Prevenirea pierderilor pentru întreprinderile mici

Scăderea – sau pierderea inventarului din cauza furtului angajaților, erorilor, furtului din magazine sau fraudei – este o problemă pe care un proprietar de afaceri mici nu își poate permite să o ignore.

De fapt, un 2018 sondaj de la Federația Națională de Retail a constatat că scăderea reprezintă 1,33% din pierderile din comerțul cu amănuntul în fiecare an. S-ar putea să nu sune prea mult, dar toate împreună, reprezintă o groază Pierdere de 46,8 miliarde de dolari în industria de retail anual.

Aceste statistici nu sunt menite să te sperie, ci să facă lumină asupra unei probleme care îi afectează de zeci de ani pe proprietarii de afaceri mici. Iată câțiva pași simpli pe care îi puteți lua pentru a preveni scăderea inventarului de vânzare cu amănuntul să nu afecteze rezultatul afacerii dvs.

1. Angajează cu grijă

Nu există nicio ocolire – ideea de lucru cu amănuntul nu strălucește cu același luciu ca în anii săi de glorie. Odată lăudată ca fiind o profesie foarte căutată, munca cu amănuntul a fost împinsă de povești despre ore lungi, clienți nepoliticoși și salarii mici.

Inca cu 4,6 milioane de americani care lucrează în vânzări cu amănuntul, afacerea nu este la fel de dezamăgită pe cât ne-ar face unii să credem. Dar o piață a muncii care este în creștere înseamnă, de asemenea, că persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă își pot permite să fie mai alegători, ceea ce este unul dintre motivele pentru care există o rotație mare a angajaților în industria de retail.

Numai asta poate face dificilă găsi personal de încredere și capabil. Poate fi greu să-ți alocați timp pentru a verifica antecedentele și a efectua apeluri de referință. Dar liniștea sufletească care vine odată cu știi că îți încredințezi munca vieții unor lucrători capabili te poate foarte bine să economisești bani pe formare și să pierzi clienți în timp.

Deși nu vă puteți asigura că angajații dvs. nu vor surprinde niciodată un client care are o zi proastă, puteți face din afacerea dvs. mică una din care angajații dvs. sunt mândri că fac parte.

Forbes raportează că 70 la sută dintre angajații din retail sunt „dezactivați în mod activ”, ceea ce este o problemă uriașă într-o industrie în care cunoștințele și entuziasmul personalului de la nivel de produs pot face sau distruge experiența clienților.

Investește în formare și asigurați-vă că angajații dvs. sunt la fel de pasionați de afacerea dvs. mică, așa că vor dori să rămână pe termen lung – reducând nevoia de angajați pe termen scurt sau cu fracțiune de normă care nu au timp să se familiarizeze cu inventarul dvs.

2. Reduceți furtul

Chiar dacă ești sigur că ai oamenii potriviți, totuși trebuie să fii în căutarea furtului intern, mai ales cu lucrătorii mai noi care nu au fost pe statul tău de plată de foarte mult timp. afaceri americane pierde aproximativ 5% din veniturile lor anuale la furtul angajaților în fiecare an, spune Ivy Walker, colaboratorul Forbes întreprinderile mici sunt cele mai expuse riscului.

„Deținătorii de afaceri mici au adesea un fals sentiment de securitate cu privire la riscul lor de amenințare internă”, spune ea, mai ales pentru că simt că își cunosc suficient de bine angajații pentru a le acorda încrederea lor deplină.

Stabilirea unei politici clare de lipsă de toleranță (și punerea acesteia în scris pentru toți angajații dvs.) este o modalitate solidă de a informa cu blândețe noul personal că furtul angajaților este în mod constant pe radar.

Furtul din magazine și crima organizată cu amănuntul sunt, de asemenea, un vinovat major al scăderii comerțului cu amănuntul din cauza furtului extern, așa că plasați camerele de securitate în zonele cu trafic intens, cum ar fi casa de marcat, intrarea și ieșirea și în afara camerelor de proba.

Faceți-le vizibile în mod clar și atenționați cumpărătorii că sunt monitorizați cu semnalizare ușor de identificat. Chiar și ceva atât de simplu ca o oglindă poate ajuta a contracara un eventual furt al unui client. Este ușor de instalat și oferă o modalitate destul de ieftină și eficientă de a anunța clienții că sunt „vizionați” – făcându-i mai puțin probabil să fure.

3. Regândește-ți aspectul magazinului

Un aspect al unui magazin plăcut din punct de vedere estetic pare a fi o afacere mică 101 și este un fapt binecunoscut că o vitrină atrăgătoare și un aspect al produsului pot ajuta la creșterea afacerilor și să-i facă pe oameni să revină. Ceea ce poate nu știi, totuși, este că aspectul magazinului tău poate juca un rol cheie în prevenirea pierderilor.

Un aspect cu flux liber este ideală dacă doriți o senzație de lux cu vizibilitate maximă pentru a preveni contracția. Un aspect cu flux liber poate crea, de asemenea, linii de vedere deschise în magazinul dvs., atrăgând ochii clienților către articolele și afișajele de specialitate, permițând în același timp lucrătorilor dvs. să supravegheze în mod discret împrejurimile lor.

Amplasarea casei dvs. de casă este, de asemenea, esențială pentru prevenirea furtului cu amănuntul. Articolele mai mici și mai puțin costisitoare sunt ușor de furat și pot fi o modalitate costisitoare de a pierde stocul. Plasarea acestor articole de impuls lângă tejghea le face mai greu de glisat.

Chiar și poziția casei de marcat poate descuraja potențialii hoți. O casă lângă intrarea în magazin poate reduce furtul și poate oferi angajaților o linie directă de vedere la ușă.

4. Fiți proactiv în ceea ce privește prevenirea fraudei

La bine și la rău, plata cu numerar devine rapid un lucru din trecut. Un sondaj din 2018 al procesatorului de plăți TYS a constatat că un simplu 14% dintre consumatori au preferat să-și facă achizițiile cu numerarîn timp ce cardurile de debit devin de fapt rapid metoda de plată preferată pentru cumpărătorii obișnuiți.

Cu mai multe plăți procesate virtual, devine din ce în ce mai ușor ca niciodată pentru escroci să scape milioane pe an în furturi cu amănuntul. Ideea de a monitoriza fiecare mișcare virtuală a clienților tăi poate părea descurajantă, mai ales pe lângă toate celelalte îndatoriri pe care un proprietar de afaceri mici le are zilnic. Din fericire, există companii care există doar pentru a vă îndepărta această povară de pe umeri.

Din moment ce există multiple tipuri de fraudă cu amănuntul pentru a fi conștient, ar trebui să vă instruiți personalul să fie vigilent cu privire la practicile de prevenire a fraudei. De asemenea, este important să-i încurajați și să-i încurajați să vorbească dacă văd ceva ieșit din comun. Depozitul de plăți sustine ca „împuternicirea (asociaților tăi) să utilizeze practicile corecte și să recunoască potențiala fraudă poate preveni frauda de la început și poate liniști mintea proprietarului știind că personalul a fost bine instruit.”

5. Evitați erorile administrative costisitoare

Să recunoaștem: eroarea umană este aproape inevitabilă. Deoarece marea majoritate a comercianților cu amănuntul au trecut de la evidența pe hârtie la cea digitală, ceva atât de simplu precum o greșeală de tipar sau o virgulă zecimală greșit poate duce la o greșeală costisitoare.

Erorile de birou și de păstrare a stocurilor sunt un vinovat comun al contracției cu amănuntul. Din fericire, este și una dintre cele mai ușor de evitat. Asocierea unui sistem solid de gestionare a inventarului personal cu un sistem de punct de vânzare de încredere este o modalitate bună de a combate scăderea și gestionarea greșită a stocurilor prin prinderea oricăror inconsecvențe înainte ca acestea să provoace ravagii în bugetul afacerii dvs.

Indiferent de tipul de afacere în care vă aflați, integrarea unui sistem POS vă va face viața mai ușoară pentru dvs. și pentru angajații dvs. prin detectarea erorilor de inventar și a inconsecvențelor de date care altfel ar fi trecut neobservate până nu era prea târziu.

Adunând totul împreună

Nicio scădere nu este un obiectiv bun și, într-o lume ideală, pașii de prevenire a pierderilor de mai sus ar duce la o pierdere zero la sută pentru toate companiile de la nivel general. The Federația Națională de Retail a găsit semne în sondajul său anual din 2018 că ratele de scădere sunt în scădere lent – ​​demonstrând că tacticile de prevenire a pierderilor din comerțul cu amănuntul, cum ar fi verificări mai stricte ale angajaților și o atenție mai bună la detalii în procesarea plăților și a returnărilor încep să arate returnări.

Deși este adevărat că infractorii devin din ce în ce mai pricepuți, iar discrepanțele digitale vă pot face mai susceptibili la date inconsecvente și la fraudă, o afacere practic fără restrângeri ar putea fi foarte bine în viitor, cu condiția să angajați cu atenție și să utilizați instrumentele potrivite.

Jasmine Glasheen este recunoscută ca un influent, scriitor, editor și reprezentant de brand, care oferă atât conținut online, cât și video. Ea contribuie frecvent la multe publicații, inclusiv reviste proeminente de vânzare cu amănuntul și site-uri de știri, bloguri tehnologice și numeroase expoziții de modă și stil de viață. Ea este editor colaborator la RetailWire, lider de conținut la Retail Minded și este autoarea a numeroase cărți electronice și documente albe pentru clienți privați. Glasheen oferă, de asemenea, un lider de gândire proaspăt sub formă de conținut video live, seminarii web și podcasturi.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *