Cum să deschideți un cont bancar de afaceri

Acest articol face parte din programul nostru Ghid de pornire a afaceriio listă curată a articolelor noastre care vă va pune în funcțiune în cel mai scurt timp!

Unul dintre elementele cheie ale noii tale afaceri lista de verificare a pornirii deschide un cont bancar de afaceri. Oriunde vă decideți să deschideți un cont, probabil că veți folosi acea bancă sau uniunea de credit pentru anii următori. Nu este doar un loc în care să-ți ții banii; este un partener cu care vei dori să dezvolți o relație pe măsură ce compania ta crește, mai ales dacă tu cauta un imprumut sau linie de credit.

Am creat acest ghid pentru a vă ghida prin procesul de creare a unui cont bancar de afaceri. Vă vom ajuta găsiți o bancă potrivită pentru dvs, vă ajută să cântăriți funcțiile bancare și să treceți peste procesul de configurare.

3 motive pentru care ai nevoie de un cont bancar de afaceri

Dacă abia sunteți la început, s-ar putea să vă întrebați de ce aveți nevoie de un cont bancar de afaceri. De ce nu vă folosiți pur și simplu conturile personale? Orice antreprenor serios îți va spune că un cont de afaceri este vital pentru succesul tău.

De ce? Iată câteva motive.

1. Pentru a vă urmări cheltuielile

Dacă vă păstrați conturile personale și cele de afaceri împreună, va trebui să verificați fiecare tranzacție pentru a vedea câți bani au intrat și au ieșit.

Este o sarcină plictisitoare care consumă timpul pe care îl petreceți mai bine pentru a vă îmbunătăți afacerea. Este o idee inteligentă să începi un card de credit de afaceri din același motiv. Este foarte greu să monitorizați fluxul de numerar al companiei dvs dacă este amestecat cu banii tăi personali.

2. Pentru a atenua durerile de cap fiscale

Când timpul taxelor se rostogolește, doriți să aveți toate numerele dvs. într-un singur loc. Este infinit mai ușor să predai extraselor bancare unui contabil care se bazează exclusiv pe afacerea ta.

Din aceste declarații, un contabil calificat poate căuta deduceri fiscale și stimulente. Chiar dacă decideți să vă faceți propriile impozite, un cont dedicat afacerii dvs. va fi salvator.

3. Pentru a începe o relație cu o bancă

La un moment dat, s-ar putea ai nevoie de un împrumut pentru afacerea ta. Să sperăm că în câțiva ani veți căuta să vă extindeți.

Dacă ai deja o relație cu o bancă, ești cu un pas mai aproape de a obține finanțare. Această legătură, combinată cu un plan de afaceri solid, vă va ajuta să vă asigurați fondurile de care aveți nevoie pentru a crește.

Considerații pentru a vă ajuta să alegeți banca potrivită

Aveți o varietate de opțiuni din care să alegeți. Ar trebui să mergi cu o mare bancă corporativă, o bancă regională sau o uniune de credit? Este o decizie grea. Totul depinde de ceea ce cauți.

Iată câteva puncte de luat în considerare.

Taxe bancare

Fiecare bancă are comisioane, unele mai mult decât altele. Asigurați-vă că întrebați despre taxe și structura acestora.

În unele cazuri, sunteți taxat pentru că nu păstrați un sold minim în cont. Taxele ATM se pot adăuga. Unele bănci percep chiar și o „taxă de întreținere” doar pentru a menține contul deschis.

De obicei, băncile mari pot oferi comisioane mai mici, deoarece au un volum mai mare de clienți. Întrebați cât de comun este ca și taxele să crească sau dacă vreuna dintre tarife este promoțională și expiră rapid.

Capacitatea de creditare

Întrebați despre capacitatea de împrumut. Bancherul cu care lucrați îl poate autoriza un împrumut pentru afaceri mici, sau trebuie să treacă mai întâi prin șaisprezece straturi de directori corporativi? Este ceva ce vei dori să știi din timp.

De obicei, băncile regionale și uniunile de credit au mai multă flexibilitate aici.

Funcții online

Majoritatea antreprenorilor doresc funcții online. Majoritatea băncilor le oferă.

De la plata facturilor online la posibilitatea de a transfera bani din contul dvs. de afaceri în contul dvs. personal, întrebați despre caracteristicile specifice de care aveți nevoie și comparați prețurile cu alte bănci.

Satisfacția clientului

În unele cazuri, colaborarea cu sucursala dvs. locală oferă satisfacție personală, dar în conformitate cu satisfacția clientului JD Power studiu, băncile mari își depășesc omologii mai mici în acest domeniu. Este ceva pe care va trebui să-l cântăriți singur.

Băncile online

Există un număr tot mai mare de bănci online, iar unii antreprenori găsesc caracteristicile lor atrăgătoare. Băncile online tind să ofere funcții digitale optimizate, cum ar fi aplicații bancare și tablouri de bord ușor de utilizat.

Desigur, nu există o conexiune față în față, care, în funcție de afacerea dvs., ar putea fi un pro sau contra. Poate deasemenea fi dificil să depozitezi numerardacă afacerea dvs. are o locație din cărămidă și mortar.

Găsirea băncii potrivite este probabil cea mai consumatoare de timp a procesului. Va dura ceva timp pentru a investiga ce are de oferit fiecare bancă și cum funcționează în afacerea dvs.

Ce ar trebui să aduci la deschiderea unui cont

Când sunteți gata să deschideți un cont bancar de afaceri, va trebui să aduni niște documente pe care să le iei cu tine. Iată o listă rapidă cu ceea ce ar trebui să aduci.

Numărul de identificare al angajatorului

Înainte de a crea un cont, veți avea nevoie de un numărul de identificare a angajatorului sau EIN. Guvernul folosește acest număr pentru a ține evidența afacerii dvs. și a cerințelor sale fiscale.

Puteți aplica online pentru a obține acest număr prin intermediul Site-ul IRS. După completarea unor formulare online, veți primi imediat numărul.

ID corect

Asigurați-vă că aveți permisul de conducere la dvs. Banca va avea nevoie de o formă adecvată de identificare pentru a dovedi că ești cine spui că ești. Dacă aveți un partener de afaceri oficial, acesta va trebui să-și aducă și actul de identitate.

Certificarea identității afacerii

Indiferent de ce tip de afacere ai înființat, va trebui să depui documente la stat. Banca are nevoie de aceste informații structura afacerii dvs de asemenea.

daca tu a înființat un SRL, veți avea nevoie de articole de organizare. Dacă ați înființat o proprietate, veți avea nevoie de dvs DBA (a face afaceri ca) hârtii. Dacă înființați o corporație, va trebui să vă aduceți actul constitutiv. Dacă aveți un partener de afaceri, aduceți-vă acord de parteneriat.

Licență de afaceri (necesară doar pentru anumite companii)

În unele state, anumite companii au nevoie de a licență de afaceri să funcționeze. Când vă stabiliți afacerea cu statul, veți fi anunțat dacă aveți nevoie de o licență. Dacă acest lucru este cerut de stat, banca va trebui să îl vadă pentru a se asigura că afacerea dvs. este legitimă.

Aplicație bancară

Fiecare bancă este diferită, dar există întotdeauna o cerere de completat. Este o idee bună să ridicați cererea și să o completați acasă. Astfel, vei fi gata să pleci de îndată ce te așezi cu un bancher.

La ce să vă așteptați când deschideți un cont

Te vei așeza cu un bancher și vei vorbi despre nevoile tale de afaceri. Bancherul vă va examina diferite opțiuni de cont și vă va revizui documentele. Dacă nu ați completat o cerere din timp, veți face și asta.

Veți completa un card de semnătură, astfel încât banca să vă poată verifica semnătura în raport cu diferite tranzacții. Dacă aveți un partener de afaceri, acesta va trebui să semneze și un card pentru a avea acces la cont.

Banca vă va verifica scorul de credit personal. Banca vrea să știe cu cine are de-a face, așa că așteaptă-te să arunce o privire asupra istoricului tău financiar. Dacă intenționați să solicitați o linie de credit sau un împrumut, o parte din această decizie se va baza pe scorul dvs. de credit.

Întregul proces va dura probabil aproximativ o oră, poate mai mult dacă intenționați să discutați despre produse suplimentare, cum ar fi conturile de economii, carduri de credit de afacerisau linii de credit.

Vi se va emite un carnet de cecuri temporar, iar majoritatea băncilor emit un ATM sau un card de debit temporar. Carnetul de cecuri oficial și cardul de debit vă sunt trimise prin poștă câteva zile mai târziu.

Menținerea contului dvs. bancar

Cel puțin o dată pe an, este o idee bună să vă revizuiți alegerea bancară. Examinați taxele și asigurați-vă că nu vi se percepe nimic nou. Dacă vedeți ceva ieșit din comun, sunați la banca pentru a discuta problema.

Lisa Furgison este o jurnalistă cu un deceniu de experiență în toate fațetele media.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *