Ce este și de ce contează

Costul unei angajări proaste

Găsirea și angajarea talentului potrivit a devenit top prioritate pentru multe afaceri.

Descărcați Ghidul final pentru găsirea de candidați calificați în 2019!

Acest lucru nu este complet surprinzător când luați în considerare repercusiuni negative o angajare proastă poate avea o afacere. Aproape trei din patru angajatori spun că au angajat persoana greșită pentru un postși că companiile lor pierde în medie 14.900 USD la fiecare angajare proastă.

În funcție de dimensiunea și maturitatea unei afaceri, aceste costuri pot fi severe. The motiv acest număr este atât de mare este că există mai mulți factori care intră în calcularea costului pentru înlocuirea unei angajări proaste, inclusiv:

  • Taxe de publicitate de recrutare și timpul personalului
  • Taxe de mutare și formare pentru angajații de înlocuire
  • Impact negativ asupra performanței echipei
  • Calitatea muncii compromisă
  • Productivitate mai mică
  • Perturbarea proiectelor
  • Clienți pierduti
  • Brand angajator slăbit.

Cum să eviți angajarea proastă?

Deci, cum poate un profesionist HR asigurați-vă că candidații pe care îi recrutează și îi angajează vor fi a potrivit pentru companie?

Răspunsul scurt este: valorificarea datelor.

Această postare va intra în mai multe detalii explicând ce este analiza achiziției de talente, cum poate ajuta compania ta ia deciziile de angajare corecte și ce trebuie să faci pentru a le lua avantaj deplin din ea.

Ce este analiza achiziției de talente?

Spre deosebire de procesul obișnuit de angajare, dobândirea talentelor este un proces care are loc atunci când companiile caută să umple un gol de competențe într-o organizație. In schimb de a se concentra pe simplu umplere o pozitie deschisa, angajarea profesionistilor are cea a companiei strategic obiective în minte. Miza este mai mare, deci se pune un accent mai mare pe dezvoltarea tacticii Analiza resurselor umane și recrutare bazată pe date abordare a dobândirii talentului potrivit.

Acolo analize de achizitie de talent intră. Pe scurt, analiza achiziției de talente poate fi definită ca utilizarea datelor pentru a informa angajarea strategii și procese. Conform Tendințelor Globale de Recrutare 2018 de pe LinkedIn, 50% dintre profesioniștii care angajează folosesc date mari ca parte a strategiei lor, care i-a ajutat cu achiziționarea de talente și și-au crescut reținerea angajaților cu 56%.

Departamentele de resurse umane sunt capabile să deseneze perspicacitate de la oamenii lor și datele companiei la evalua mai bine ce face ca un angajat să aibă succes, cum să identifici candidații potriviți și ce face ca compania ta să fie atrăgătoare pentru potențialii viitori angajați. Odată identificate, aceste informații pot fi cu efect de pârghie în recrutare pentru a identifica și umple golurile de talent și competențe.

Beneficiile analizei achiziției de talente

În același mod în care analiza este utilizată pentru a îmbunătăți experiența clienților, poate fi utilizată pentru a îmbunătăți recrutarea și experiența candidaților.

Există multe avantaje mari în utilizarea analizei datelor în strategia de achiziție a talentelor. Aici sunt topul 4 beneficii cheie de analiză a achiziției de talente:

1. Preziceți succesul candidatului

Organizațiile pot folosi analiza pentru prezice viitorul unui solicitant de locuri de muncă performanţă. Folosind analiza oamenilor, companiile pot repera cu precizie cum arată un angajat de succes și dezvoltă a persoana candidatului care se potrivește. Astfel, ei pot căuta asemănătoare caracteristici, activități, manageri de angajare, educație și experiență în luarea deciziilor de angajare.

2. Vizează candidații la post

Analiza predictivă a resurselor umane poate ajuta recrutorii să identifice rapid dreapta tastați candidați, găsiți-i și conectați-vă cu ei. Odată ce ai făcut-o vizate abilitățile și caracteristicile specifice pe care le căutați la un candidat, puteți utiliza datele pentru a vă da seama Unde acel grup este (unele site-uri de socializare vă pot ajuta să identificați acest lucru) și postați anunțurile dvs. de angajare acolo unde le vor vedea. Poți chiar craft limba în fișa anunțului/postului pentru a se potrivi cu personalitatea candidaților pe care încercați să-i atrageți.

3. Eliminați părtinirea

Date nu îi pasă de vârsta, sexul sau rasa unui solicitant. oamenipe de altă parte, sunt defectuoasă. De multe ori, managerii de angajare pot avea părtiniri nici măcar nu sunt conștient dintre acestea împiedică luarea deciziei corecte de angajare. Creierul nostru se formează prejudecăți inconștiente folosind cunoștințe despre situații sociale, atitudini, culturi, stereotipuri, reacții emoționale și multe altele. Dacă doriți să evitați părtinirea în recrutare, nu poți greși luând decizia pe baza fapte reci, dure și date.

4. Personalizați beneficiile angajaților

Puteți atrage candidații de top să se alăture echipei dvs beneficii egale la valorile, personalitatea și comportamentele lor individuale. Pentru exempluun candidat la post cu an introvertit personalitatea care prosperă în medii liniștite poate aprecia șansa de a lucru de acasă o dată pe săptămână. Acest lucru nu numai că va atrage candidatul și poate face diferența dacă acceptă sau nu o poziție în compania dvs., dar va ajuta și maximiza potențialul lor ca angajat și să se îmbunătățească satisfactia angajatilor.

Cum să utilizați analiza de achiziție de talente în avantajul dvs

Pentru a profita cu adevărat de toate beneficiile asociate cu analiza achiziției de talente, trebuie să țineți cont de câteva lucruri. Iată câteva idei care să vă ajute profitați la maximum de strategia dvs. de angajare bazată pe date:

1. Lasă automatizarea să facă treaba grea

Dacă lucrezi în resurse umane, sunt șanse să nu ai multe suplimentar timp pe mâinile tale pentru a organiza informațiile de recrutare și angajare. Multe sarcini de recrutare care obișnuiau să necesite ore manual munca poate fi acum automatizatecum ar fi: selectarea candidaților, urmărirea cererilor și programarea interviurilor.

2. Ține evidența KPI-urilor importante

Examinați și urmăriți tendințele pieței, finanțele de angajare, demografia forței de muncă și orice altele informație trebuie să a analiza capitalul uman al organizației dumneavoastră. Poate doriți să investiți într-un software de tablou de bord care vă poate ajuta să găsiți rapid și eficient tendințe, corelații și perspective cu datele dvs. Unele dintre software modern de recrutare all-in-one au încorporat angajarea de soluții de analiză ceea ce vă va economisi bani și timp, permițându-vă în același timp să faceți mai mult informat deciziilor.

3. Creați o cultură a transparenței

Includeți angajații în dumneavoastră luarea deciziilor procesează și asigură afacerea motive în spatele a ceea ce faci. Întoarce-te la o recrutare și angajare în colaborare modelați și includeți-vă angajații în procesul de personalizarea anumit angajat beneficii pentru a satisface nevoile individuale.

4. Identificați zonele de îmbunătățire

De urmărire procesul de angajare, poți mai bine gestionați canalul de candidați și determinați dreapta platforme pentru aprovizionarea candidaților. Cu cât adunați mai multe date, cu atât mai multe perspicacitate veți afla dacă strategia dvs. actuală de achiziție de talente este sau nu lucru. Puteți actualizați și revizuiți personajul tău „angajat perfect”, procesul de aplicare și ofertele de muncă de-a lungul timpului, în funcție de ceea ce are cel mai mult sens in conformitate la date.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *