5 sfaturi pentru a vă asigura că angajații dvs. de la distanță sunt productivi

O scurtă istorie a lucrului la distanță

Independenții și remote economie a început cu seriozitate în timpul Marii Recesiuni, când milioane de oameni pierdut locurile lor de muncă. Adesea, oameni care au fost şomerii au reușit să se împletească cu jumătate de normă lucreaza cu la distanta munca sau independent muncă.

De atunci încolo popularitate de lucru la distanță a continuat să creștedevenind unul dintre tendințele cheie la locul de muncă în 2019.

Cele mai mari beneficii ale lucrului de la distanță

Una dintre cele mai important beneficiile oferite de lucru de la distanță este recurs pentru talent. Atât millenials, cât și seniori bucură-te locuri de muncă flexibile pentru că asigură un echilibru între muncă și viață. Astfel, ei pot avea grijă de familiile lor sau pot lucra în alte locuri de muncă.

Acesta este motivul pentru care companiile care oferă opțiuni de lucru la distanță sunt văzute ca Mai mult atractiv de către potențialii candidați la post. Astfel, oferirea de oportunități de lucru la distanță este una dintre cele cele mai bune strategii de recrutare pentru a atrage talente.

În plus, pentru că tehnologie a devenit mai avansat, companiile descoperă că pot Salvați bani prin angajarea de personal part-time sau de la distanță. Companiile sunt de asemenea economisind bani pe spațiu de birou, deoarece sunt mai puțini angajați la birou în fiecare zi.

În cele din urmă, conform cercetărilor efectuate de TalentLMS, 90% dintre lucrătorii de la distanță simt că lucrează mai mult cand lucrezi de la distanta!

Provocări de lucru la distanță

În timp ce sunt multe suturi pentru a angaja lucrători la distanță, există și unii provocări. Unele companii au început cu angajați la distanță pentru a maximiza profituri, dar au constatat că angajații lor de la distanță au petrecut mai mult timp jucând X-box decât au lucrat. În timp ce unele companii nu au fost de succes, asta nu înseamnă că angajații tăi de la distanță nu vor fi. Sunt dovedite strategii care vă poate asigura că angajații dvs. de la distanță sunt fericiți și implicați. Cu rețeta potrivită și cu ajutorul tehnologiei, vă puteți asigura că angajații dvs. de la distanță rămân activi ţintă și ajută-ți compania să se mute redirecţiona.

Cum să asigurați o productivitate ridicată a angajaților dvs. de la distanță?

Aici sunt 5 sfaturi de top ar trebui să urmați pentru a vă asigura că angajații dvs. de la distanță sunt productiv:

Sfatul #1: Comunicați în mod constant

Companiile care au angajați la distanță au declarat asta comunicarea constantă este cheia la a de succes modul flextime. Pentru că multe companii angajează angajați care sunt situate în zone diferite din țară și din întreaga lume, va trebui să aveți un sistem de comunicare puternic care permite comunicare constantă. În plus, trebuie stabilirea unor linii directoare la fel si pentru amandoi eficient si eficace comunicare.

Sfatul #2: Stabiliți linii directoare clare

Pentru a asigura o comunicare constantă, trebuie să vă asigurați că aveți regulile în vigoare pentru cum și când angajații comunică cu compania. Cereți părerea angajaților dvs despre momentul în care ei cred că ar trebui să aibă loc comunicarea. Stabiliți linii directoare și așteptări pentru comunicare inainte de chiar începi să ai angajați la distanță. Acest lucru ajută la asigura că toată lumea este pe la fel pagina înainte de începerea lucrărilor. De asemenea, vă va ajuta păstrați-vă datele în siguranță în timp ce lucrați cu o echipă de la distanță.

Sfatul #3: Folosiți instrumente de comunicare

O modalitate prin care te poți asigura că angajații tăi sunt capabili să comunice cu tine, precum și între ei, poți avea un sistem de telefonie bazat pe cloud. Sistemele de telefonie bazate pe cloud le permit angajaților să fie conectați conferinţă apeluri, ceea ce înseamnă că puteți stabili regulat orele de întâlnire cu a grup a angajaților tăi sau a tuturor pentru a te asigura că toți sunt pe aceeași pagină, ceea ce nu este ușor de făcut dacă trebuie să aștepți probleme la telefon sau apeluri renunțate.

Poți să folosești instrumente tehnologice pentru ca angajații tăi să comunice alte moduri pe langa telefon. Sunt platforme de social media și aplicații de mesagerie care permit angajaților să discute între ei unul sau unul, sau ca un întreg grup. niste aplicatii permite pentru chaturi să fie stocate ca fișiere, astfel încât angajații să poată tine evidenta despre cine a spus ce și când au spus-o. Prin utilizarea colaborare online unelteși stabilirea unui protocolvă puteți asigura că angajații dvs. de la distanță comunică în mod constant și rămâne pe la fel pagină.

Sfatul #4: Folosiți instrumente de management de proiect

Mulți angajatori îl găsesc dificil să aibă angajați la distanță la începutmai ales dacă sunt folosit pentru a putea ceas angajații lor la locul de muncă. Cu toate acestea, dacă reușiți să găsiți capacitatea de a renunta la un pic de controleste posibil să descoperiți că permiterea angajaților să lucreze de la distanță îi face mai mult productiv. Nu ești sigur că poți renunța complet? Sunt unelte la Ajutor tu.

Asana, Toggl și Bitrix permite angajatorilor să obiective stabilite pentru fiecare membru al echipei, cereți angajaților să comunice despre proiecte la care lucrează și se asigură că obiective țintă sunt întâlniți. Angajații își pot vedea obiective sau ținte dintr-un tablou de bord care ține evidența acestora progres. Acest lucru permite, de asemenea, angajatorilor vedere progresul angajaților lor și observați diferența dintre oamenii productivi și cei ocupați. Angajatorii vor putea determina care sunt angajații mergând mai presus și dincolo chemarea datoriei şi Răsplată ei pentru a să-și păstreze cei mai buni angajați. Angajatorii vor putea, de asemenea, să spună care ar putea fi angajați (dacă există). slăbirea putin. În felul acesta, pot avea succes să se ocupe de angajații cu performanțe slabe la timp.

Sfatul # 5: Oferiți oportunități de legături

Unii angajatori de la distanță găsesc modalități de a avea angajați la distanță obligațiune în fiecare săptămână, în alte moduri în afară de întâlniri. De exemplu, angajatorii stabilesc pagini de social media care sunt private pentru angajații lor, așa că pot postați activități, forumuri și povești personale de success, fie despre companie, fie din viața lor personală. Ei pot posteaza poze din familiile lor, iar tu poți Întreabă întrebări pentru a ține conversațiile mergând. Unii angajatori la distanță oferi premii pentru răspunsuri trivia corecte.

În plus, unele companii de la distanță găzduiesc întâlniri sociale care permit angajaților lor să întâlniți și vorbiți. Dacă angajații nu locuiesc în aceeași zonă, gândește-te să găzduiești evenimente în mai multe diferit locatii. Un angajator de la distanță deține regional întâlniri pentru angajații lor de la distanță o dată pe lună diferit locații, astfel încât angajații acestora se întâlnescprecum și managerii, s-ar putea să nu se fi întâlnit înainte, ca să poată treptat faceți cunoștință toata lumea in compania. O altă companie care angajează angajați la distanță are un întâlnire o dată pe an cu toți angajații lor ca să poată cunoașteți toți angajații a firmei care apoi le permite să facă conexiuni care poate fi întărit prin întâlniri de întâlnire în restul anului.

Consultați mai multe strategii grozave pentru a vă bucura lucrătorii de la distanță!

Profitați la maximum de strategia dvs. de lucru la distanță

Deși nu toate companiile pot avea angajați la distanță și Fă-o să meargaunele companii și-au dat seama că strategie pentru a face angajarea de angajați la distanță util și rentabil. Prin utilizarea lui instrumente tehnologicecompaniile se pot asigura că angajații lor de la distanță rămâne la țintă cu scopurile și munca lor, au mare comunicare unul cu celălalt și au o putina distractie pe parcurs prin întâlnire și lucru cu alți angajați care împărtășesc aceeași etică și filozofie a muncii.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *