8 tendințe ale marketingului digital în industria construcțiilor pe care le va folosi în 2022

Dacă dețineți sau intenționați să înființați o companie de construcții, trebuie să utilizați strategiile de marketing digital pentru a rămâne în fața concurenților dvs. În timp ce în trecut acest lucru poate fi opțional, devine din ce în ce mai esențial. Acest lucru este adevărat indiferent dacă vindeți direct consumatorilor sau altor companii – 96% dintre clienții B2B preferă să folosească internetul pentru a face afaceri cu producători și furnizori, potrivit datelor de la Redstage.

Pentru a vă ajuta să vă începeți afacerea corect sau să vă optimizați bugetul actual de marketing, vom analiza opt dintre cele mai importante tendințe de marketing digital care se întâmplă acum în industria construcțiilor. Și cum poate afacerea dvs. să profite de aceste noi tehnici.

Majoritatea platformelor de publicitate moderne – precum Google și cele oferite de principalele platforme sociale – oferă instrumente puternice de direcționare care le fac eficiente pentru companiile de construcții.

Cu aceste platforme, orice companie poate plăti pentru a difuza reclame care apar în rezultatele căutării sau în feedul unui utilizator, în funcție de soluția utilizată. Direcționarea anunțurilor le permite să selecteze cui difuzează aceste anunțuri cu o precizie extremă. În funcție de platformă, puteți afișa anunțuri în funcție de preferințele utilizatorilor, locație, venit sau industria în care lucrează.

Pe scurt, aceste instrumente vă ajută să urmăriți piața țintă cu o acuratețe incredibilă. Pentru firmele de construcții, cel mai ușor loc de a începe este cu direcționarea geografică, unde difuzați reclame persoanelor dintr-o anumită locație geografică. Acest lucru vă asigură că anunțurile dvs. ajung doar la clienții dintr-o anumită zonă pe care o puteți difuza efectiv.

De acolo, puteți verifica în funcție de vârstă, venit, tipuri de proprietate, afacere sau industrie și o serie de alți factori. Scopul final este de a identifica o bază de clienți ideală care se potrivește clientului dvs. obișnuit și care este probabil să facă o conversie. Acesta este modul în care firmele mai mici emergente pot obține un punct de sprijin și își pot crea o nișă pe care concurenții mai mari nu o pot ajunge pur și simplu.

2. Marketing prin e-mail

Exploziarile prin e-mail sunt una dintre metodele fundamentale de publicitate pentru întreprinderile mici pe care compania dvs. le poate folosi pentru a-și crește baza de clienți, pentru a dezvolta clienții potențiali existenți și pentru a rămâne în contact cu clienții actuali.

Campaniile de e-mail sunt un instrument extrem de eficient pentru a rămâne conectat cu clienții actuali și potențialii potențiali. O explozie rapidă de e-mail vă permite să actualizați clienții cu noutățile companiei, să evidențiați oferte sau oferte noi și să le amintiți că marca dvs. este disponibilă.

Pentru companiile de construcții, variația conținutului de e-mail în funcție de nevoile și preferințele persoanelor de contact vă va ajuta. De exemplu, puteți trimite o combinație de buletine informative săptămânale care actualizează toate persoanele de contact cu privire la oferte noi și evoluții comerciale, precum și e-mailuri direcționate cu conținut mai specific bazat pe achizițiile anterioare ale clienților.

Puteți folosi, de asemenea, explozii de e-mail pentru a face publicitate oferte speciale care pot încuraja conversiile, cum ar fi reduceri „early-bird” exclusive pentru cei de pe lista de corespondență.

Acest lucru vă permite, de asemenea, să urmăriți implicarea clienților cu publicitatea dvs. – oferindu-vă o privire reală în profunzime asupra cine răspunde bine la marketingul dvs. Dacă aveți nevoie de mai multe informații, puteți utiliza întotdeauna un instrument de gestionare a e-mailurilor precum Outpost, pentru a vă gestiona mai bine căsuța de e-mail și pentru a remedia defecțiunile de comunicare în cadrul echipei dvs.

3. Navigare optimizată pe site

Site-ul afacerii tale este centrul eforturilor tale de marketing online. Aceasta înseamnă că un site web convingător vă ajută să vă asigurați clienții. De asemenea, înseamnă că un site web dificil sau neplăcut de utilizat poate înstrăina un potențial client.

Optimizarea site-ului dvs. pentru ușurința în utilizare este esențială dacă doriți ca marketingul dvs. digital să aibă succes. Paginile cu informații importante, cum ar fi programul de lucru, informațiile de contact și listele de produse, ar trebui să fie ușor de accesat, indiferent de locul în care se află un utilizator pe site-ul dvs.

NMC CAT, un furnizor de echipamente de construcții noi și second hand, oferă un exemplu de navigare optimizată pe pagina sa de pornire. Antetul oferă acces rapid la fiecare pagină de care va avea nevoie un vizitator – produse disponibile, servicii oferite și informații de contact pentru afaceri. Adăugarea acestor linkuri de pagină la antetul site-ului vă ajută să vă asigurați că vizitatorii nu se vor pierde sau nu se vor frustra în căutarea informațiilor de care au nevoie.

4. Marketing de conținut

Marketingul de conținut este utilizarea conținutului pentru a-ți promova marca și pentru a construi încrederea între tine și publicul tău. Adesea, conținutul înseamnă articole, postări pe blog sau grafice informative, dar orice fel de material media educațional și valoros poate funcționa. În timp ce majoritatea companiilor optează pentru conținut precum articole și infografice, orice formă poate avea impact.

Jacobs Engineering Group, o firmă de servicii tehnice din Dallas și o firmă de construcții evidențiază două podcasturi diferite pe pagina de pornire a companiei. Aceste podcasturi acoperă ceea ce Jacobs consideră a fi cele mai mari provocări viitoare de construcție din următorii câțiva ani. Acest conținut este un mod în care Jacobs își folosește site-ul pentru a sublinia rezistența și previziunea afacerii față de potențialii clienți. Alt conținut de pe prima pagină susține, de asemenea, aceste valori. Chiar sub podcasturi, deși nu sunt vizibile în captură de ecran, este un link către Planul de acțiune pentru climă Jacobs.

Indiferent de valorile pe care doriți să le subliniați, marketingul de conținut este un instrument valoros – motiv pentru care mai mult de jumătate din toate companiile au adoptat strategia într-un fel sau altul, potrivit datelor sondajului The Manifest.

Dacă afacerea dvs. nu a experimentat încă cu marketingul de conținut, articolele scurte publicate pe site-ul dvs. sau prezentate publicațiilor relevante din industrie pot fi un loc minunat pentru a începe. Aceste articole vor oferi informații publicului dvs. și vor stabili reputația afacerii dvs. ca fiind de încredere și de încredere.

5. Video

Videoclipul este cel mai captivant conținut de pe platformele de social media, iar 85% dintre companii folosesc un fel de publicitate video pentru a-și comercializa marca, potrivit statisticilor de la Wyzowl.

CEMEX, un furnizor multinațional de materiale de construcții cu sediul în Mexic, folosește pagina de Twitter a companiei pentru a publica interviuri, cum ar fi unul cu arhitectul Brandon Clifford pe betonul cu densitate variabilă a firmei. Cu ajutorul videoclipurilor, puteți face publicitate pentru produse, proiecte și inițiative lansate de compania dvs. și aproape orice altceva. Pentru mai multe exemple de conținut video din industria construcțiilor în sălbăticie, puteți arunca o privire pe paginile de socializare ale oricărei companii importante de construcții.

Videoclipul nu înseamnă un singur tip de conținut – multe tipuri de marketing video pot fi eficiente. Interviurile cu clienți sau parteneri anteriori funcționează bine pentru unele companii. Alte mărci au avut, de asemenea, mult succes cu elemente vizuale precum grafica în mișcare – o specialitate a multor studiouri de animație și agenții de marketing.

Cheia este să găsești ceea ce funcționează pentru afacerea ta și cu ce interacționează clienții tăi. Acestea ar putea fi tutoriale despre produse, mărturii ale clienților, recenzii, acoperirea produsului sau o serie de alte elemente. În plus, nu vă faceți griji că atingeți calitatea la nivel de cinema cu conținutul dvs. Începeți cu puțin și alegeți autenticitatea în detrimentul spectacolului, veți deveni din ce în ce mai bun cu fiecare nouă lansare.

6. Webinarii și evenimente digitale

Găzduirea de seminarii web și evenimente digitale poate fi o modalitate excelentă de a oferi informații valoroase participanților în timp ce construiți brandul companiei dvs. de construcții. Dacă există un subiect pe care l-ați putea prezenta timp de aproximativ o oră sau mai mult – indiferent dacă este vorba despre materiale de construcție, siguranța echipamentelor de construcții sau orice altceva – puteți crea un webinar pentru a vă împărtăși cunoștințele despre acest subiect cu potențialii clienți și contacte din industrie.

Webinarii pot fi, de asemenea, generatori de lead-uri. După prezentare, lista de participanți vă poate oferi un set de e-mailuri de la persoane care sunt probabil atât audiența companiei dvs. cât și probabil să fie interesate de produsele și serviciile pe care le poate oferi afacerea dvs.

Dacă înregistrați un webinar, puteți utiliza și videoclipul ca conținut ulterior pentru a vă ajuta să direcționați trafic suplimentar către site-ul dvs. Construction Business Owner Magazine are o pagină de destinație destul de simplă exact în acest scop. Găzduiește doar informațiile și le face ușor de găsit pentru utilizatorii lor, ceea ce este tot ce trebuie să facă.

7. Chat în direct și chatbot

Chatul live a apărut rapid ca una dintre cele mai populare metode de asistență digitală pentru clienți pentru companii. Cu o fereastră de chat live pe site-ul lor, companiile pot oferi vizitatorilor acces instantaneu la reprezentanții de asistență pentru clienți dacă au nevoie de informații despre ofertele sau serviciile de afaceri.

Chatboții pot face acest serviciu pentru clienți și mai util. Acești roboți pot răspunde instantaneu întrebărilor de bază ale clienților, adunând informații pentru a le transmite atunci când un reprezentant de service este disponibil. Unii chatbot avansați, alimentați cu inteligență artificială, pot gestiona chiar singuri solicitările de bază.

Deoarece chat-urile live și boții pot oferi clienților mai multe informații despre opțiunile lor și pot pune întrebări simple, uneori îi pot încuraja pe clienți să convertească – sau, cel puțin, să afle mai multe despre o marcă.

8. SEO

Când majoritatea oamenilor au nevoie de informații, apelează la internet pentru răspunsuri – de obicei sub forma unei căutări rapide pe Google.

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este o colecție de tehnici pe care o puteți folosi pentru a vă optimiza site-ul pentru motoarele de căutare, potențial sporindu-l în clasamentele de căutare. Dacă apar mai sus în rezultatele căutării, este mai probabil să fii observat de vizitatorii care caută informații relevante pentru munca ta.

În mod obișnuit, SEO va însemna o combinație de îmbunătățire a conținutului existent pentru căutarea pe web, precum și efectuarea de cercetare a cuvintelor cheie care vă va permite să știți ce caută publicul dvs.

O strategie bună pentru cercetarea cuvintelor cheie este să investigați modul în care concurența dvs. utilizează marketingul de conținut pe site-urile lor. Cine apare atunci când căutați termenii relevanți pentru afacerea dvs.? Nu doriți să copiați munca lor, dar puteți folosi abordarea lor pentru a structura modul în care creați conținut pentru site-ul dvs.

De asemenea, puteți căuta termeni pe care alte companii din nișa dvs. par să-i fi trecut cu vederea și să vă concentrați strategia de conținut pe acele cuvinte cheie.

Marketingul digital este esențial pentru toate afacerile, inclusiv companiile de construcții. Strategiile precum marketingul de conținut, video și SEO sunt unele dintre cele mai populare în rândul companiilor de construcții în acest moment și vor deveni mai răspândite abia în 2021.

Dacă doriți să concurați și să utilizați cât mai bine eforturile dvs. de marketing, începeți să implementați una sau mai multe dintre aceste strategii cât mai curând posibil. Găsiți modalități de a încorpora aceste inițiative în planul dvs. de afaceri mai larg și asigurați-vă că setați în prealabil indicatori de performanță. Acestea sunt strategii care tocmai devin populare în industria construcțiilor, oferind o mulțime de oportunități pentru întreprinderile mici experimentate să le folosească mai întâi.

Lexie este un nomad digital și designer grafic. Când nu călătorește în diferite părți ale țării, o puteți găsi la piețele locale de vechituri sau o puteți face drumeții cu Goldendoodle-ul ei. Consultați blogul ei de design, Design Roast, sau urmăriți-o pe Twitter @lexieludesigner.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *