf este nu imposibil pentru startup-uri. The cheie este să te apleci în ceea ce îți face afacerea iasă în evidență și folosește-ți agilitate pentru dumneavoastră avantaj.

Aflați mai multe despre oamenii dvs vrei să angajeze și să înceapă să-și exploreze comunitățile pentru viitor oportunități.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *