Starea actuală a investițiilor îngerilor pentru întreprinderile mici și startup-uri

Când a lovit pandemia, am rămas cu toții cu un gust amar în gură – mai ales ca proprietari de afaceri. Incertitudinea a fost o constantă, vânzările și interesul clienților au fost extrem de volatile și, pentru multe companii, a devenit mai puțin despre planificarea pentru restul anului și mai mult despre supraviețuirea în următoarele câteva luni.

Compania mea, Circle 5 Books, care se concentrează pe web și marketing, nu a adoptat o poziție foarte activă față de pandemie. Avem și lucrăm încă de la distanță și, din fericire, scrisul este întotdeauna în stil.

Acestea fiind spuse, nu-mi pot imagina presiunile exercitate asupra altor întreprinderi mici. Cei care au fost afectați imediat și în mod repetat, cum ar fi ospitalitatea și retailul fizic, se confruntă acum cu închideri.

Înseamnă asta că noi, ca proprietari de mici afaceri, am terminat? Sau, există de fapt mai multe oportunități de creștere dacă ne facem doar timp să ne uităm?

Finanțare în timpul unei crize

În timpul unei crize de lungă durată, poate fi ușor pentru proprietarii potențiali și actuali de afaceri să renunțe la orice gând de a căuta finanțare. Băncile înăspesc calificările de creditare, prietenii și familia au propriile lor preocupări, iar fondurile de criză, cum ar fi PPP, sunt limitate în domeniul lor.

Dar ce zici de investiția îngerilor? Acei investitori, care au un interes personal în finanțarea întreprinderilor mici, mai fac acest lucru în timpul unei recesiuni economice? Ei bine, asta depinde într-adevăr de ce este afacerea ta și de industria pe care o deservește.

Dacă deschideți o afacere de îngrijire a animalelor de companie, nu căutați investiții de înger. Încercați să găsiți un împrumut bancar sigur. Dar dacă sunteți în căutarea unei industrii care să rezolve o problemă legată de COVID, este mai probabil să atrageți îngerii în prezentarea dvs.

Deci, a spune că piața este în scădere este doar o scuză excelentă pentru a nu încerca. Nu este atât de idilic. Dacă crezi că nu poți deschide porțile micii tale afaceri pentru că nu există finanțare, te înșeli.

În acest moment, îngerii caută investiții inteligente, mai ales ca soluții grave pentru nevoile actuale ale lumii.

De fapt, chiar acum există trei domenii cruciale ale afacerii care sunt capabile să reziste la primul argument: asistența medicală, tehnologia și educația. Acestea sunt sectoare ale afacerilor mici care sunt la mare căutare.

Dacă aveți o idee pentru ceva care rezolvă criza actuală, vă uitați la runde Seed mult mai mari și la o investiție mult mai atenuată. Rundele de semințe au crescut substanțial, iar îngerii investesc de fapt de două ori mai mult în runde de semințe de când a lovit pandemia. Runda standard de semințe a fost odată în jur de 75.000 USD până la 150.000 USD la pornire. Acum este de până la 300.000 de dolari.

Acest lucru se datorează faptului că îngerii își câștigă banii investind în startup-uri. Când lipsesc astfel, stomacurile lor bubuie! Au nevoie de întreprinderi mici pentru a câștiga bani și, potențial, au pierdut sute în favoarea miilor de companii din cauza închiderilor recente. Ei trebuie să găsească oportunități viabile în care să investească.

Bazinul de afaceri mici în care să investească este mai mic

Cea mai grea decizie de investiție pe care trebuie să o ia un investitor Angel este să găsească compania. Cu peste jumătate din întreprinderile mici care își închid porțile anul acesta sau anul trecut, acum există mult mai puțină concurență pentru startup-uri pentru a câștiga atenția unui investitor. Și, vedem sume mai mari de investiții pentru perioade mai lungi de timp.

Din nou, investitorii caută soluții inteligente care să abordeze aceste probleme și care să aibă potențialul de a rămâne viabile chiar și după încheierea pandemiei. Acest lucru se datorează faptului că ei știu că, punând 300.000 USD în finanțare Seed pentru o afacere mică specializată în rezolvarea problemei, se pot aștepta la un ROR (rata de rentabilitate) mai mare pe o perioadă lungă de timp.

Riscurile sunt mai acceptabile

Există șanse mari ca investitorii să își asume riscuri chiar acum. Acest lucru se datorează din nou pentru că din ce în ce mai puțini oameni caută finanțare de la ei. Acest lucru le lasă cu mai puține oportunități de investiții, dacă nu le oferiți.

Asta nu înseamnă că standardele sau așteptările lor s-au schimbat. În acest moment, un înger va căuta un startup care încearcă să rezolve problema în cauză cu o perspectivă excelentă pentru aplicațiile viitoare mai târziu. Dacă doriți să reușiți chiar acum, intrați în joc cu o idee care va ajuta sau va renova criza actuală, căutând totodată creșterea în etapele ulterioare pe măsură ce timpul trece.

Este acum cel mai bun moment pentru a începe o afacere?

Multe dintre cele mai cunoscute companii de astăzi au fost fondate în timpul unei crize economice. De exemplu, General Motors a fost fondată în 1907 în timpul Marii Depresiuni. Acest lucru se poate datora nevoii de opțiuni de transport ieftine într-un moment în care portofelele majorității oamenilor erau extrem de strânse.

Când se lovește o recesiune, înseamnă că trebuie să existe un „umph” antreprenorial care să ne permită să rezolvăm problema. La fel ca orice plan de afaceri grozav, trebuie să aveți o problemă și o soluție viabilă, valoroasă și rentabilă pentru aceasta. În acest caz, General Motors a asigurat procesarea mai rapidă a informațiilor și transportul resurselor vitale în toată țara.

Marea Depresiune a fost o oportunitate, nu o condamnare la moarte. Așa trebuie să gândim acum, pentru că așa gândesc investitorii Angel.

Acum, iată partea căreia trebuie să acordați atenție – costul de a începe o afacere mică chiar acum poate fi practic fără bani. Deoarece totul a devenit virtual, costurile generale ale mobilierului, spațiului de birou și echipamentelor sunt la un nivel minim. Asta înseamnă că ceea ce ne-ar costa 300.000 de dolari în investiții în urmă cu doi ani este acum zero. De ce nu începe acum?

Incepe

Așadar, dacă aveți o idee pentru o afacere, acum este momentul să sari în joc. Chiar dacă nu în tehnologie, sănătate sau educație, luați în considerare peisajul în schimbare pentru investitorii Angel.

De fapt, priviți-l din punctul lor de vedere. Tocmai și-au pierdut aproape jumătate din investițiile care au mers către întreprinderile mici care acum își închid porțile. deci, evident, suma în care pot investi este de zece ori mai mare atunci când există de zece ori mai puține afaceri. La rândul său, căutați o investiție cu starea de spirit a longevității.

Imaginează-ți problemele viitoare de mâine și cum această pandemie ar putea fi o oportunitate de aur pentru succes. Începe-ți afacerea acum, cunoaște-ți industria și cercetează istoria. Apoi, du-te și scrie acel plan de afaceri și găsește un grup de investiții Angel. Gust.com este capitala investitorilor Angel. Trebuie să mergeți acolo și să începeți să lansați acum înainte ca această oportunitate să ne fie în mâna.

Ei bine, ce mai aștepți? Ajunge la el și începe-ți afacerea acum!

Ryan W. McClellan avea doar șaptesprezece ani când și-a început primul roman și a scris toată viața. Acum contribuie la mai multe publicații de reviste, are șase cărți pe rafturile magazinelor, precum și câteva cărți electronice gratuite și a câștigat premii pentru nuvelele sale. În prezent, operează ca copywriter independent de marketing și urmează Universitatea Internațională din Florida ca specializare în marketing și mentor de afaceri prin Chapman School of Business.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *