costuri, tipuri de cont și informații de pe cardul preplătit Paypal

Când te gândești la metodele digitale de plată pentru a face cumpărături și a primi bani online, nu poți să nu menționezi PayPalprobabil cea mai răspândită şi cunoscută metodă. PayPal e o sistem digital de plată care își face prima apariție pe piața financiară mondială în 1998.

În ultimii ani a avut loc o utilizare din ce în ce mai extinsă a contului PayPal, datorită versatilității acestuia și posibilității de a efectua operațiuni de transfer de fonduri digital și gratuit.

În plus, PayPal dezvoltă constant soluții în conformitate cu nevoile clienților moderni. Este cazul Card preplătit PayPalun instrument de plată nou, convenabil și sigur.

Contul PayPal: descrierea serviciului

The Cont curent PayPal este un portofel digital conceput pentru persoane fizice și proprietarii de afaceri. Este un portofel virtual, reîncărcabil prin plăți primite de la alți subiecți privați, prin transferuri bancare sau prin transferuri de bani din contul tău bancar.

A întelege cum funcționează PayPaleste necesar să ne gândim că avem de-a face cu un intermediar financiar, care leagă unul sau mai multe conturi și una sau mai multe cărți de credit sau debit, înregistrate la o persoană care efectuează sau primește plăți.

Cum se deschide un cont PayPal

Puteți folosi PayPal prin orice browser, cu un computer sau tabletă, sau prin aplicația oficială, disponibilă pentru iOS și Android. Pentru a vă înregistra cu PayPal, sunt necesare doar datele dumneavoastră personale și de reședință.

Procesul de deschidere a contului digital durează câteva minute și, odată finalizat, vor fi deja posibile efectuarea de plăți, achiziții și transferuri de bani, în Italia și în străinătate.

Puteți conecta unul sau mai multe conturi bancare și mai multe carduri de plată la portofelul digital PayPal.

Puteți oricând să vă schimbați datele, să adăugați sau să eliminați conturi sau carduri conectate.

Costuri PayPal

L’Deschiderea contului PayPal este total gratuit și chiar și majoritatea operațiunilor sunt gratuite, cum ar fi achizițiile online de bunuri și servicii sau transferul de bani conform orelor obișnuite. Fondurile ajung la destinație în termen de 2 zile lucrătoare de la confirmarea tranzacției.

În cazul în care proprietarul dorește transfera bani instantaneucomisionul aplicat este de 1% din suma, in acest caz operatiunea are loc in general in cateva minute de la confirmare.

Încasarea plăților pentru tranzacții comerciale sau în urma unei solicitări de bani prin intermediul funcției corespunzătoare „cere bani” este supusă tarifelor de vânzare ale Paypal, care pot fi consultate pe site-ul oficial.

În schimb, primirea, precum și trimiterea de bani către prieteni sau rude nu este considerată o tranzacție comercială, de aceea nu este supusă comisioanelor.

Transferul de bani din contul dvs. Paypal pe cardul dvs. Paypal este gratuit, dar nu este într-un cont bancar sau card preplătit.

Cardul preplătit PayPal: un instrument sigur și inovator

Acolo Card de plată PayPal este un card preplătit, util pentru efectuarea plăților pentru achiziționarea de bunuri și servicii și efectuarea de transferuri de bani.
Cardul PayPal poate fi folosit în toată lumea, deoarece funcționează pe circuitul MasterCard.

Există mai multe modalități de a solicita cardul fizic PayPal. Una dintre acestea este comanda prin site-ul Lottomatica, indicând în formular datele dumneavoastră personale și adresa poștală la care intenționați să primiți cardul fizic, de fapt pentru a deține un card preplătit Paypal nu trebuie neapărat să aveți un Paypal cont.

Alternativ, puteți solicita cardul PayPal mergând la un punct de vânzare LIS Card (este posibil să consultați punctele autorizate pe internet), aparținând circuitului Lottomatica.

O listă a centrelor autorizate LIS Card pentru a solicita cardul este disponibilă și pe site-ul PayPal, la secțiunea Găsire puncte de vânzare.

Aplicarea online pentru un card preplătit PayPal

Pentru cei care preferă Aplicați online pentru un card preplătit PayPalprocedura care trebuie efectuată este următoarea.

Odată autentificat pe site-ul Lottomatica, deținătorul va trebui să completeze formularul introducând datele sale personale, indicând data și locul, aplicându-și în final semnătura acolo unde este indicat. Ulterior, solicitantul trebuie să imprime formularul și să îl trimită, împreună cu o copie a unui act de identitate valabil și a codului fiscal, la numărul de fax indicat pe site.

Va dura câteva zile lucrătoare, în care titularul va primi cardul preplătit PayPal direct acasă.

Odată ce cardul fizic a fost primit, va fi necesar să faceți un transfer bancar pentru reîncărcare. Deoarece cardul PayPal are un IBAN, IBAN-ul de 27 de cifre de pe card trebuie să fie indicat în transfer. În ceea ce privește motivul plății, deținătorul va trebui să introducă PAN-ul cardului și codul său fiscal.

Cum să reîncărcați cardul Paypal

Puteți încărcați cardul dvs. preplătit Paypal în 4 moduri diferite.

ATM: la sucursalele apartinand circuitului QuiMultiBanca cu un comision de 2,50€

Transfer bancar: folosind codul IBAN al cardului se poate efectua un transfer bancar, indicand drept motiv mențiunea „încărcare”.

Puncte de vânzare Lis Card: este posibil să reîncărcați cardul la punctele de vânzare lotmatica cu un comision de 1,10 EUR pentru reîncărcări mai mici de 150 EUR sau cu un comision de 1,50 EUR pentru sume mai mari de reîncărcare

Hârtie: de la un card la altul, transferă-ți banii contra unei taxe de 2€

Afacerea PayPal: un produs nou pentru companii

Un instrument financiar introdus mai recent constă în afaceri paypal.
Chiar și comercianții din întreaga lume au acum posibilitatea de a gestiona tranzacțiile legate de vânzări cu portofelul digital PayPal, care oferă tarife reduse la vânzările naționale și o diferențiere pe scară largă în raport cu monedele internaționale.

În sectorul comerțului online, acceptarea plăților prin PayPal este un stimulent puternic pentru clienții care folosesc deja această platformă și îi apreciază elementele pozitive, cum ar fi imediatitatea și versatilitatea.

Vânzătorii care setează PayPal printre formele de plată acceptate au posibilitatea de a obține o creștere a tranzacțiilor, deoarece PayPal este utilizat pe scară largă în lume și, de asemenea, datorită faptului că acest instrument oferă o serie de servicii suplimentare, precum protecție împotriva fraudei informatice. si dreptul de a obtine restituirea integrala a banilor trimisi, in cazurile prevazute de regulament.

Soluții de afaceri PayPal

PayPal are mai multe solutii pentru afaceripe baza volumului cifrei de afaceri indicat la momentul inregistrarii.

Acolo Platforma de comerț PayPal permite fiecărui vânzător să ofere clienților săi experiențe sigure și pline de satisfacții, oriunde s-ar afla.

The profil Intreprinderi mici si mijlocii este dedicat companiilor cu a cifră de afaceri egală sau mai mică de 10 milioane de euro pe an.

Platforma Paypal Commerce oferă soluții pentru:

  • Acceptați plăți: online, prin cod qr, prin telefon si email;
  • Plătește: trimiteți plăți la timp chiar și către oameni de pe piețe cu diferite valute;
  • Gestionați riscul: protejați-vă compania cu un sistem antifraudă, tranzacțiile securizate datorită autentificării în doi factori a circuitelor cardurilor de credit (3D Secure);
  • Accelerează creșterea: ajungeți la clienți noi pe diferite piețe ale lumii;
  • Simplificați afacerea: Monitorizați-vă cu ușurință fluxul de numerar și transferați bani instantaneu cu Fonduri acum.

The profilul companiei maridestinat companiilor cu vanzari anuale de peste 10 milioane de euro, dispune de o platforma optimizata si completa, conceputa pentru un management eficient al platilor.

Avantajele utilizării PayPal

Paypal este sigur?

Plătiți prin PayPal este convenabil și sigur datorită diferitelor soluții de protecție ale clienților săi și criptarea datelor și a tranzacțiilor. The serviciul pentru clienți este rapid și eficient în caz de activitate suspectă sau furt de identitate.

PayPal oferă o serie de servicii special concepute pentru protejați clienții de frauda cibernetică, vorbim despre protecția achizițiilor și protecția vânzărilor. Primul oferă posibilitatea de primiți o rambursare în cazul în care cumpărătorul și titularul contului Paypal nu sunt mulțumiți de produsul primit sau acesta nu corespunde descrierii. În ceea ce privește sistemul de protecție a vânzărilor, titularul de cont care primește o plată dintr-un cont neautorizat are dreptul de a solicita rambursarea.

Protecția împotriva fraudei ia forma actualizării constante a sistemelor de criptare și monitorizării tranzacțiilor, pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a sistemului digital în scopuri frauduloase.

Conditiile serviciilor sunt prezente pe site-ul PayPal, care enumera toate cazurile in care protectiile sunt active.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *