Ați terminat o campanie de crowdfunding de succes? Du-te direct la Amazon

Felicitări pentru apelând la crowdfunding pentru a-ți demara proiectul!

Există o mulțime de proiecte Kickstarter de milioane de dolari, cum ar fi Pebble și Bunch O Baloane, care fac ca crowdfundingul să pară ușor. Dar, după cum probabil știți, finanțarea cu succes a unui proiect este o provocare. Puțini antreprenori aspiranți sau proprietari de afaceri mici și-au atins obiectivele, așa că a-l atinge pe al tău este motiv de mândrie.

De fapt, șansele de a obține o finanțare completă folosind Kickstarter sunt doar cu un păr deasupra 36 la sută. Pentru un obiectiv de campanie de aproximativ 10.000 USD, șansele cresc la 38 la sută, ceea ce reprezintă cea mai mare probabilitate de succes. Cu toate acestea, dacă obiectivul tău este să ajungi la 50.000 USD, rata de succes scade la doar 18 la sută.

Chiar dacă v-ați atins deja obiectivul monetar, rămâneți concentrat: încă nu ați ieșit din pădure.

Cârja de crowdfunding

Platforme precum Indiegogo’s InDemand ușurează interacțiunea cu comunitatea primilor care adoptă în mod special site-urile de crowdfunding. Cu această audiență încorporată, evitați necazul creării unui site de comerț electronic robust, cu mesaje complet noi. Fără îndoială, aceasta este o soluție excelentă pe termen scurt, care vă ajută să păstrați impulsul și să mențineți vânzările.

Problema apare atunci când antreprenorii se bazează pe această metodologie mult timp după ce campaniile lor s-au încheiat. Platformele de crowdfunding pot fi greoaie, iar menținerea prezenței pe ele mai mult decât este necesar poate face să pară că compania dvs. a stagnat și nu își poate îndeplini promisiunile inițiale.

Când vine timpul să treceți mai departe, trebuie să fiți gata să zburați în coop. După o perioadă de investiții inițiale și vânzări, dependența ta de crowdfunding nu-ți face bine. De fapt, te reține. Platformele de crowdfunding pot face comercializarea produsului dvs mai dificil. Nu numai că este mai greu să difuzați reclame, dar personalizarea experienței cumpărătorului este și mai complicată și există mai puțină flexibilitate pentru echipele dvs. de vânzări și marketing.

Platformele de crowdfunding pot fi extrem de volatile, iar ofertele promoționale pe care le primești sunt dovada vie. De exemplu, după Proiectul Benjamin button Kickstarter plivindu-se prin toate ofertele sale suspecte, restrânsese câmpul la două pe care le considera de încredere. Fiecare a venit complet cu reputații stelare și referințe strălucitoare, dar, în cele din urmă, unul a dat un singur susținător al campaniei, în timp ce celălalt nu a reușit să mute acul în ciuda bugetului său impresionant de patru cifre.

O altă parte dureroasă, dar obligatorie, a prezenței de crowdfunding este ținută la mila susținătorilor furioși. Când ai ceea ce se simt ca un milion de alte priorități urgente și există un susținător care nu este mulțumit de produsul tău, ești forțat să-ți faci timp să răspunde preocupărilor saleindiferent dacă sunt rezonabile.

Deoarece nu știi niciodată cât de multă influență ar putea avea susținătorii sau cei din rețelele lor când vine vorba de succesul campaniei tale, trebuie să-i tratezi pe toată lumea ca și cum ar fi o parte interesată cheie în demersul tău. Conform sistemului de clasare Kickstarter, numărul total de susținători care susțin un proiect este mai important decât suma totală strânsă. Drept urmare, ați putea să vă eliminați obiectivul de strângere de fonduri din parc și să nu ajungeți niciodată în clasamentul proiectelor de top, ceea ce este o pierdere critică în ceea ce privește publicitatea.

Vă prezentăm alternativa Amazon

Când proiectul tău a fost ridicat pe o platformă de crowdfunding și și-a atins obiectivul de strângere de fonduri, absolvirea nu înseamnă să mergi singur. Exclusivurile Amazon este o opțiune excelentă pentru continuarea vânzărilor dacă aveți un produs care poate fi expediat și este la fel de ușor ca și înființarea unui magazin Amazon.

Ajungerea la cumpărătorii Amazon, un total de 310 milioane din 2016, este pur și simplu o chestiune de adăugare de cuvinte cheie. Pe măsură ce continuați să vă dezvoltați startup-ul, Amazon se ocupă nu numai de serviciul pentru clienți, ci și de expediere și returnări. Ca proiect cu finanțare participativă, există și șansa ca produsul dvs. să se califice pentru o poziție Programul Amazon Launchpad.

Cu Launchpad, Amazon lucrează atât cu Kickstarter, cât și cu Indiegogo pentru a identifica produse noi inovatoare de la antreprenori și companii startup. Aceste produse sunt apoi prezentate cu resurse de construire a mărcii, inclusiv un videoclip de întrebări și răspunsuri. Produse precum distribuitorul de tratare la distanță Petzi Treat Cam și sistemul de securitate Canary au început de la sine, dar a avut mare succes când au fost prezentate pe Launchpad.

4 pași pentru a trece de la crowdfunding la Amazon

După o operațiune de crowdfunding reușită, Amazon este un loc minunat pentru a-ți promova marca și produsul. Dacă sunteți gata să faceți saltul, începeți cu acești patru pași:

1. Configurați-vă pe Amazon Seller Central

Începeți cu elementele de bază, inclusiv crearea unui cont, profil și magazin web. Aflați în ce categorie de produse veți vinde și luați în considerare un plan profesional pentru 39,99 USD pe lună, care vă permite să vindeți un număr nelimitat de articole fără taxe. Dacă vindeți un număr mult mai mic de articole cu costuri mai mari, planul individual vă va costa 99 de cenți pentru fiecare articol fără o taxă lunară.

2. Pregătește-ți lista

Desigur, va trebui să includeți starea articolului împreună cu prețul și cantitatea, dar este, de asemenea, important să includeți datele de vânzare, prețurile, datele de reaprovizionare, SKU-uri, imagini și descrieri. Cuvintele cheie sunt, de asemenea, esențiale, dar este din ce în ce mai important să se dezvolte copie de calitate pentru listări.

3. Configurați procesarea de către Amazon

Unul dintre avantajele Amazon este abordarea hands-off pe care vă permite să o adoptați atunci când vine vorba de onorarea comenzilor. Dacă preferați ca aceste articole să fie luate din farfurie, configurați îndeplinire de către Amazon pentru livrare precisă și la timp. Potrivit Fortune, 2016 a fost un an revoluționar pentru programul care a văzut Amazon livrând 2 miliarde de articole pentru alți vânzători — de două ori mai mult în comparație cu anul precedent.

Pentru mai multe despre acest aspect al procesului, consultați acest ghid Bplans pentru a începe o afacere Amazon.

4. Creați un plan de marketing pentru comerțul electronic

Amazon simplifică cu siguranță procesul de vânzare, dar nu vă așteptați ca produsele dvs. să zboare de pe rafturi de la sine. Un uluitor 44% dintre clienți mergeți direct la Amazon când faceți cumpărături online, dar un plan de marketing bun este totuși esențial. Vă recomand întotdeauna să lucrați cu o agenție specializată în comerț electronic pentru a vă asigura că obiectivele dvs. de vânzări sunt îndeplinite. Dacă nu ești sigur de unde să începi, agențiilor de marketing le place Parteneri Enventys poate ajuta. Cel puțin, citiți cum să puneți o salopetă plan de marketing împreună.

Succesul tău de crowdfunding de până acum este un semn grozav și probabil că te simți optimist cu privire la ceea ce urmează. Cu toate acestea, nu vă relaxați prea mult, deoarece acești pași următori sunt esențiali pentru viitorul afacerii dvs. Pentru a vă oferi cea mai bună șansă posibilă de succes, urmăriți-le îndeaproape și utilizați Amazon pentru a vă conduce valul de crowdfunding cât mai departe.

Roy Morejon este președintele și co-fondatorul Enventys Partners, o agenție de dezvoltare de produse, crowdfunding și marketing digital integrată pe verticală. Firma la cheie combină dezvoltarea de produse și serviciile de marketing, ajutând antreprenorii și companiile comerciale să aducă pe piață rapid produse și idei inovatoare. Un antreprenor în serie și lider de gândire în marketingul online de mai bine de 25 de ani, Morejon a consultat pentru AOL și Microsoft în adolescență și acum oferă startup-urilor tehnologice o soluție unică pentru toate nevoile lor de introducere pe piață.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *