Modul în care Legea privind reducerea impozitelor și locurile de muncă vă va afecta afacerea mică

Nu este un secret că gestionarea unei mici afaceri este o muncă grea. Dedică tone de timp și energie pentru a lua decizii inteligente, a obține profituri și a face tot posibilul pentru a-ți menține impozitele scăzute.

Acum că sezonul fiscal este aproape, probabil că vă întrebați (sau vă faceți griji!) Legea privind reducerea impozitelor și locurile de muncăcare a intrat în vigoare în 2018, va afecta poza dvs. fiscală anul acesta și nu numai.

Dacă ți-a fost teamă de perioada de impozitare din cauza acestei incertitudini, este timpul să răsuflați ușurat: majoritatea schimbărilor asociate cu recenta reformă fiscală vă vor beneficia de fapt în acest sezon fiscal – și este bine să fiți informat despre nu… schimbări atât de mari, astfel încât să puteți planifica cu înțelepciune viitorul.

Reforma fiscală a corporațiilor din Statele Unite era de mult așteptată. De prea mulți ani, corporații din Statele Unite s-au confruntat cu o rată a impozitului pe venitul corporativ mult mai mare decât au avut companiile cu sediul în majoritatea economiilor de peste mări. Ca urmare, un număr tot mai mare de companii americane au ales să facă acest lucru extinde mai mult peste ocean mai degrabă decât în ​​Statele Unite și să aibă sediul în afara Statelor Unite, ceea ce nu a fost bun pentru sănătatea pe termen lung a economiei americane și a pieței muncii. Când Congresul a adoptat Tax Cuts and Jobs Act la sfârșitul anului 2017, a fost cel mai important pasaj de reformă fiscală de la Tax Reform Act din 1986.

Continuați să citiți pentru a afla faptele despre modul în care proiectul de lege pentru reforma fiscală din 2017 vă va afecta pe dvs. și mica afacere în acest an.

Așteptați-vă la o reducere a cotelor dvs. de impozit pe venitul individual

În urma proiectului de lege de reformă fiscală din 2017, cota impozitului pe venitul corporativ a fost redusă de la 35 la 21 la sută, o reducere cu 40 la sută. Tax Cuts and Jobs Act a redus, de asemenea, ratele impozitului pe venitul individual cu câteva puncte procentuale în majoritatea categoriilor de impozitare. Aceasta este o veste grozavă pentru majoritatea proprietarilor de afaceri mici din SUA care își desfășoară afacerile ca entități de transfer (inclusiv unic proprietar, SRL-urileparteneriate și S-corpul).

Dacă sunteți o entitate de tip pass-through, puteți beneficia de o reducere de 20%.

Când Congresul a reelaborat codul fiscal, a recunoscut că multe întreprinderi mici operează ca entități de trecere ar fi supusă cotelor federale de impozitare pe venit mai mari în comparație cu noua rată a impozitului pe venit corporativ de 21%.

Pentru a ține seama de acest lucru, Congresul a oferit o deducere de 20 la sută pentru entitățile transmise. Iată un exemplu: să presupunem că întreprinderea dvs. unică v-a adus 60.000 USD în 2018 ca un singur contribuabil. Asta te-ar împinge în categoria de impozit pe venit federal de 22 la sută. Dar, deoarece deducerea transferată vă permite să deduceți 20 la sută din cei 60.000 USD din venit (sau 12.000 USD), veți datora doar impozit federal pe venit pentru restul de 48.000 USD. Această schimbare majoră i-a încurajat pe proprietarii de întreprinderi mici să se simtă optimiști cu privire la posibilitatea de a-și dezvolta afacerile.

Dar rețineți că această deducere este eliminată treptat pentru proprietarii de afaceri de servicii (cum ar fi avocați, medici, agenți imobiliari, consultanți etc.) la veniturile unui singur contribuabil de peste 157.500 USD (până la 207.500 USD) și pentru cuplurile căsătorite care depun declarații în comun cu venituri mai mari. de 315.000 USD (până la 415.000 USD). Această deducere poate fi limitată pentru alte tipuri de afaceri care depășesc aceste praguri de venit, așa că asigurați-vă că vă consultați cu consilierul fiscal dacă aveți întrebări.

Acum vă puteți bucura de reguli mai bune de cheltuire a echipamentelor

Așa-numitele reguli ale Secțiunii 179 au permis istoricului întreprinderilor mici să poată deduce imediat costul echipamentului, sub rezerva unor limite anuale, aceștia cumpără pentru utilizare și punerea în funcțiune în afacerea lor. Dar legea fiscală din 2017 a extins aceste reguli. Acum, mai multe companii pot deduce imediat până la 1 milion de dolari în astfel de cheltuieli anuale (până la limita veniturilor lor anuale din afaceri).

În plus, această deducere poate fi acum utilizată și pentru achiziții de echipamente uzate. Aceste prevederi, care nu se aplică afacerilor imobiliare, rămân în vigoare până în 2022 și apoi treptat treptat până în 2027, când programele anterioare de amortizare ar trebui să revină.

Deducerea maximă pentru amortizare pentru automobile a fost majorată

Factura fiscală din 2017 a inclus o creștere majoră a cantității maxime de mașini depreciere care poate fi revendicat. În cadrul acestei reforme, sumele anuale ale deprecierii auto s-au triplat.

În vigoare cu anul fiscal 2018, iată sumele maxime care pot fi solicitate:

Anul 1: 10.000 USD în plus față de limita anterioară de 3.160 USD

Anul 2: 16.000 USD în plus față de limita anterioară de 5.100 USD

Anul 3: 9.600 USD în plus față de limita anterioară de 3.050 USD

Anul 4 și ulterior: 5.760 USD în plus față de limita anterioară de 1.875 USD, până când costurile sunt recuperate integral.

După 2018, aceste limite anuale vor crește odată cu inflația pentru mașinile date în circulație.

Deducerile dvs. de dobândă au fost plafonate

Începând din 2018, companiile cu încasări brute anuale de cel puțin 25 de milioane USD în medie în ultimii trei ani sunt limitate în deducerea dobânzii din datoria comercială.

Costurile nete ale dobânzii sunt limitate la 30% din câștigurile companiei înainte de dobândă, impozite, depreciere și amortizare (EBITDA). Fermierii și majoritatea companiilor imobiliare sunt scutite de acest lucru. Apoi, în vigoare în 2022, această prevedere devine mai restrictivă și ar afecta astfel și mai multe întreprinderi. În acel moment, limita de 30 la sută se va aplica câștigurilor înainte de dobândă și impozite.

Veți pierde o parte din reducerile pentru masă și divertisment

Proiectul de lege pentru reforma fiscală din 2017 a eliminat deducerea cheltuielilor de divertisment pentru întreprinderi. În conformitate cu legislația fiscală anterioară, aveați voie să deduceți 50% din aceste cheltuieli (de exemplu, atunci când o afacere a distrat clienții și chiar angajații la restaurante, evenimente sportive și cluburi de fitness).

Există excepții de la noile reguli: de exemplu, cantinele la fața locului la birourile unei companii și mesele oferite angajaților, precum și mesele de afaceri asociate călătoriilor sunt deductibile în proporție de 50%. Mesele oferite clienților potențiali ca parte a unei prezentări de seminar sunt încă deductibile în totalitate. Și atâta timp cât acestea includ pe toată lumea, petrecerile de sărbători și picnicuri de companie sunt, de asemenea, complet deductibile.

Mandatul asigurării de sănătate a fost eliminat

După ce Legea privind îngrijirea la prețuri accesibile (alias Obamacare) a fost adoptată de Congres în 2010, unii republicani din Congres au promis că o vor abroga. După alegerea republicanului Donald Trump din 2016, se părea că piesele erau la locul lor pentru abrogarea cu succes a Obamacare. Dar, când regretatul senator al Arizona John McCain a dat măsurii de abrogare infamul său vot în jos, republicanii au rămas cu un vot mai puțin în Senat.

Deci, legea fiscală din 2017 a inclus o măsură puțin cunoscută sau discutată care a eliminat mandatul Obamacare în vigoare în 2019. Acest mandat le cerea oamenilor să aibă sau să cumpere o asigurare de sănătate, iar dacă nu ar fi făcut-o, s-ar confrunta cu o penalizare fiscală. Deci, taxa de penalizare dispare și în 2019.

În cadrul noii reforme fiscale, pierderile nete de exploatare (NOL) nu mai pot fi reportate înapoi timp de doi ani. Cu toate acestea, NOL-urile pot fi reportate pe termen nelimitat până când sunt epuizate. Limita de reportare era anterior de 20 de ani. NOL-urile sunt limitate în fiecare an la 80% din venitul impozabil.

Acum că știți despre cele mai semnificative prevederi care vă vor afecta mica afacere în acest an, puteți aborda sezonul fiscal cu încredere. Și, cel mai bine, puteți lua decizii în cunoștință de cauză pe măsură ce continuați să vă dezvoltați și să vă modelați afacerea mică în întreprinderea vibrantă pe care ați imaginat-o întotdeauna.

Eric Tyson, MBA, este autorul cărții Small Business Taxes For Dummies, a doua ediție (Wiley, martie 2019, ISBN: 978-1-119-51784-9, 26,99 USD). Eric este un autor, consilier și scriitor de finanțe personale apreciat la nivel internațional și cel mai bine vândut. El este autorul a cinci cărți financiare cele mai bine vândute la nivel național, inclusiv Investing For Dummies, Personal Finance For Dummies și Home Buying Kit For Dummies. A apărut în emisiunea Today de la NBC, ABC, CNBC, FOX News, PBS și CNN și a fost intervievat în sute de emisiuni radio și publicații tipărite.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *