Ești pregătit să conduci o canisa sau o afacere de pensiune pentru animale de companie?

Cel mai bun prieten al omului ar putea fi cea mai bună oportunitate de afaceri a ta. De la mișcări de coadă la sărutări neglijenți și zile lungi pline de admirație pentru animale, deschiderea sau cumpărarea unei canisa poate fi o recompensă cu mult peste potențialele tale profituri.

Dar înainte de a vă lăsa iubitul interior de animale de companie să vă conducă decizia de cumpărare a afacerii, asigurați-vă că luați în considerare tot ceea ce, inclusiv costurile și provocările potențiale, care alcătuiesc industria serviciilor pentru animale de companie și a pensiunii, pentru a determina dacă cumpărarea unei canisa este alegerea corectă în carieră.

Despre proprietarul afacerii

Înainte de a intra în considerațiile cheie, este important să vă autoevaluați aptitudinile personale.

Luați în considerare nu numai adaptarea la o varietate de rase și personalități diferite, ci și la stresul, abilitățile și entuziasmul care sunt necesare pentru a conduce o afacere mică de succes.

Dacă nu aveți prea multă experiență de lucru cu animalele de companie, luați în considerare voluntariatul la dvs SPCA local sau altă organizație axată pe animale.

Pentru a vă pregăti mai bine, poate doriți să luați în considerare programe de certificate pentru animale pentru a învăța protocoalele adecvate de siguranță și îngrijire și pentru a câștiga niște acreditări care vor ajuta la câștigarea viitorilor clienți.

De asemenea, ar trebui să începeți să formați relații cu resursele locale, cum ar fi medicii veterinari pentru serviciile de urgență și comercianții angro de articole pentru animale de companie, pentru a vă asigura că puteți externaliza echipamentele, materialele și serviciile necesare.

Utilizați un plan de afaceri Lean ca instrument pentru a începe

De fiecare dată când vă gândiți să începeți sau să achiziționați o afacere, este o idee bună să puneți cap la cap o Lean Business Plan pentru a vă ajuta să vă gândiți la fiecare aspect al afacerii dumneavoastră înainte de a vă investi timpul și resursele.

Iată un exemplu de plan de afaceri complet pentru canisa, pe care veți dori să vă gândiți să îl puneți împreună dacă intenționați să solicitați un împrumut sau o investiție externă. Îți poți scrie planul inițial în mai puțin de o oră folosind acest șablon gratuitși veți avea o idee mai bună despre ceea ce va fi nevoie pentru a începe. Această listă de verificare a pornirii de asemenea, vă poate ajuta să vă asigurați că nimic nu cade prin crăpături pe măsură ce vă ridicați și alergați.

Există câteva domenii care sunt deosebit de importante de luat în considerare pentru potențialii proprietari de canisa – le vom trece peste cele în continuare.

Luați în considerare datele demografice locale: cercetare de piață

Înainte de a face o achiziție, faceți-vă cercetare de piata. Luați în considerare factori precum venitul mediu al gospodăriei, competiția din industrie (alte servicii de cazare pentru animale de companie), previziuni economice viitoare, vârsta medie, numărul de familii din zonă (deoarece familiile tind să aibă câini) etc.

Dacă cumpărați o afacere existentă, examinați cu atenție cărțile și contactați clienții anteriori pentru a înțelege cum puteți îmbunătăți facilitățile și, în cele din urmă, îmbunătățiți calitatea serviciilor pentru a vă crește rentabilitatea investiției și pentru a vă satisface clienții.

Dacă începeți o afacere nou-nouță, luați în considerare să rulați o versiune MVP a serviciului dvs., în care oferiți servicii limitate de cazare pentru animale de companie, fără a investi în toată infrastructura de care aveți nevoie pentru a conduce o afacere completă de canisa.

Stabilirea prețurilor serviciilor dvs

Stabiliți-vă structura prețurilor față de concurența dvs. și ajustați-vă în funcție de servicii și facilități suplimentare care vă diferențiază unitatea și echipa. De exemplu, oferiți o ședere standard față de îmbarcare cu servicii premium, cum ar fi îngrijirea, timp suplimentar de joacă și antrenament.

Luați în considerare adăugarea de reduceri de recomandare sau pentru vizitatori frecventi pentru a stimula și recompensa cei mai fideli clienți. Pentru venituri suplimentare, luați în considerare unde puteți câștiga bani în plus, cum ar fi vânzarea de jucării, tratări și consumabile pentru animale de companie sau oferirea de pachete lunare în care clienții care au nevoie de îngrijire frecventă pot plăti o rată fixă ​​(cum ar fi un abonament) pentru sejururi pe lună, șase luni , sau pe parcursul întregului an.

Abilități de muncă necesare

Deși nu trebuie să fii medic veterinar pentru a conduce o afacere de succes cu canisa, ai nevoie de abilitățile necesare pentru a gestiona gama de rase, clienți și angajați care vin cu noua ta unitate. Probabil că va trebui să angajați un manager de canisa, însoțitori de canisa, un recepționer și în funcție pe modelul dvs. de afaceriservicii speciale precum un îngrijitor sau un antrenor.

Majoritatea facilităților oferă supraveghere a animalelor 24 de ore din 24, așa că asigurați-vă că sunteți în măsură să angajați pentru o acoperire continuă. Căutați angajați care sunt consistente, muncitoare, iubitoare de distracție și colaborative. Dacă achiziționați o afacere existentă, verificați angajații actuali cu noile standarde de afaceri și nu vă fie teamă să recreați o echipă care să îndeplinească cerințele dvs. de calitate, brand și afaceri.

Creșteți prin eforturile de publicitate

Pentru a dobândi clienți, luați în considerare costurile de publicitate în publicațiile locale, rețelele sociale, anunțurile în ziare și reviste, marketingul digital și e-mailurile în masă.

Ca proprietar de afaceri, va trebui să fii creativ. Opriți-vă în afacerile locale, școlile și centrele comunitare pentru a posta pliante și luați în considerare formarea de parteneriate de recomandare cu jucători cheie din zona dvs., cum ar fi camera de comerț locală sau centrul de adopție de animale. Găzduiește un eveniment de lansare, formare continuă, joc deschis sau sesiuni de informare pentru a-ți stabili afacerea ca mai mult decât un centru de cazare pentru animale de companie pentru comunitate.

Pornire și costuri suplimentare

Totul, de la modernizarea instalațiilor, asigurări, echipamente, cheltuieli generale și costuri de marketing, ar trebui să fie considerate investiții inițiale și recurente pe toată durata de viață a afacerii dumneavoastră. La începutul afacerii dvs., asigurați-vă că păstrați economiile deoparte pentru situații de urgență, cum ar fi o țeavă spartă sau un dezastru neașteptat. Folosiți majoritatea profiturilor tale timpurii în reinvestiții pentru a-ți îmbunătăți afacerea.

Examinați-vă costurile și fluxul de numerarși păstrați înregistrări detaliate ale cheltuielilor de afaceri și ale timpului alocat sarcinilor, cum ar fi întâlnirile cu contabilii și programarea angajaților, pentru a vă reajusta în mod continuu strategia de afaceri pentru eficiență.

Creșă Paws oferă o imagine de ansamblu la nivel înalt a costurilor de la începutul canisalor:

Sunt multe de luat în considerare când vine vorba detinand o canisa facilitate. Dacă sunteți foarte atent la conducerea afacerii dvs. și păstrați aceeași entuziasm pe care o simțiți când vii acasă la animalul tău de companie în fiecare zi, atunci vei fi pe drumul tău spre a gestiona cea mai de succes unitate de cazare pentru animale de companie din zona ta.

Pentru mai multe despre ce este nevoie pentru a începe o afacere de succes cu animale de companie, vedeți povestea Joannei despre înființarea Trots Dogs, o afacere de îmbarcare și plimbare pentru câini.

Bruce este director de afaceri în SUA și internaționale pentru Dynamis Ltd., compania-mamă a us.BusinessesforSale.com, una dintre cele mai mari piețe globale online pentru cumpărarea și vânzarea de întreprinderi mici și mijlocii. El se concentrează pe a ajuta întreprinderile mici să reușească și scrie în mod regulat despre antreprenoriat și managementul întreprinderilor mici.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *