Cum să creezi un site web eficient pentru afacerea ta

Gândește-te la ultima dată când te-ai așezat literalmente pe marginea scaunului cu anticipare. Poate a fost în ultimele 5 minute ale unui campionat sportiv incredibil de strâns. Sau când vezi trupa ta preferată live în concert pentru prima sau a șaptea oară.

O pagină eficientă în curând pentru un site web ar trebui să obțină un răspuns similar din partea vizitatorilor dvs.

Este o oportunitate de a face o impresie inițială puternică și de a genera entuziasm pentru afacerea dvs. Un site web creat în curând vă poate ajuta, de asemenea, să atrageți investitori, să asigurați mai multe fonduri și să vă stabiliți prezența online înainte ca site-ul complet să fie disponibil.

Citiți mai departe pentru un ghid complet despre ceea ce aveți nevoie pentru a construi un site web de succes în curând.

De ce să investești într-un site web care va veni în curând?

Există multe motive pentru care ar trebui să utilizați o pagină de destinație viitoare pentru afacerea dvs. viitoare. De la crearea unui interes până la asigurarea mai multor fonduri, să luăm beneficiile unul câte unul.

Stabiliți credibilitatea

Un site web ajută la stabilirea credibilității. Și un site temporar vă stabilește prezența online înainte ca site-ul sau afacerea dvs. completă să fie gata de lansare. Dacă sunteți la început, chiar și doar o pagină de destinație în curând va ajuta să vă demonstrați prezența potențialilor clienți și investitori.

De asemenea, vă oferă un motiv pentru a pune adresa site-ului dvs. pe cărțile de vizită și un loc pentru a direcționa noi contacte. La nivel tehnic, veți începe, de asemenea, procesul de indexare și veți fi preluat fără întârziere de motoarele de căutare.

Obține finanțare

Un site temporar poate ajuta la atragerea de timpuriu a investitorilor și a interesului pentru afacerea dvs. La nivel vizual, vă puteți prezenta marca, calendarul lansării și modul în care vă veți aborda piața țintă. Din punct de vedere al validării, puteți efectua vizite pe site, acțiuni pe pagină și o serie de alți factori pentru a afișa interesul investitorilor.

Puteți chiar să configurați prevânzări printr-o pagină de destinație viitoare pentru a strânge fonduri. Dacă clienții dvs. potențiali văd valoarea și sunt dispuși să plătească din timp, puteți obține cu ușurință fonduri suplimentare pentru pornire în schimbul unui bonus de precomandă sau unei perioade de probă exclusivă. Și ca bonus suplimentar, acest lucru pur și simplu validează afacerea dvs. pentru potențialii investitori și mai mult.

Creați o listă de e-mail

În cele din urmă, puteți începe cu ușurință eforturile de marketing prin construirea unei liste de e-mail. Doar adăugați un formular de înscriere prin e-mail pentru vizitatorii web care sunt interesați să afle mai multe despre afacerea dvs.

Puteți începe pur și simplu prin a trimite actualizări de lansare și de produse, fotografii și videoclipuri din culise și chiar doar conținut informațional pentru a vă entuziasma clienții.

Apoi, înainte de lansare, puteți crește consistența marketingului prin e-mail. Încurajează-ți primitorii să răspândească știrile, să fie entuziasmați de evenimentele de lansare și chiar să împărtășească promoții exclusive pentru înscrierea din timp.

Sfaturi de design și conținut pentru o pagină în curând

Site-ul dvs. temporar nu are nevoie de multe — poate fi un site de o pagină cu informații de bază despre companie și detalii de contact. În general, un site web care vine în curând include de obicei aceste elemente.

Imagine captivantă de erou

Imaginea eroului este locul unde se fac primele impresii. Profită la maximum de ea și investește într-o imagine de înaltă calitate sau într-un videoclip scurt de fundal. Dacă alegeți un videoclip de fundal, aveți grijă să nu folosiți unul care vă distrage cu adevărat atenția sau care contravine scopului sau etosului afacerii dvs.

De asemenea, asigurați-vă că imaginea sau videoclipul nu este găzduit într-o dimensiune mare a fișierului. Poate fi doar o pagină de aterizare, dar dacă nu se încarcă în câteva secunde, veți vedea tot mai mulți oameni plecând fără a se interacționa cu site-ul dvs. Utilizați un instrument de compresie a imaginilor și testați din când în când viteza paginii pentru a vă asigura că site-ul este optimizat pentru vizitatori.

La fel ca imaginea eroului, doriți un identificator distinct pentru afacerea dvs., motiv pentru care este vital să includeți un logo. Nu vă faceți griji dacă este doar un substituent pentru moment, orice lucru care permite clienților să se conecteze cu afacerea dvs. este util. Îl puteți actualiza oricând cu o versiune oficială odată ce sunteți mai aproape de lansarea site-ului dvs. complet.

Propunere de valoare bazată pe web

Spre deosebire de declarația ta de misiune, propunerea ta de valoare bazată pe web afirmă rapid cine ești, ce faci și ce te diferențiază de orice concurență. Propunerea de valoare este plasată de obicei peste imaginea eroului și ar trebui să fie 1-2 fraze, deoarece vizitatorii web trebuie să poată scana și citi rapid conținutul.

Poate fi o variantă simplificată a declarației dvs. de misiune și chiar un slogan captivant dacă aveți unul pregătit. Dacă găsiți utilizatori care părăsesc site-ul dvs. fără a lua măsuri, poate merita să testați noi variante ale acestei declarații pentru a vedea dacă rezonează mai mult.

Informații de contact și manere de rețele sociale

Cel mai probabil, vizitatorii web se vor întreba: Cum pot contacta această companie? Aceasta afacere este in functiune?

Includeți un număr de telefon, o adresă de e-mail și o adresă fizică (dacă veți opera o vitrină fizică). Pentru unii clienți, se pot simți mai confortabil să vă urmărească sau să discute cu dvs. prin intermediul rețelelor sociale. Dacă ați creat profiluri Facebook, Instagram sau Twitter, includeți linkuri către acestea aici, astfel încât să se poată conecta cu ușurință și să vă urmărească afacerea.

Informații de bază despre produse/servicii și calendarul de lansare

La început, puteți include doar o declarație simplă de o linie despre care va fi produsul sau serviciul dvs. Dar pe măsură ce stabiliți specificațiile produselor, modelele de servicii și o cronologie de lansare, veți dori să le adăugați pe această pagină.

Cu cât le puteți oferi utilizatorilor mai mult context și cu cât mai multe cuvinte cheie specifice industriei puteți instala în pagina dvs., cu atât este mai probabil ca oamenii să găsească și să se înscrie pentru mai multe informații.

Formular de abonare prin e-mail

Vorbind despre înscriere, veți dori să includeți un fel de formular de abonare pe pagina dvs. Chiar dacă intenționați să trimiteți doar actualizări de produse sau e-mailuri generale de marketing, acest lucru este vital pentru construirea unui public inițial. Și așa cum am spus mai înainte, este, de asemenea, o modalitate simplă de a vă valida ideea de afaceri și vă poate ajuta să obțineți mai mult interes pentru investiții.

Selectarea unei platforme de site

Există numeroase platforme de site-uri disponibile pentru a vă găzdui site-ul care va veni în curând. Depinde de tine să-ți dai seama care opțiune are cea mai bună sens pentru tine.

În general, va trebui să luați în considerare ușurința de utilizare, opțiunile de personalizare și scalabilitatea platformei site-ului web. Următoarele sunt cele mai comune opțiuni pe care le veți găsi în considerare.

CMS WordPress

Multe companii folosesc WordPress, cel mai popular sistem de management al conținutului din lume, începând cu o temă sau un șablon WordPress. Platforma este foarte flexibilă și personalizabilă, astfel încât site-ul web se poate dezvolta și extinde odată cu afacerea dvs.

Deși nu trebuie să vă construiți site-ul complet pe aceeași platformă ca pagina care urmează, ar putea simplifica lucrurile să investiți într-un constructor versatil precum WordPress pentru ambele proiecte.

Platforme de bricolaj

Dacă să te încurci cu designul web într-adevăr nu este treaba ta, o platformă de bricolaj precum SquareSpace sau Wix poate fi o opțiune mai bună. Aceasta este o modalitate ieftină și rapidă de a vă construi propriul site, care nu necesită cunoștințe de web design pentru implementare.

Fiți atenți, totuși, dacă nu aveți un ochi puternic pentru elementele de design, site-ul dvs. care va veni în curând poate ajunge să arate generic sau complicat.

Lucrul cu o agenție web

În cele din urmă, dacă preferați să vă concentrați pe alte elemente ale afacerii dvs. și să lăsați site-ul pe seama profesioniștilor, poate doriți să luați în considerare angajarea unei agenții de design. Un beneficiu major este că majoritatea designerilor și agențiilor web vor include o pagină temporară în curând ca parte a unui proiect de design de site web mai amplu.

Și nu vă faceți griji, veți putea în continuare să oferiți îndrumări cu privire la ceea ce doriți pe site, pur și simplu nu trebuie să vă faceți griji despre proiectarea propriu-zisă.

Greșeli obișnuite de evitat cu site-ul care va veni în curând

După cum puteți vedea, sunt atât de multe de câștigat dintr-o pagină puternică care va veni în curând. Dar poate deveni și un detriment pentru noua ta afacere dacă este implementată incorect. Iată trei greșeli comune pe care ar trebui să le evitați atunci când vă configurați site-ul.

1. Stabilirea unui șablon de design implicit

Site-ul dvs. web poate fi prima impresie despre afacerea dvs. pentru majoritatea clienților și investitorilor. Un site web șablon de calitate scăzută nu transmite profesionalism în modul în care ar face-o un site bine conceput.

Dacă este singura ta opțiune, ar putea fi mai bine să renunți la site-ul temporar decât să dai o impresie greșită cu un design și mesaje implicite pentru afacerea ta. În schimb, în ​​timp ce echilibrați investițiile la începutul afacerii, asigurați-vă că alocați fonduri pentru un design site de calitate când sunteți gata.

2. Lipsa de informații și opțiuni de contact

Când ajungeți pe pagina temporară, probabil că vizitatorii dvs. se vor întreba dacă sunteți încă deschis pentru afaceri. Dacă compania dumneavoastră nu este încă pe deplin operațională, asigurați-vă că furnizați informații actualizate și o dată anticipată de lansare pe pagina site-ului.

Dacă nu există informații relevante pentru vizitatorul web, nu există niciun motiv pentru care acesta să rămână pe site sau să revină la acesta.

În funcție de lansarea afacerii tale, site-ul tău temporar poate fi funcțional pentru câteva săptămâni sau luni. Asigurați-vă că site-ul are întotdeauna cele mai actualizate informații despre afacerea dvs. pe măsură ce lucrurile se schimbă. În plus, dacă ați creat o listă de e-mail, asigurați-vă că transmiteți aceleași informații abonaților dvs. sau direcționați-i înapoi către site pentru cele mai recente actualizări.

3. Utilizarea unui site web temporar pentru prea mult timp

Chiar dacă cea mai mare parte a afacerii dvs. va proveni din recomandări, este foarte obișnuit ca potențialii clienți să caute o afacere online înainte de a contacta. În timp ce un site temporar vă poate ajuta pe termen scurt, unele companii fac greșeala de a se baza pe unul îndelung.

Pe măsură ce afacerea dvs. crește, pagina temporară a site-ului web poate crea o impresie greșită și poate determina clienții potențiali să creadă că încă nu sunteți deschis pentru afaceri. De asemenea, tendințele de design se schimbă rapid și, de obicei, va trebui să reproiectezi un site web la fiecare 3-5 ani pentru a fi la zi.

În plus, un site web de 1 pagină nu este cea mai bună practică pentru optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO). Motoarele de căutare favorizează site-urile web care au mai multe informații și conținut care vor menține vizitatorii pe site mai mult timp. Și chiar dacă ați progresat în procesul de indexare având un site temporar, tot acest impuls poate fi pierdut dacă nu este niciodată actualizat.

Profitați de site-ul dvs. care va veni în curând pentru succes pe termen lung

Stabilirea unei prezențe online, chiar și cu un simplu site web, îți legitimează afacerea în ochii potențialilor clienți și investitori.

Doar asigurați-vă că îl utilizați ca o rampă de lansare pentru afacerea dvs., construind o bază de clienți, validând ideea dvs. și extinzând-o într-un site web complet al companiei. Cu abordarea și implementarea corectă, vă puteți propulsa afacerea de la o simplă pagină de prezentare într-o companie de succes.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *