Cum să transformi angajații în ambasadori ai mărcii angajatorului?

Aveți deja un brand de angajator

Marca dvs. de angajator este deja acolo. Chiar dacă nu ai făcut-o conştient a luat măsuri pentru a afecta modul în care compania dvs. este percepută de candidații la post, site-ul dvs. web, fișele postului și conturile de rețele sociale împreună picteaza un tablou despre cum ar putea fi lucrul la compania ta.

La fel ca un brand de consum, an marca de angajator este suma tuturor punctelor de contact pe care un candidat le-ar putea avea cu compania dvs. care, în consecință, îi informează percepția despre tine ca angajator.

Importanța branding-ului angajatorului

Nu e nicio surpriză atunci că brandingul angajatorului influențe cel calitate si volum a candidaţilor care aplica Cu tine.

73% dintre tinerii de 18-34 de ani spun că și-au găsit locul de muncă anterior social mediain timp ce 90% la sută dintre cei care caută un loc de muncă spun că ar aplica pentru un loc de muncă dacă ar fi marca angajatorului menţinut activ pe rețelele de socializare.

Dacă acele numere încep să te facă să transpiri, ar putea fi timpul să înveți cum să-ți promovezi brandul de angajator pe rețelele sociale și îmbunătățiți-l folosind site-uri de recenzii ale companiilor.

Așa cum s-a întâmplat cu mărcile destinate consumatorilor, rețelele sociale și site-urile de recenzii avea democratizat mesajele dintre angajatori și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Cu site-uri precum Glassdoor, cei care caută un loc de muncă au un nivel de acces fără precedent to subiecte anterior tabu: salarii, aprobarea CEO și echilibrul dintre viața profesională și cea privată.

Dacă nu Alatura-te conversatieifoștii și actualii dvs. angajați îl vor avea fără tu, în timp ce candidații calificați sunt ascultare.

Luând o rol activ în brandingul angajatorului înseamnă că, pe lângă faptul că citesc despre experiențele angajaților, și cei în căutarea unui loc de muncă aud de la tine despre beneficiile, cultura și valorile companiei dvs.

Căutătorii de locuri de muncă își vor face cercetare pe tine. 75% dintre oameni va analiza reputația unei companii înainte de a aplica pentru o slujba.

Pentru mileniicultura potrivire este a prioritate de top când caută un loc de muncă. Oamenii sunt chiar dispuși să accepte o scăderea salariului pentru o companie care este recenzat pozitiv online.

Într-un mediu competitiv pentru angajatori, muncitorii poate sa permite să-și ia timpul în căutarea unei poziții care să se potrivească stilului lor de viață și obiectivelor de carieră.

Brandul dvs. de angajator ar trebui să atragă oameni excitat despre posibilitatea de a lucra pentru tine, mai ales dacă procesul tău de interviu necesită exerciții de lucru sau călătorii.

Ta procesul de aplicare ar putea fi și un obstacol. Potrivit unui raport al Societății pentru Managementul Resurselor Umane, 60% dintre cei care caută un loc de muncă au renunțat în mijlocul completării unui aplicareaașa că asigură-te că al tău este ca cât mai rapid și ușor.

Angajații tăi sunt cei mai buni ambasadori ai mărcii de angajator

Mulți angajatori se străduiesc să transforme angajații în Ambasadori de Brand.

Argumentul tău cel mai convingător pentru a lucra cu tine este al tău angajații înșiși. De aceea site-urile de recenzii ale angajatorilor sunt așa popular – pentru că angajații din trecut și din prezent pot spune povestea adevărată despre cum funcționează cu adevărat o companie.

Angajații tăi pot contextualizați beneficiile și politicile care vă deosebesc. Pentru instanțăun angajat ar putea spune cum orele de lucru flexibile îi permit să-și ia copiii de la școală.

Amintiți-vă întotdeauna că angajații dvs. sunt cel mai de încredere sursă de adevăr despre modul în care funcționează compania dvs. Când trimit live pe Instagram o conferință sau postează o fotografie a unui eveniment de echipă, ei sunt extinderea acoperirii mărcii dvs. de angajator dincolo de urmăritorii tăi LinkedIn.

The oameni in spate produsele dvs. sunt ceea ce face compania dvs uman și interesant. Dacă vrei să spui povestea companiei tale, ei sunt ai tăi cei mai buni povestitori.

Ce se întâmplă când angajații devin avocați?

Când ai un Grozav experiență, vrei acțiune aceasta. Acest răspuns înnăscut uman se află în spatele fiecărei fotografii cu mâncare de pe Instagram, al fiecărui check-in pe Facebook și al fiecărei recenzii de 5 stele pe Google. Este, de asemenea, o contribuabil cheie la mai multe angajări decât ai crede.

Raportul Glassdoor a constatat că atunci când angajații își recomandă prietenii companiei dumneavoastră, acei candidați recomandați au cu 2,6–6,6% mai multe șanse să vă accepte oferta de muncă.

Potrivit raportului LinkedIn privind tendințele globale de recrutare din 2017: „Angajații recomandați sunt mai rapid de angajat, performanță mai bună și rămâne mai mult timp in compania”. Dacă le oferi angajaților tăi o experiență in valoare de partajarea, efectul de unda se va extinde mult dincolo de pereții biroului tău.

Ambasadorii mărcii angajatorului nu doar direct trimiteți candidați calificați către compania dvs. Îți amintești acele site-uri înfricoșătoare de recenzii ale angajatorilor? Angajații angajați vor dori să-și prezinte propriile lor recenzii pozitive din recunoștință și din dorința de a atrage colegi calificați. Când văd cei care caută un loc de muncă ce le place angajaților să lucreze cu tineu – chiar și alături de unele puncte de critică – pot cântări argumentele pro și contra pentru a face un informat alegere de care încă se simt entuziasmați.

Cum să încurajăm ambasadorarea mărcii?

Este important să rețineți că, atunci când vine vorba de marca de angajator, există câțiva factori pe care îi puteți Control și câțiva factori pe care nu îi puteți. Puteți controla conținutul și mesajul de pe dvs oficial paginile companiei și conturile de rețele sociale, dar nu poți controla cum vor vorbi angajații despre compania ta familie si prieteni.

Ambasadorarea mărcii angajaților nu este realizată de presiunea angajații să țâșnească despre locul lor de muncă – se realizează prin crearea unei culturi care îi face să vrea. Motivul pentru care angajații trimiși sunt așa de succes este că ei deja a intelege noua lor companie la un nivel mai profund. Nu doar că au auzit feedback pozitiv de la prietenii lor; ei știu deja în ce se bagă și vor să reflecte bine asupra persoanei care fac referire.

Ambasadorii mărcii angajatorului pun a uman fata pe firma ta pagina de cariere. Acesta nu este locul pentru a prezenta cifre impresionante de vânzări sau realizări tehnice; acesta este locul pentru a lăsa individualitatea angajaților tăi strălucire.

5 moduri de a-ți transforma angajații în ambasadori ai mărcii angajatorului

Aici sunt 5 moduri tu poți să începi transformând angajații tăi cei mai implicați în ambasadori ai mărcii angajatorului:

1. Ține-ți angajații informați

Compania dvs. a lansat un produs nou sau o nouă campanie de publicitate sclipitoare? Asigurați-vă că angajații dvs. sunt la curent. Deși acoperirea organică este mai greu de spart decât oricând, angajații vor dori să partajeze conținut care îi face pe angajatorul lor (și, prin extensie, pe ei) să arate bine.

Smarp Communications raportează că „o cotă de angajat generează aproximativ 4 clicuri pe Facebook în medie”. Fie că este vorba de un buletin informativ intern sau de un intranet al companiei, găsiți o modalitate de a oferi angajaților știri interesante despre companie.

2. Încurajați-vă angajații să împărtășească experiența lor de lucru

Există numeroase beneficii ale rețelelor sociale la locul de muncă. Acesta este motivul pentru care tot mai multe companii încurajează angajații să-și împărtășească experiențele de lucru de zi cu zi cu un hashtag la nivel de companie. Hootsuite postează bloguri, povești despre angajați și fotografii cu evenimentele echipei sub hashtag #HootsuiteLife.

Permițându-le angajaților să posteze despre experiențele lor la locul de muncă (cu anumite îndrumări, desigur), vorbele pozitive se vor răspândi în rețelele lor, iar tu vei putea colecta conținut pentru a partaja cele mai bune fotografii în conturile oficiale ale companiei tale. .

3. Organizați evenimente pentru angajați

Evenimentele și ieșirile în companie sunt o modalitate excelentă de a trata angajații cu activități pe care altfel nu le-ar putea experimenta.

Evenimentele neconvenționale de team-building, cum ar fi aruncarea cu toporul, raftingul sau cursurile cu frânghii, oferă angajaților posibilitatea de a ieși din zona lor de confort, de a se cunoaște și de a se investi în cultura companiei. Ca să nu mai vorbim, evenimentele distractive sponsorizate de muncă sunt incredibil de Instagrammable.

4. Lasă angajații să scrie pe blogul tău

Compania ta are blogul de carieră al unei companii? Dacă da, puteți solicita ajutorul angajaților dvs. pentru a le spune oamenilor cum este să lucrați cu dvs. O postare pe blog a unui angajat prezintă personalitatea acelui angajat în timp ce evidențiază o cultură corporativă care își prețuiește oamenii.

Postările de blog sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a prezenta noilor angajați companiei și clienților. Răspunzând la câteva întrebări la interviu despre munca, hobby-urile și motivațiile lor, un nou angajat ar putea încuraja solicitanții de locuri de muncă cu interese similare să aplice.

5. Marcați cadourile angajaților dvs

Se apropie sărbătorile, iar multe companii folosesc această perioadă a anului pentru a trimite angajații acasă cu ceva în plus. Dacă intenționați să cumpărați cadouri la nivel de companie pentru angajați, ar putea fi o oportunitate bună de a răspândi brandul.

Când angajații deblochează acea boxă Bluetooth minunată și le spun prietenilor despre cadoul de Crăciun al companiei lor, logo-ul tău va fi și el în fotografie.

Ambasadorarea angajaților vs. stimulente în numerar

În timp ce oferiți angajaților stimulente în numerar pentru a vă menționa compania online, ar putea părea a Câștig rapidangajați cu adevărat implicați nu am nevoie de ele. Ei vor împărtăși liste de locuri de muncă și conținut de marcă pentru că ei vrei oamenii cărora le pasă să se simtă la fel de împliniți la locul de muncă ca și ei. O parte din încurajatoare angajații să spună povestea mărcii dvs. este încrezător ei să spună corect povestea.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *