Cum se va schimba industria de recrutare în următorul deceniu?

Industria de recrutare se schimbă

Lumea muncii este schimbându-se. Cei nouă la cinci nu mai sunt nouă la cinci și tehnologii precum inteligența artificială, automatizarea și realitatea virtuală sunt toate alterarea felul în care oamenii își fac treaba.

Deci pentru ce înseamnă asta recrutare? Tendințele tehnologice au remodelat deja recrutarea în 2019. Ce am vedea dacă am cere unui glob de cristal să ne arate industria de recrutare un deceniu de acum?

5 moduri în care recrutarea se va schimba în următorul deceniu

Aici sunt Top 5 moduri în care industria de recrutare se va schimba în următorii 10 ani:

1. Un nou glosar de titluri de post

În 2016, Forumul Economic Mondial a prezis asta 65% dintre copiii de școală primară ar crește pentru a lucra în locuri de muncă care nici măcar nu există astăzi. Până în 2028 sunt șanse mari ca a dicționar complet nou de titluri de post și fișe de post vor exista, iar recrutorii vor trebui să devină fluenți în acest lucru lexic nou.

În parte, asta aflux de noi titluri de post se va datora efectuează inteligența artificială și automatizarea va avea pe locurile de muncă existente. De câțiva ani încoace, mass-media s-a împotrivit. Raportare despre locuri precum China, unde, în mai 2018, lumea lumii prima bancă fără angajați și-a deschis porțile, ziarele și reviste au speculat că nu va mai trece mult roboții înlocuiesc oamenii în toate industriile lumii.

Nu se poate nega că locurile de muncă din anumite sectoare vor fi afectate de aceste tehnologii emergente. Firma de consultanță în afaceri Deloitte a sugerat că sectorul cu ridicata și cu amănuntul este probabil să devină mult mai automatizat în următorii ani – afectând peste două milioane de locuri de muncă. Carierele în conducere și livrare ar putea fi, de asemenea, afectate ca a livrare vehicul fără șofer și dronăy tehnologia devine mai mult avansat.

Cu toate acestea, ca unele locuri de muncă disparalții o vor face apar. Experții IT Cognizant au prezis deja titlurile de 21 de noi posturi că se așteaptă să fie inventate în următorii 10 ani. Acestea includ Detectivi de date, AI Business Development Officer, Master of Edge Computing și chiar Walker/Talker – o persoană angajată cu normă întreagă pentru a ține companie populația tot mai îmbătrânită.

2. Selecția asistată de algoritm

Pe vremuri, recrutorii trebuiau să stea la birourile lor cu o halbă sau două de cafea și să găsească Se reia turnul de hârtie în stil Pisa. Astăzi, nu este atât de diferit. Aplicațiile pot fi digitizatedar recrutorii încă tind să fie nevoiți citiți loturi de CV-uri pentru a lista finaliștilor solicitanții.

În primul rând, aceasta este consumă timp. În al doilea rând, această abordare nu este întotdeauna exacte. Datorită presiunilor de timp menționate mai sus, se crede că recrutorul mediu cheltuie doar șase secunde scanarea unui CV pentru a determina dacă doresc să ia în considerare un solicitant. Când timpul este strâns, erori poate apărea la selecție.

În cele din urmă, această abordare centrată pe CV a recrutării poate duce la părtinire. Desigur, recrutorii încearcă să învețe cum să evitați părtinirea în recrutare și să fim cât mai neutri cu putință, dar, ca oameni, suntem gata să fim părtinitori în anumite privințe, mai ales când vine vorba de aspecte precum gen și vârstă. Pe măsură ce populația îmbătrânește, eliminarea părtinirii de vârstă în recrutare va deveni și mai importantă.

Aici e locul selecție și selecție asistată de algoritm intră. În următorii 10 ani, recrutorii vor avea acces la pprograme de calculator abundente care poate a analiza date, mai întâi în grupurile de talente și bazele de date, iar apoi în colecții mai largi de date mari, pentru a lista finaliștilor candidații perfecti pentru roluri, indiferent de sex și vârstă etc. Recrutorii se pot concentra apoi pe execuție sarcini de selecție de nivel superior și tehnici și folosind intuiția lor pentru a alege persoana de top pentru job.

3. Candidați cu grilaje de carieră

Nu a fost cu mult timp în urmă că oamenii au văzut locurile de muncă ca locuri de munca pe viata. Angajații au stat la companii 10, 20, uneori și 30 de ani. După standardele actuale, lucrătorii sunt datorați a serviciu lung adjudecare dacă ajung la trei sau patru ani.

Nu numai oamenii se schimbă companiilor în mod regulat, își schimbă locul de muncă titluri, de asemenea. Un jurnalist poate trece la marketing sau PR, un profesionist HR poate deveni agent de turism.

În timp ce angajații înșiși nu văd nicio problemă în acest sens abordare variată a lucra, numit grilajul carierei spre deosebire de scara carierei, angajatorii pot fi adesea de părere opusă. Recrutarea costă bani, ei nu vor să investească în angajarea unui candidat doar pentru ca acea persoană să plece pentru a deveni wing walker la un an mai jos.

Sarcina recrutorilor de succes ai viitorului va fi să linişti angajatorii despre lucrători cu zăbrele, precum și găsirea de roluri pentru lucrătorii din zăbrele care oferă o cultură la locul de muncă, precum și o carieră, asta va fă-i să vrea să se angajeze la o companie.

4. Protejarea

La fel de mandatul de muncă durează mai scurt timp și angajații se simt împuterniciți să înceapă noi cariere în industrii noi care nu au legătură cu domeniile lor anterioare, salvgardarea va deveni mai importantă decât oricând.

În viitor, va fi cea mai buna practica pentru candidați să trimiteți cecuri DBS cu CV-urile lor. Toată lumea își dorește să se simtă în siguranță la locul lor de muncă, iar verificările DBS în mod standard sunt doar un pas mic către realizarea acestui lucru. Industria de recrutare poate juca un rol important în protejarea locurilor de muncă din toate domeniile industriei.

5. Angajare pentru coeficient de invatare

La sfârșitul anului 2017, expertul în recrutare Jennifer Carpenter, șef global de recrutare la Accenture, a spus că recrutorii viitorului ar trebui să verifice potenţial mai degrabă decât experiența sau abilitățile actuale.

Ea a inventat termenul coeficient de invataresugerând că recrutorii ar trebui să listeze scurt candidații pentru cât de ușor aceștia adapta la situații noi și cât de repede sunt capabili culege informații noi.

Dacă companiile selectează candidații pe baza lor coeficient de invatare și alte talente, cum ar fi creativitate și dorința de a munci din greu, vor crea o fluid forță de muncă care poate deplasați-vă în lateral, în diagonală și în sus să desfășoare o varietate de locuri de muncă într-o companie, astfel încât munca să fie făcută rapid și cu pasiune.

În viitorindustria de recrutare ar putea adopta o serie de teste oficiale pentru coeficientul de învățare. Recrutorii de astăzi pot începe luând în considerare acest lucrut în timpul procesului lor de selecție însă, de către caută semne de perfecţionare independentă pe aplicații.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *