ce este, cum funcționează și cum să găsești un pariu sigur

Când vine vorba de pariuri și pariuri, este ușor să dai peste cele mai clasice întrebări, Este posibil să faci bani cu pariuri? O mare parte a populației vede lumea pariurilor ca pe un viciu, este din toate punctele de vedere jocuri de noroc, unii dintre acești oameni denigrează lumea pariurilor sportive în cel mai rău mod posibil, considerându-le exclusiv o metodă de a pierde bani, totuși c’ sunt cei care susțin că pariurile pot fi luate în considerare, pentru cei mai experimentați care au reușit să transforme acest „hobby/viciu” într-o adevărată activitate profitabilă, un job.

În sfârșit, sunt investitorii. De ce investitori? Am văzut deja în trecut pariuri egale, cum ar fi pariurile oferă instrumente de investiții valabil, în acest sens vrem astăzi să ne ocupăm de un alt dintre aceste instrumente: cel Pariez sigur

Ce este un pariu sigur?

Acolo Surebeta cărui traducere înseamnă „pariu sigur”, este un tip de pariu care asigură o rentabilitate, în procent variabil, a capitalului investit. Acolo Sure bet vă permite să obțineți un profit indiferent de rezultatul final al evenimentului sportiv pe care a fost înregistrat pariul.
Să încercăm să înțelegem într-un mod practic ce sunt pariurile sigure, cum sunt calculate, cât de mult vă permit să câștigați și care sunt riscurile legate de acest tip de activitate.

Pariuri sigure: câteva sfaturi

Deși poți înțelege perfect cum funcționează un Surebet, ceea ce vom vedea mai târziu, trebuie să știi că riscurile asociate cu acest tip de practică sunt multe.

În primul rând, trebuie concentrați exclusiv și exclusiv pe un eveniment sportivSure Bet funcționează doar la un singur eveniment sportiv la un moment dat.

O altă regulă fundamentală: înainte de a plasa pariurile trebuie să stabiliți cât de mult capital sunteți dispus să investiți. Nu va trebui să cheltuiți mai mult din niciun motiv.

Cum să pariezi pe un pariu sigur

După cum știți, cu cât cota este mai mare, cu atât va apărea mai puțin probabil ca rezultatul să apară: dacă o echipă are o cotă de câștig de 5,50, în timp ce cota de pierdere este de 2,30, aceasta înseamnă că această echipă are o probabilitate foarte scăzută de a câștiga.

Indiferent de asta, scopul tău este să găsiți cele mai mari cote pentru fiecare rezultatdin acest motiv poate fi util un comparator care evidențiază cotele fiecărui eveniment pe diferite case de pariuri.
Să presupunem că cele mai mari cote găsite pentru un anumit meci de fotbal sunt 4,85 pentru rezultatul 1, 3,85 pentru rezultatul X și 2 pentru rezultatul 2: după cum puteți vedea, înfrângerea gazdei este mult mai probabilă decât victoria lui.

În primul rând trebuie să vă împărțiți capitalul la suma propusă de diferitele case de pariuri pe net.
Deci, presupunând un buget de 1000 de euro, veți obține:

– 1000//4,85= 206,20
– 1000//3,85= 259,75
– 1000//2= 500

Dacă încerci să adunăm cele trei rezultate, vei obține un rezultat de aproximativ 965 de euro, așa că vei putea observa cât de 35 de euro au mai rămas din capitalul tău.

Cum să împărțiți bugetul într-un Sure Bet?

În acest caz este pur și simplu necesar să se împartă capitalul rămas în cele trei acțiuni, plasând o parte mai mare pe cota inferioară și o parte mai mică pe cota mai mare.

Trebuie să continuați efectuând calcule precise, astfel încât plata să fie identică în toate cele trei cazuri.

Cu cotele menționate mai sus și cunoscând rezultatul matematic, te vei trezi că pariezi o sumă de bani egală cu:

– 213,46 la rezultatul 1;
– 268,9 la rezultatul X;
– 517, 64 la rezultatul 2.

Dacă adaugi aceste mici capitaluri vei obține o sumă egală cu o mie de euro, capitalul tău este investit integral în Sure Bet. Înmulțind diferitele sume cu cotele caselor de pariuri, vei obține o valoare de aproximativ 1035 de euro în fiecare rezultat. Deci, indiferent de rezultatul jocului, vei avea un profit de 35 de euro.

Dificultăți în aplicarea Sure Bet

Acum că cunoașteți perfect mecanismul de căutare a cotelor, ați putea crede că Sure Bet este o tehnică simplă de aplicat. Din punct de vedere matematic, este destul de simplu după cum ați văzut, mai ales dacă puteți profita de comparatoarele de cote, totuși există unele dificultăți pe care le puteți întâmpina.

Prima dintre acestea este constanta modificarea cotelor caselor de pariuri. Din momentul în care analizezi cotele până în momentul în care plasezi pariul, este posibil ca cotele să se fi schimbat. De altfel, trebuie să știți că în funcție de noutățile de la cele două companii, dar mai ales în funcție de modul în care se mișcă volumele pe un eveniment, casele de pariuri „re-cotează” evenimentul.

A doua observație, mai degrabă decât dificultate, se referă laangajament de capital. După cum am spus, un pariu sigur implică plasarea de pariuri pe mai multe case de pariuri, asta înseamnă că va trebui să ai câteva conturi active cu sold pozitiv și suficient la diferite case de pariuri.

Un alt obstacol este reprezentat de limitele de pariu care sunt uneori aplicate de unele case de pariuri.
Să luăm un exemplu și să presupunem că ați identificat deja primele cote și ați plasat pariul. Acum, dacă vrei să pariezi 500 de euro pe un rezultat opus într-o altă casă de pariuri, s-ar putea să descoperi că limita pariului este mai mică, asta se întâmplă mai ales la evenimentele secundare cu o cifră de afaceri mică.
Prin urmare, pariul sigur, sau Pariul Sigur, dispare complet, deoarece va trebui să căutați un alt site care nu stabilește această limită și, în același timp, să căutați o cotă care să vă permită să ajungeți.

Software de calcul Sure Bet

Veți putea simplifica operațiunile de calculare a unui Sure Bet folosind un software special care vă permite să înțelegeți cum să vă împărțiți capitalul pentru a face conturile să plătească și pentru a evita pierderea. Online există multe tipuri diferite de programe pentru a găsi pariuri sigure, fiecare dintre acestea fiind caracterizat de aspecte total diferite.
Deși sunt software profesional, trebuie să introduceți manual cotele pentru eveniment.

Variante Sure Bet

O altă variantă a acestei metode de pariere este sigur pariu live.

În ceea ce privește această variantă, cel tehnica trebuie aplicată cu pariurile live, sau cele în desfășurare a jocului, bazate practic pe rezultat. Găsirea Live Sure Bets este foarte solicitantă și necesită multă răcoare și cea mai mare atenție la schimbările de cote.

Acolo diferența principală cu clasicul Sure Bet constă în a şti să se adapteze la evenimente.

Să presupunem că două echipe de fotbal joacă una împotriva celeilalte și pariul este pe victoria proprietarei. În timpul meciului, rezultatul este în favoarea pariului și are loc un eveniment care pare să favorizeze și mai mult câștigul, cum ar fi o trimitere către echipa adversă sau o accidentare a unuia dintre jucătorii cheie. În acest moment, șansele de câștig ale celeilalte echipe vor crește la toate casele de pariuri și, dacă faci calculul corect, poți plasa un pariu și poți asigura un profit indiferent de rezultat.

Ești pasionat de pariuri sau, în general, de investiții? Descoperiți comunitatea Investhero, un grup în care puteți întâlni mii de investitori și antreprenori.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *