Cum pot profita companiile de pe urma recrutării internaționale

Te gândești la angajarea internațională?

Piața de recrutare este acum una globală, totuși unele companii sunt încă reticente să angajeze la nivel internațional. Nefăcând acest lucru, atât recrutorii, cât și proprietarii de afaceri își limitează potențiala creștere ca marcă și afacere.

Adaptare la schimbări: Recrutare internațională

Modul și locul unde lucrează oamenii s-au schimbat dramatic în ultimii ani și nu vă puteți permite să rămâneți în urmă cu o politică de angajare redundantă. Lucrul de la distanță și lucrul de acasă sunt acum noul standard, așa că profesioniștii inteligenți din HR analizează toate posibilitățile pe care le oferă aceste schimbări.

Una dintre ele este cu siguranță posibilitatea de recrutare internațională. Deci ar trebui să te gândești la angajarea internațională? Merita? Continuați să citiți pentru a afla! 🙂

6 beneficii cheie ale recrutării internaționale

Dacă vă aflați pe gânduri dacă ar trebui sau nu să căutați în afara țării următorul talent de top, iată câteva beneficii grozave de luat în considerare:

Beneficiul #1: un bazin de talente mai larg

Angajarea internațională înseamnă că nu mai ești limitat la un grup local de talente care, deși este interesant și plin de muncitori calificați, ar putea stagnează.

Cei mai productivi lucrători din lume provin dintr-un număr divers de locații, așa că, limitându-ți fondul de talent la ceea ce este imediat în jurul tău, faci un adevărat rău potențialului tău. Acest grup de talente caută să fie preluat și să i se ofere șansa de a lucra într-un rol într-un nou mediu de lucru. Aceștia sunt adesea instruiți în abilități unice care pot să nu fie la fel de utilizate sau studiate pe scară largă în țara dvs., oferindu-vă un avantaj valoros față de concurenții dvs.

Acest grup de lucrători este, de asemenea, în general mai implicat, mai ales dacă caută în mod activ să se mute pentru muncă. Pentru o afacere care trebuie să ocupe rapid un rol pentru a avansa într-un nou proiect sau pentru un recrutor care dorește să umple o cotă lunară, acest tip de solicitant energizat este un colac de salvare care umple rapid un rol și vă oferă tot felul de noi oportunități.

Beneficiul #2: Cultură îmbogățită la locul de muncă

Multe companii se vor lupta pentru a-și diversifica forța de muncă într-un mod care să-și îmbunătățească cultura, apelând la recrutori pentru a face munca grea pentru ei. Angajarea din străinătate este doar răspunsul la problemele tale.

Afacerile se datorează pentru a construi o echipă și o cultură diverse. Ei trebuie să adauge diferite tipuri de oameni și procese de gândire în fiecare etapă a structurii lor, atât pentru cerințele legale, cât și pentru a extinde sfera viziunii lor.

Angajarea la nivel internațional poate fi doar schimbarea de perspectivă de care avea nevoie o companie și poate acționa ca catalizator pentru o schimbare mai semnificativă și binevenită. Întâmpinarea și apoi împărtășirea perspectivelor globale va contribui la creșterea percepției interne și externe a unei afaceri.

Diversitatea la locul de muncă are multe beneficii. O cultură a muncii îmbogățită de o echipă diversă este una mai fericită care încearcă lucruri noi, construiește conexiuni și dezvoltă o atmosferă comunitară despre care se poate lăuda ca fiind unică în sector.

💡 SFAT PRO:

Pentru a economisi bani pe transportul de oameni din întreaga lume pentru un interviu față în față, software-ul video este o alternativă acceptabilă și uneori preferată. Software-ul de interviu video permite angajatorilor și recrutorilor să aibă o idee despre candidat înainte de a investi în zboruri și cazare în prealabil.

Beneficiul #3: Program de lucru extins

În calitate de recrutor, ești mereu în căutarea unei persoane care poate aduce ceva unic unei afaceri. Angajarea în străinătate oferă atuul unic al unui membru al echipei care va lucra ore diferite față de restul personalului tău, în cazul în care ar alege să nu se mute. În loc să-și limiteze interactivitatea cu restul afacerii, acest lucru le permite de fapt să ofere un serviciu unic, non-stop.

Mulți angajați internaționali vor căuta să lucreze de la distanță și vor vedea acest lucru ca pe o oportunitate de a se stabili în fruntea expansiunii internaționale a unei afaceri. Acest tip de muncitor caută să impresioneze și poate face acest lucru independent, fără a fi monitorizat zilnic, astfel încât să fie de încredere că lucrează la cel mai înalt nivel posibil de la distanță.

Aceste ore de lucru extinse vă permit să acoperiți mai multe fusuri orare ca companie. De asemenea, oferă clienților și clienților tăi o experiență generală îmbunătățită non-stop, indiferent dacă lucrați într-o industrie B2B sau B2C. Dacă doriți să aduceți mai mulți clienți sau clienți internaționali, angajarea acestui tip de membru al echipei este esențială.

💡 SFAT PRO:

Pe piața actuală, avantajele și stimulentele de muncă joacă un rol important în câștigarea candidaților de top. Pentru a atrage un solicitant internațional care ar putea avea nevoie să călătorească frecvent pentru interviuri sau pentru rol, oferiți-vă să acoperiți costul protejării sănătății și a bunurilor sale în mod standard. Un furnizor precum Admiral va oferi o ofertă îmbunătățită pentru asigurarea anuală de călătorie care acoperă fiecare călătorie individuală, astfel încât să fie mai ieftină pentru un angajator pe termen lung.

Beneficiul #4: Perspective asupra noilor piețe

Angajările internaționale oferă companiilor o perspectivă asupra diferitelor piețe și tipuri de clienți pe care lucrătorii locali pur și simplu nu le pot face. În calitate de angajați care au excelat în diferite sisteme înainte, ei sunt un atu excelent pentru un recrutor pentru a oferi o afacere care vrea să gândească în afara cutiei.

O forță de muncă internațională este una mai creativă și mai productivă. Chiar dacă își mută locuri de muncă în aceeași industrie, o angajare internațională va avea experiențe unice și perspectiva diferită care o aduce cu ea. Acest lucru va stimula creativitatea echipei dvs. și va permite noi căi de a ajunge pe piețe interesante. Recrutarea internațională este o modalitate genială de a injecta ceva inovație într-o echipă cu noi modele de gândire și procese. O modalitate excelentă de a economisi costurile de cercetare.

Așa cum un nou angajat poate aduce un client din vechea poziție, același lucru este valabil și pentru lucrătorii internaționali, deși la o scară mult mai largă. Dacă cel mai recent membru al personalului dvs. este capabil să convingă un client de înaltă calitate de la vechiul loc de muncă, nu obțineți doar un nou contract profitabil, ci și acces la o piață complet nouă și la o populație demografică a clienților. Acest lucru vă ajută să vă expuneți brandingul și munca altor companii care lucrează cu ei, precum și clienții lor. Nu doar obțineți informații despre noi piețe, ci și acces la acestea.

În același sens, dacă o companie caută să pătrundă pe o anumită piață sau să atragă un anumit demografic, angajarea la nivel internațional poate ajuta la restrângerea procesului de recrutare și la distilarea fondului de talent, în loc să fie nevoit să o faci singur.

💡 SFAT PRO:

A ajunge la cei mai buni candidați înseamnă adesea o strategie de publicitate mai creativă. Utilizarea celor mai populare site-uri web de locuri de muncă duce adesea la o mulțime de candidați inutili pentru care să lucreze și poate să nu fie cea mai utilă pentru a viza în mod specific candidații internaționali.

De fapt, cel mai bun instrument pentru a ajunge la candidați este probabil rețelele sociale. Dacă sunteți un recrutor intern care gestionează aceste reclame plătite sau gratuite pe mai multe canale, în timp ce încercați să vă extindeți acoperirea, necesită utilizarea unor instrumente avansate pentru a simplifica procesul, cum ar fi Buffer.

Beneficiul #5: Branding îmbunătățit

Branding-ul este o parte importantă a construirii unei companii moderne de succes, iar a avea o echipă diversă, angajată la nivel internațional este un pas esențial al branding-ului pe care nu trebuie să-l treceți cu vederea.

Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să priviți angajarea internațională ca pe o cascadorie cinică de marketing. Dar, în schimb, ar trebui să căutați să profitați de echipa incredibil de talentată pe care ați adunat-o din tot felul de medii și locații diferite în cadrul brandingului dvs.

Arată că ești o companie care se concentrează pe atragerea celor mai bune talente pe care le pot găsi, chiar dacă implică un proces de angajare mai complicat și mai costisitor. Se țipă că ești o afacere care vrea doar ce e mai bun. Acestea sunt mesajele pe care le caută potențialii solicitanți atunci când aplică pentru un post.

💡 SFAT PRO:

Nimeni nu vrea să-și piardă timpul într-o poziție pe care nu are nicio șansă să o obțină, așa că începe un precedent și folosește-l pentru a le spune celorlalți candidați să-și încerce norocul cu tine. Ei doresc indicii vizuale în site-ul dvs., în rețelele sociale și în materialul de marketing care să le spună că au un loc în această afacere și că este deschis ideii candidaților internaționali.

Beneficiul #6: Serviciu pentru clienți îmbunătățit

Dacă afacerea dvs. sau afacerea pentru care recrutați este internațională, serviciul dumneavoastră pentru clienți trebuie să fie internațional. Angajarea internațională permite companiilor să ofere un serviciu general mai bun bazei lor de clienți în creștere la nivel mondial.

Există două beneficii principale aici. Dacă angajați la nivel internațional, este mai probabil ca angajații dvs. să fie bilingvi, permițându-le să ofere un serviciu pentru clienți clar și direct, comunicat în limba maternă a clientului. O barieră lingvistică poate fi un detriment enorm pentru serviciul dumneavoastră și, în cele din urmă, poate avea un impact asupra numărului de clienți păstrați, deoarece compania va părea ignorantă.

În al doilea rând, a avea o echipă diversă de servicii pentru clienți vă oferă mai multe informații despre problemele unice cu care se confruntă baza dvs. din alte țări. Acest lucru vă poate ajuta să vă informați strategia și să ducă la reforme importante în afacerea dvs. și site-ul dvs. web. Un client internațional dintr-o țară se va confrunta cu probleme complet diferite față de unul local, probleme pe care o echipă nu le-ar fi observat niciodată fără această viziune mai holistică a serviciului clienți pe care o oferă angajarea la nivel internațional.

Această problemă se extinde mai mult decât doar serviciul pentru clienți, o echipă internațională este una care este mai bine să rezolve un spectru mai larg de probleme și să ofere soluții care se potrivesc aceluiași client.

TLDR: Ar trebui să angajezi la nivel internațional?

Recrutarea internațională se află astăzi pe radarul majorității companiilor, dar unele încă nu își realizează pe deplin beneficiile și potențialul. Fie că ești un recrutor intern sau faci parte dintr-o echipă de recrutare, știi că solicitanții internaționali au întotdeauna ceva de oferit afacerilor și ies în evidență ca o opțiune unică.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *