Cum o afacere de cabinet medical privat poate depăși obstacolele în calea succesului

Pe măsură ce traversez cabinet medical privat peisajul din SUA prin consultări și discursuri, am observat că cabinetele private suferă de o rată de eșec foarte mare.

Potrivit lui Dave Chase, autorul Ghidul CEO pentru restabilirea visului american, 43 la sută din afacerile legate de asistență medicală eșuează în primii cinci ani. Singura industrie care pare să aibă o rată de eșec mai mare este industria restaurantelor.

Principalele motive pentru care „întreprinzătorii de practică privată” eșuează în mediul actual este că pur și simplu nu sunt identificarea factorilor lor de risc. Prea mulți practicieni din domeniul sănătății subestimează resursele necesare pentru o practică de succes.

Majoritatea practicienilor din domeniul sănătății nu sunt pregătiți pentru a dezvolta o afacere ca antreprenor de succes. Și-au construit cariera în jurul pasiunii pentru sănătate și bunăstare, nu analizând situațiile financiare și maximizând profiturile.

Dar pentru a reuși să construiți o afacere sustenabilă din punct de vedere financiar, aveți nevoie de o bază organizațională puternică. Pentru a vă proteja cabinetul privat de eșec, luați în avans acești pași esențiali.

1. Definiți-vă viziunea asupra succesului

Luați un moment pentru a vă gândi la adevăratele intenții. Este esențial să vă definiți obiectivele profesionale și personale și viziunea ideală pentru succes.

Începeți procesul de viziune numindu-vă obiective financiare nete astfel încât acestea să vă conducă la pasul următor de identificare a Cum si când. Determinați dacă viziunea dvs. de practică privată implică utilizarea altor practicieni în metoda dvs. de furnizare a serviciilor sau dacă intenționați să fiți proprietar unic.

2. Pune-te să conduci o afacere profitabilă

Dacă aș putea schimba un lucru despre viziunea societății noastre cu privire la servicii modele de afaceri legat de asistența medicală, ar fi noțiunea că practicile private de asistență medicală funcționează ca afaceri de succes și profitabile este contrar misiunii lor.

Cu toate acestea, clinicienii și furnizorii de asistență medicală sunt adesea atât de investiți în propria lor pasiune pentru munca lor, încât trec cu vederea partea de profitabilitate a afacerii.

Împrumutarea unei pagini de la legenda investițiilor Warren Buffet: Prioritatea #1 este să nu pierzi niciodată bani, prioritatea #2 este să nu pierzi niciodată bani și prioritatea #3 este să nu pierzi niciodată bani.

3. Investește timpul într-un plan de afaceri solid

Există o valoare enormă în articularea viziunii tale despre calea de urmat. Scrierea unui plan de afaceri— chiar și a Lean Business Plan este scurt și ușor de actualizat – va ajuta. Este dovedit că companiile care fac planificarea afacerii crește cu 30% mai rapid. Acest lucru vă va ajuta să vă determinați mai bine obiectivele specifice pentru afacere și vă va oferi o înțelegere a modului de susținere a creșterii susținute.

Unii ar putea fi tentați să se lanseze în acțiune și să descopere procesul de construire a unei afaceri pe parcurs, ceea ce am putea numi „construirea avionului în timp ce îl zboară”. Pur și simplu, aceasta nu este cea mai eficientă sau mai eficientă abordare.

Începe prin a înțelege clar De ce vrei să-ți deschizi propriul cabinet.

O parte din definirea dvs De ce identifică relația sa cu alte întrebări cheie, inclusiv:

  • OMS este demografică țintă?
  • Ce este serviciul sau produsul dvs. de bază?
  • Când vrei sa incepi?
  • Și Cum ai de gând să-ți executi viziunea?

Fii cât mai specific cu tine obiective și repere. Un plan de afaceri bine construit vă ajută să vă asigurați că nu doar vă învârtiți roțile, ci și executați pe baza unei foi de parcurs strategice clar trasate, care se aliniază cu obiective specifice, măsurabile pentru afacerea ta.

Dacă nu sunteți sigur cum ar trebui să arate un plan de afaceri de practică medicală, consultați câteva exemple în Galeria de exemple de planuri de afaceri Bplans.

4. Creați responsabilitate prin indicatori

Una este să creezi un plan, dar alta este să-l executi și să-ți atingi obiectivele. Secretul executării strategiei tale de practică privată este prin metrici. Pe lângă faptul că te gândești la tine cine ce unde cand de ce, și care întrebări, definiți care vor fi valorile măsurabile care vă vor spune când ați ajuns la obiectivul dvs.

Ele ar trebui să includă o limită de timp – când veți atinge acest obiectiv? Vă recomand să dezvoltați valori săptămânale, lunare și trimestriale. Măsurile financiare cheie includ dvs bilanț, adeverinta de venit, și venitul net. Alții includ fluxul de numerar analiza extrasului, mixul plătitorilor, raportul de anulare și eficacitatea marketingului/recomandării.

Vă puteți configura situațiile financiare în Excel și un instrument de management al afacerii precum LivePlan care se conectează la sistemul dvs. de contabilitate online și oferă un tablou de bord pentru afaceri poate face acest lucru mai rapid și mai ușor.

Avantajul suplimentar al utilizării valorilor este că acestea vă ajută să vă împuterniciți echipa să fie responsabilă fără a fi nevoie să microgestioneze fiecare mișcare. Adăugarea de stimulente pentru ca personalul să își atingă obiectivele poate fi un motivator util.

5. Înțelegeți modelul de finanțare al asigurărilor de sănătate

O realitate fundamentală pe care toți antreprenorii de practică privată trebuie să o realizeze este că nu există niciodată o garanție de acoperire.

Faceți acest lucru: sunați la numărul de telefon de pe spatele cardului de asigurări de sănătate și verificați propriile beneficii pentru orice serviciu pe care îl oferiți (terapie ocupațională, logopedie, chiropractică și așa mai departe).

Concluzia este că trebuie să înțelegeți factorii limitativi și tendințele legate de facturarea medicală, în funcție de demografia pacientului, diagnostic, oferta de servicii și așa mai departe. Regula generală este că 60% din finanțarea dvs. ar trebui să fie flux de numerar pozitiv în 30 de zile sau mai puțin de la data serviciului. Acest lucru vă va menține cabinetul privat să se miște financiar în direcția corectă.

6. Pregătiți-vă pentru scenariile cele mai defavorabile

Pe măsură ce îți construiești strategia, trebuie să fii pregătit pentru condiții care ți-ar putea afecta supraviețuirea. Pune-ți o varietate de întrebări, de la ce s-ar întâmpla dacă cel mai bun terapeut al tău ar pleca să intre în competiție cu tine, până la ce se întâmplă dacă sursa ta de finanțare ar înceta să facă plăți (Medicaid etc.)?

Formulați o strategie pentru depășiți aceste obstacole inainte de se întâmplă. De exemplu, treceți înaintea problemelor clinice și de personal comunicând în mod clar așteptările dvs. cu personalul dvs. și articulați politici atât în ​​pachetele pentru angajați, cât și pentru clienți cu privire la orice, de la HIPAA la timpii de răspuns așteptați la întrebări.

7. Angajează cel mai bun personal pe care îl poți găsi

O echipă unificată vă poate transforma practica. Angajați cel mai bun personal poți găsi — va plăti. Dacă aveți membri ai personalului care nu sunt complet în urmă misiunea de practică și pur și simplu înregistrează și termină în fiecare zi, nu contribuie la succesul organizației.

În special, am văzut că acest lucru se întâmplă atunci când practicanții își recrutează prietenii pentru a lucra pentru ei. Angajații care au o pasiune pentru munca lor, care acționează întotdeauna având în vedere cele mai bune interese ale companiei, care caută modalități de a contribui și care aduc idei noi vor fi membri vitali ai echipei pentru asigurarea succesului practicii.

8. Construiți o echipă de sprijin care să vă ajute cu deciziile esențiale

Înconjurați-vă de oameni care vă pot oferi sprijin moral sau profesional. Pot fi angajați, prieteni, consultanți și multe altele. Pe măsură ce îți construiești strategia, ai nevoie de o echipă care să poată veghea peste umărul tău.

Aflați când să angajați ajutor; nu este nevoie să abordezi fiecare provocare singur. Găsește-i pe cei cu experiență în domeniile despre care știi că nu sunt punctele tale forte. Dacă nu ești sigur de unde să începi, SCORE oferă un program excelent de mentorat care vă poate ajuta să vă construiți cu încredere cabinetul medical.

Brandon Seigel este un coach de afaceri cunoscut la nivel internațional și președinte al Wellness Works Management Partners. În prezent, gestionează mai multe cabinete private și se consultă cu antreprenori și cabinete private din întreaga lume. Lider recunoscut în mediul de practică privată de astăzi, este un vorbitor principal și formator frecvent pentru organizații, asociații și universități. Noua sa carte, The Private Practice Survival Guide: A Journey to Unlock Your Freedom to Success (Rebel Press, 5 februarie 2019) acoperă întrebările esențiale despre deschiderea unui cabinet privat de succes. Aflați mai multe la wellnessworksmp.com sau brandonseigel.com.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *