5 moduri în care îndeplinirea de către Amazon (FBA) vă poate crește profiturile

Dacă alergi afacerea dvs. de comerț electronic pe Amazon și încă nu ați făcut saltul spre utilizarea serviciilor FBA (fulfillment by Amazon), probabil pentru că nu ați reușit să înțelegeți sau să cercetați pe deplin care sunt beneficiile reale.

Uneori, vânzătorii de comerț electronic Amazon se uită la taxele suplimentare și se sfiesc să facă saltul către FBA dacă în prezent efectuează expedierea ei înșiși.

Chestia este că taxele Amazon FBA nu reduc neapărat prea mult marja de profit. Există chiar și instrumente de genul Calculatoare pentru taxe și profit FBA pentru a vă ajuta să vă asigurați că sunteți la curent cu costul înregistrării dvs., astfel încât să puteți face alegerea corectă a prețurilor de la început. Calculatoarele de taxe și profit FBA vă ajută să vă asigurați că nu pierdeți bani doar din cauza structurii taxelor.

Folosirea FBA poate crește cu adevărat profiturile dacă o faci în mod corect. Dacă încă nu ești convins, continuă să citești. Iată cinci moduri prin care utilizarea FBA pe Amazon vă poate crește profiturile la fiecare vânzare.

1. Folosiți FBA pentru a vă extinde baza potențială de clienți

Clientul mediu Amazon cheltuiește aproximativ 700 USD pe an pe Amazon, în timp ce un client Amazon Prime cheltuiește aproximativ 1.300 USD pe an. Asta înseamnă că clienții Prime sunt marii cheltuitori Amazon. Când utilizați FBA, puteți oferi acelor clienți șansa de a-și folosi beneficiile de livrare Prime, ceea ce este, pentru început, un motiv uriaș pentru care sunt un client principal.

Utilizarea FBA pentru a vă extinde baza de clienți este una dintre cele mai mari modalități de a vă crește profiturile. Dacă puteți oferi livrare Prime, atrageți un set complet nou de clienți – cei care cheltuiesc aproximativ dublu față de medie.

Creșterea traficului vă oferă o șansă mai bună de a converti vânzările, ceea ce înseamnă că deja creșteți produsele doar făcând trecerea pentru a atrage un set mai mare de clienți Amazon. Aceasta este o modalitate destul de redusă de a utiliza FBA pentru a vă crește profiturile.

2. Folosiți numele de încredere al Amazon pentru a atrage clienții

Când utilizați FBA, Amazon se ocupă de majoritatea serviciilor dvs. pentru clienți. Clienții simt că au de-a face direct cu Amazon și acesta este un brand în care au ajuns să aibă încredere. Poți folosi asta în avantajul tău. Dacă clienții simt că înregistrarea dvs. va fi gestionată profesional și într-un mod la care s-au așteptat, nu vor fi la fel de ezitați să cumpere.

Folosiți FBA pentru a profita de nivelurile bine stabilite de serviciu și satisfacție pentru clienți ale Amazon. S-ar putea să fie încă câteva probleme cu care trebuie să le rezolvați, dar în cea mai mare parte, odată ce treceți la utilizarea FBA, Amazon preia controlul. Este un lucru mai puțin în farfurie și un lucru mai puțin este probabil să-ți mărească profiturile. Este o situație de câștig-câștig.

3. Folosiți FBA pentru a reduce estimarea marjei de profit pentru articole

Nu există niciodată o garanție că vreun articol se va vinde, dar utilizarea FBA și a instrumentelor pe care vânzătorii le folosesc adesea poate ajuta la minimizarea presupunerilor și la creșterea profiturilor. Dacă sunteți un vânzător FBA, puteți utiliza un calculator de taxe FBA pentru a obține o verificare a realității. Vă va arăta care sunt costurile de înregistrare și ce vă puteți aștepta să faceți per vânzare cu strategia dvs. de preț.

Dacă puteți vedea că abia veți trece cu articolul dvs. curent din cauza a ceea ce vă spune calculatorul de taxe FBA, atunci nu trebuie să enumerați deloc acel articol. Este timp economisit și bani nu irosiți prin enumerarea „doar pentru a vedea” cum ar putea merge. Deoarece pierderea de bani din taxe este o preocupare comună pentru vânzătorii Amazon, acesta este un alt mod în care trecerea la FBA vă poate crește profiturile.

4. Folosiți FBA pentru a câștiga cutia de cumpărare evazivă

Algoritmul Amazon tinde să prefere vânzătorii FBA. Ar putea exista o mulțime de motive care au legătură cu asta. Amazon este notoriu protector cu privire la modul în care funcționează acel algoritm, dar vânzătorii FBA au o șansă mai mare. „Cutie de cumpărare” este caseta de lângă o listă care le permite clienților să facă clic pe „adaugă în coș” sau „cumpără acum” în loc să fie nevoiți să parcurgă o listă de vânzători care oferă același lucru.

Vă puteți folosi statisticile ca vânzător FBA ca o modalitate de a depăși concurența și de a câștiga acea cutie de cumpărare. Deoarece clienții sunt adesea mult mai probabil să facă clic și să cumpere articolul listat în caseta de cumpărare, profiturile dvs. vor crește de fiecare dată când câștigați caseta de cumpărare pentru listările pe care le aveți pe Amazon – doar un alt avantaj al utilizării FBA.

5. Folosiți FBA pentru a crește poziția de căutare a produsului dvs

De fiecare dată când clientul dvs. introduce numele produsului dvs., acesta va fi populat într-o listă de alte produse similare. La fel ca în cazul Google, clienții tind să facă clic pe articolele care apar mai sus în rezultatele căutării lor. Ei vor presupune că acele produse sunt mai relevante decât produsele de pe a doua sau a treia pagină de rezultate.

Da, o parte din modul în care produsul dvs. este clasat pentru rezultatele căutării se referă la modul în care vă folosiți cuvintele cheie, dar și vânzătorii FBA tind să se claseze și mai sus. Dacă utilizați FBA și cuvintele cheie potrivite, veți învinge vânzătorii care nu folosesc FBA și se bazează doar pe cuvinte cheie pentru a-i ajuta să fie remarcați.

Concluzie

Folosirea serviciului Amazon FBA poate face cu adevărat o diferență uriașă în creșterea și profitabilitatea dvs. pe platforma Amazon. Dacă vânzările tale au stagnat și te întrebi ce să faci în continuare, ar putea fi timpul să te gândești să mergi pe ruta FBA.

Puteți oricând să testați unul sau două produse mai întâi pentru a vedea cum merg lucrurile. Folosiți acest timp pentru a vă perfecționa abordarea FBA și apoi aduceți alte articole, așa cum este logic pentru dvs. Este o muncă suplimentară în avans, desigur. Dar, în cele din urmă, veți putea face față cu mai puțin (nu mai multe expedieri sau gestionați personal serviciul pentru clienți) și veți aduce mai multe venituri.

Ashley Coblentz este un blogger de stil de viață și pasionat de scris general. Ea are un copil uimitor care o ține atentă. Cine știa că copiii de 10 ani pot avea atât de multe întrebări? Când Ashley nu scrie, probabil că poate fi găsită tricotând, citind, vizionand documentare despre crime adevărate sau umplându-și panourile Pinterest cu lucruri pe care probabil nu le va face niciodată. (Serios, lucrurile astea se dovedesc vreodată ca în poze?) Ea locuiește în Dakota de Sud, în ciuda faptului că urăște aproximativ 95% din vremea de acolo tot timpul. Dacă vrei să ții pasul cu ea și să vezi ce scrie în continuare, o poți găsi pe ea Stare de nervozitate sau verificați portofoliul ei pentru alte lecturi distractive.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *