Nu vă puteți decide ce afacere să începeți în 2020? Nicio problemă, vă vom spune

Acest articol face parte din programul nostru Ghid de pornire a afaceriio listă curată a articolelor noastre care vă va pune în funcțiune în cel mai scurt timp!

În fiecare lună, peste 1 milion de oameni vizitează Bplans. Cei mai mulți dintre acești oameni sunt în fazele incipiente ale pornirii unei afaceri și, ca atare, caută să vadă ce au făcut alții. Unii s-au hotărât deja și sunt în proces de scriere a unui plan de afaceri.

Își pun întrebări: Ce ar trebui să includă în planul de afaceri un restaurant care are nevoie de un împrumut de afaceri? Cum scrieți un rezumat executiv pentru o afacere online de îmbrăcăminte?

Indiferent dacă scrieți un plan de afaceri sau pur și simplu căutați date care să vă coroboreze cercetarea, examinarea exemplelor de planuri de afaceri vă poate oferi o perspectivă excelentă care vă va ajuta să vă scrieți propriul plan și să vă gândiți la fiecare aspect al începerii afacerii.

Deci ce afacere ar trebui să începi anul acesta? Care sunt cele mai populare industrii? Ce oportunități se deschid în 2020?

Nu vă putem spune exact ce tip de afacere ar trebui să începeți personal (care ar elimina complet distracția), dar vă putem spune care dintre exemplele noastre de planuri de afaceri au fost cele mai populare în 2018.

Cele mai populare planuri de afaceri de pe Bplans

În 2018, cele mai populare exemple de planuri de afaceri ale noastre au fost:

  1. Brutărie
  2. Cafenea
  3. Coafura si frumusete, salon si spa
  4. Restaurant fast-food
  5. Agricultura si agricultura
  6. Servicii nonprofit pentru tineret
  7. Comerț cu amănuntul de îmbrăcăminte
  8. Constructie
  9. Servicii de curățenie
  10. Planificarea personală a evenimentelor

Servicii alimentare: restaurante, brutării și cafenele

Exemplele noastre de planuri de afaceri din categoria restaurante, brutărie și cafenele se clasează în mod constant în primele 20 din Bplans. Desigur, afacerile de franciză fast-food sunt, de asemenea, în plină expansiune – la nivel global, fast-food generează peste 570 de miliarde de dolari.

Dacă vă gândiți să începeți o afacere în industria serviciilor alimentare, vă recomandăm să vă pregătiți pentru un an sănătos, dar eclectic. Aruncă o privire la această listă grozavă de tendințe alimentare pentru 2020.

Dacă sunteți serios în ceea ce privește cercetarea dvs., asigurați-vă, de asemenea, că aruncați o privire la „Prognoza culinară ce e tare” compilată de Asociația Națională a Restaurantelor. De asemenea, vă recomand să consultați Predicțiile FAPC privind tendințele alimentare pentru 2020.

Cele mai bune Bplans pentru a începe o brutărie, un restaurant sau o cafenea:

Salon si spa

Industria saloanelor și spa continuă să crească și să evolueze. Așa cum un comerciant cu amănuntul de îmbrăcăminte trebuie să cunoască tendințele modei, coafuriștii și saloanele de înfrumusețare trebuie să fie la curent cu coafurile, look-urile și alte tendințe de înfrumusețare, inclusiv tratamente și produse noi.

Anul trecut, experții prezic că tratamentele îmbunătățite cu CBD vor ateriza pe scena în întreaga țară. Așadar, asigură-te că știi ce servicii adaugă alte saloane în meniul de frumusețe în anul viitor.

Cele mai bune Bplans pentru a începe un salon sau un spa:

Agricultura si agricultura

Agricultura și agricultura eșantion de planuri de afaceri au fost mai populare ca niciodată în 2019.

Bănuim că acest lucru se datorează, în parte, unui interes tot mai mare pentru ingredientele de la fermă la masă sau din surse locale. Dar poate fi, de asemenea, legat de legislația mai nouă privind cultivarea și vânzarea canabisului la dispensarele de marijuana și alte oportunități de vânzare viitoare în SUA.

Cele mai bune Bplans pentru începerea unei afaceri agricole sau agricole:

Servicii nonprofit pentru tineret

Înființarea unei organizații nonprofit ca o modalitate de a vă folosi abilitățile pentru a vă adresa unei comunități este întotdeauna un subiect popular pe Bplans. Este întotdeauna nevoie de servicii de consiliere sau de mentorat de calitate; dacă ai un interes pentru sport, ai putea începe o ligă de baschet pentru tineret; iar dacă sunteți interesat de educație, ați putea începe un program de teme-ajutor după școală.

Nu lipsește nevoia acolo. Aruncă o privire la tendințele filantropiei pentru 2020 dacă te gândești să înființezi o organizație nonprofit. Și conectați-vă cu Consiliul Național al Organizațiilor Nonprofit pentru a afla mai multe despre tendințele mai ample care afectează organizațiile nonprofit care se îndreaptă spre 2020.

Cele mai bune Bplans pentru a începe o organizație nonprofit:

Comert cu amanuntul si imbracaminte

Comerțul cu amănuntul de îmbrăcăminte este un alt domeniu în care vedem mult interes din partea cititorilor, atât pentru magazinele de cărămidă și mortar, cât și pentru comerțul electronic.

Una dintre cele mai notabile tendințe de retail de urmărit în 2020 este succesul în creștere al comerțului cu amănuntul hibrid sau multicanal, ceea ce înseamnă că comercianții cu amănuntul cu o locație fizică vor avea mai multe șanse să aibă și o ramură de comerț electronic sau vânzări online în afacerea lor.

Pentru mai multe despre tendințele de retail din acest an, consultați acest podcast de la Federația Națională de Retail.

Cele mai bune Bplans pentru vânzarea cu amănuntul de îmbrăcăminte și comerțul electronic:

Servicii de curățenie

Serviciile de curățenie sunt printre cele mai ușor și mai accesibile afaceri de început, iar industria este de așteptat să stimuleze o creștere de 6% a noilor locuri de muncă până în 2020.

La fel ca industria construcțiilor, tendința către soluții ecologice sau ecologice este de așteptat să continue și în 2020.

Cele mai bune Bplans pentru a începe o afacere de servicii de curățenie:

Planificarea evenimentului

De la planificarea nunților la gale mari până la evenimente corporative mari, tot mai multe companii și persoane fizice caută ajutor cu detalii.

Se așteaptă ca industria de planificare a evenimentelor să crească mai rapid decât industria medie – cu mai mult de 11% până în 2026. Pentru mai multe despre cum se dezvoltă și se schimbă industria, consultați aceste asociații de planificare a evenimentelor.

Cele mai bune Bplans pentru a începe o afacere de planificare de evenimente:

Încă cauți ideea de afaceri potrivită? Consultați ghidul nostru pentru generarea a sute de idei de afaceri sau această listă cu peste 30 de idei. Dacă nu ați ajuns încă acolo, consultați ghidul nostru pentru a găsi o idee de afaceri grozavă.

Candice este un scriitor independent, bijutier și hibrid de marketing digital. Puteți afla mai multe despre ea pe site-ul ei personal sau puteți lua legătura cu ea pe Twitter @candylandau.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *