Cum să începeți o afacere de transport medical care nu este de urgență (NEMT).

Ce este o afacere de transport medical care nu este de urgență? Serviciile NEMT îi ajută pe oameni să ajungă la întâlniri prestabilite pentru asistență medicală, inclusiv vizite la medic, dezintoxicare, teste clinice, examene de urmărire și multe altele.

Cererea de transport public sigur și de încredere pentru persoanele cu probleme medicale și dizabilități, în special în comunitățile rurale, continuă să crească cu ritmuri remarcabile. Dacă vă gândiți să începeți o afacere NEMT, citiți mai departe.

Starea industriei NEMT

„Problemele legate de transport nu ar trebui să împiedice pe nimeni să ajungă la sau de la o programare la medic”, explică Imran Cronk, scriitor pentru site-ul popular de jurnalism de științe ale vieții și medicină. STAT.

„Dar ei fac exact asta pentru aproximativ 3,6 milioane de americani. Unii dintre acești indivizi nu au mașini și nu au acces la transportul public. Alții nu își pot permite taxiuri sau Uber-uri”, spune Cronk.

Există o creștere Oportunitate de piață în industria serviciilor NEMT. Populația generală de pacienți vârstnici și cu dizabilități este în creștere. În plus, ca urmare a Affordable Care Act, mai multe tratamente preventive și de urmărire sunt acoperite de planurile de asigurări de sănătate. În majoritatea zonelor, pur și simplu nu există multe vehicule accesibile cu scaunul cu rotile în flotele de transport public.

Josh Komenda, CEO al VEYO, sugerează că există o populație mare de cei care au nevoie de transport medical care nu este de urgență, în special pentru persoanele fragile din punct de vedere medical sau persoanele în vârstă din zonele rurale. Mulți nu au permis de conducere sau acces la un vehicul. Sunt izolați geografic sau nu pot accesa transportul public tradițional din motive fizice, mentale sau de dezvoltare.

O privire asupra unor statistici grăitoare arată o serie de provocări, împreună cu oportunități de afaceri pentru soluții:

Structuri juridice ale companiei de transport medical

Structura juridică a afacerii dvs. de transport medical care nu este de urgență are implicații de anvergură – atât în ​​ceea ce privește parteneriatul cu furnizorii de plăți, cât și responsabilitățile fiscale rezultate.

Afacerile NEMT pot fi întreprinderi individuale, parteneriate sau SRL-uri. Dacă doriți mai mult ajutor în alegerea unei structuri juridice, un avocat vă poate explica avantajele și dezavantajele fiecărui tip.

Deși este posibil să vă schimbați structura juridică, nu este ideal. Când vă pregătiți planul de afaceri pentru compania dvs. NEMT, gândiți-vă la posibilitățile din jurul evoluției organizației și la așteptările dvs. de creștere. Atenția dumneavoastră la detalii va încuraja încrederea în potențialii investitori și va ajuta la asigurarea finanțării pentru cel mai bun început posibil. Dincolo de considerentele legate de structura juridică, utilizați un șablon de plan de afaceri pentru a vă asigura că ați gândit la fiecare aspect al afacerii dvs.

Cerințe de certificare, licență și asigurare NEMT

Industria transporturilor medicale care nu sunt de urgență se află încă la începutul său comparativ ca nișă formală – atât în ​​ceea ce privește inovația tehnologică, cât și reglementările federale.

Deși nu există linii directoare oficiale pentru industria NEMT în ansamblu, fiecare stat are propriul său set de reguli și reglementări operaționale pe care toate companiile trebuie să le respecte.

Elemente de certificare NEMT

Operatorii NEMT nu au în prezent aceleași cerințe de educație și formare ca omologii lor din transportul cu ambulanță. Veți dori în continuare ca personalul dvs. să fie instruit în îngrijirea medicală de urgență medicală de bază – CPR, operarea defibrilatorului, evaluarea elementelor vitale și alte tehnici de salvare a vieții.

Pe măsură ce industria se dezvoltă, iar nevoia de profesioniști NEMT continuă să crească, cursurile de certificare vor deveni aproape sigur standard.

Elemente de licențiere NEMT

Licențiarea vehiculelor este un alt element principal al industriei transporturilor medicale care nu sunt de urgență.

Verificați-vă cerințele cu biroul local de autovehicule și asigurați-vă că înțelegeți orice standarde stabilite pentru transportul Medicaid dacă îl oferiți, cum ar fi:

 1. Numărul de puncte de penalizare pe un dosar de conducere
 2. O certificare a stării de sănătate a șoferului
 3. O poliță de asigurare de răspundere civilă pentru vehicule
 4. O verificare a antecedentelor penale
 5. Dovada analizelor aleatorii negative ale medicamentelor

Elemente de asigurare auto și de răspundere civilă

Deoarece conducerea pacienților are riscuri inerente – accidente de circulație sau evenimente legate de sănătate în timpul drumului către unitățile medicale – asigurarea adecvată este un alt aspect critic al începerii unei afaceri NEMT. Deși nu există linii directoare naționale pentru elementele poliței de asigurare și sumele în dolari, veți dori să lucrați cu furnizorul dvs. pentru a vă asigura că sunteți acoperit în mod adecvat.

În cele mai multe cazuri, acoperirea se bazează pe o formulă în două părți: acoperire pentru șoferul individual și acoperire pentru companie în general. Asigurați-vă că înțelegeți riscurile și pasivele, astfel încât să fiți subasigurat să nu vă falimenteze compania.

Furgonete și echipamente accesibile pentru scaunul cu rotile conforme cu ADA

Dacă ai de gând să începi o afacere de transport, vei avea nevoie de vehiculul potrivit. Probabil că sunteți în căutarea unui minivan, dubă de dimensiuni mari sau autobuz care îndeplinește cerințele Legea americanilor cu dizabilități (ADA) și Standardele ADA pentru proiectare accesibilă.

Elemente de conformitate ADA

Vehiculele dvs. vor trebui să fie conforme cu ADA dacă afacerea dvs. îndeplinește oricare dintre următoarele:

 1. Angajatorii privați cu 15 sau mai mulți angajați;
 2. afaceri care operează în beneficiul publicului; și,
 3. toate agențiile guvernamentale de stat și locale.

Unele cerințe ADA includ:

 • Înălțimea ușii de ridicare: Înălțime de deschidere a ușii de 56”.
 • Lift pentru handicap: Platformă transparentă de 30” x 40” lățime
 • Accesorii pentru scaune cu rotile: Capabil să reziste la 2.500 de presiune pe picior
 • Mecanismul centurii de siguranță: 4-pt. legături cu centură de poală și de umăr
 • Iluminat interior: lumânare de un picior de iluminare

Asigurați-vă că vă gândiți la consumabilele medicale asociate de care veți avea nevoie pentru pasagerii dvs. – scaune cu rotile, tăvile, rezervoare de oxigen, aparate de dializă, de exemplu. Aceste suplimente vor influența dimensiunea și planul de etaj al vehiculului de care veți avea nevoie și, fără îndoială, vă vor afecta costurile totale de pornire.

Furgonete conforme cu ADA

Există câteva mărci și modele accesibile de furgonete accesibile în scaun cu rotile care sunt conforme cu ADA – fie chiar de la linia de producție, fie după o conversie a accesibilității.

Servicii, personal, plată și procese de marketing

În primul rând, trebuie să fiți capabil să satisfaceți nevoile clienților dvs. – asta înseamnă să oferiți servicii excepționale cu flexibilitate și consecvență. Acest lucru va necesita decizii inteligente de angajare și un angajament față de formarea continuă, mai ales pe măsură ce industria crește.

În spate, va trebui să căutați modalități de a controla costurile pentru a vă crește profitabilitatea.

De la început, gândiți-vă la:

 1. Serviciile pe care le oferiți și cele mai eficiente modalități de a le furniza
 2. Angajarea persoanelor potrivite pentru a lucra cu și pentru tine
 3. Opțiuni de plată adecvate pentru populația dvs
 4. Strategia ta de marketing dinamică sau cum îți vei găsi clienții

Selectarea ofertelor de servicii și facturarea

Indiferent de serviciile specifice pe care decideți să le oferi, asigurați-vă că le detaliați și le comunicați clar. Vrei ca clienții tăi să știe ce primesc și vrei să faci cât mai ușor posibil să fii transparent în ceea ce privește facturarea.

Stabilirea prețurilor serviciilor dvs

Modul în care stabiliți prețul serviciilor dvs. va depinde de câțiva factori diferiți:

 1. Locatie geografica
 2. Conditii economice
 3. Vârsta și starea de sănătate a clienților
 4. Capacitatea afacerii de a furniza servicii economic

Tehnicile de stabilire a prețurilor, cum ar fi tarifele pachetelor cu servicii multiple, programele de reduceri de recomandare și recompensele frecvente ale clienților pot genera afaceri suplimentare.

Angajarea posturilor de personal de birou

Angajarea unui startup NEMT – în afara șoferilor competenți – va necesita un amestec de profesioniști talentați cu experiență în servicii pentru clienți, contabilitate și finanțe, organizare de planificare și conducere.

Ca și în cazul majorității startup-urilor, personalul dumneavoastră va trebui probabil să îndeplinească mai multe roluri la început. Este posibil să nu vă puteți angaja personalul ideal și complet chiar de la intrare. Dar chiar și în primele zile, va fi important să ai un solid program de antrenament pentru integrarea noilor angajați.

Determinarea opțiunilor de plată

Medicaid va fi probabil principalul plătitor pentru servicii. Asigurați-vă că personalul dumneavoastră are cunoștințe practice despre procesele detaliate și ghidurile de facturare ale Medicaid. Aceasta va include instruire continuă pentru modificările anuale ale programului.

Dezvoltarea relațiilor cu furnizorii de asigurări va fi probabil, de asemenea, esențială. Cel mai probabil, fiecare asigurător își va urma propriul set de linii directoare de operare – este o provocare inițială care ar trebui să devină din ce în ce mai fluidă de la an la an.

Crearea unei strategii de marketing

Odată ce toate elementele startup-ului NEMT sunt la locul lor, este timpul să transmiteți cuvântul potențialilor clienți, membrilor familiei lor și îngrijitorilor lor.

Banii cheltuiți pentru o strategie de marketing concentrată, multicanal, sunt bani bine cheltuiți. Ar trebui să existe o combinație de tehnici de publicitate tradiționale și digitale în planul strategic de marketing – o metodă pentru a se asigura că mesajul ajunge la cei online și off. Stabilirea unui strategia de urmărire a rentabilității investiției de marketing poate ajuta la determinarea canalelor care merită o investiție mai mare de capital.

Pe lângă practicile de marketing plătite, startup-ul NEMT poate crește rentabilitatea investiției prin găsirea diverselor oportunități de marketing neplătite – și uneori câștigate.

Acestea pot include:

 1. Parteneriat cu companii neconcurente care deservesc aceeași bază de clienți
 2. Crearea de resurse educaționale și găzduirea lor pe site-ul dvs. web
 3. Solicitarea de scrieri în ziare și reviste locale
 4. Stabilirea unui program de recomandare pentru a promova publicitatea din gură

Începe cu un plan de afaceri solid. Asigurați-vă că sunteți autorizat și asigurat corespunzător și că vehiculul dvs. este fiabil și conform ADA.

Acum, mai mult ca niciodată, este posibil să se dezvolte o afacere profitabilă NEMT, ajutând în același timp persoanele să aibă acces la îngrijirea medicală adecvată de care au nevoie pentru a fi sănătoși.

Kelly C. Richardson, EdS este directorul de conținut și rețelele sociale pentru AMS Vans, cu sediul în Atlanta, cel mai mare producător de vehicule accesibile cu scaunul rulant și dealer de mobilitate din sud-est și principalul susținător al libertății de mobilitate pentru persoanele cu dizabilități. Are peste 18 ani de experiență în scriere și marketing cu răspuns direct, atât ca consultant independent, cât și ca partener de agenție cu normă întreagă, într-un spectru larg de industrii, piețe și nișe. Ca consultant de marketing independent, Kelly a proiectat și executat campanii strategice de marketing pentru peste 250 de clienți prosperi B2C, B2B, non-profit și guvernamentali, inclusiv cei din Fortune 500, corporații mijlocii și startup-uri în plină dezvoltare.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *