5 Cei mai buni indicatori că este timpul să-ți extinzi afacerea

Dacă ar fi posibil să rămână o afacere mică pentru totdeauna pentru a reduce costurile semnificative legate de angajarea de noi angajați și echipamente, toată lumea ar face-o.

Cu toate acestea, există întreprinderi cu echipe de sute și mii de oameni. La un moment dat, ei și-au dat seama că volumul de muncă creștea din cauza creșterii cererii și astfel s-au adaptat în consecință.

Indiferent de dimensiunea afacerii dvs., există un moment potrivit și un moment greșit pentru scalare. Dacă banii nu sunt acolo sau volumul de muncă nu justifică aducerea de noi angajați, ar trebui să reconsiderați extinderea.

Dar, dacă ești generarea de rapoarte în mod regulat iar cifrele indică faptul că ritmul în care lucrează afacerea ta va deveni de necontrolat, sau devine din ce în ce mai dificil să atingi obiectivele pe termen lung, ar putea fi momentul să te extinzi.

Vom defalca cei mai buni cinci indicatori. Este timpul să vă extindeți afacerea, analizând câteva dintre exemplele menționate anterior și altele. În acest fel, puteți scala fără probleme, fără să vă faceți griji că faceți prea multe deodată.

1. Angajații sunt în mod constant copleșiți

Când volumul de muncă al angajaților dvs. pare să crească în continuare fără sfârșit, este timpul să faceți un pas înapoi și să vă gândiți dacă lucrul în acest ritm este gestionabil pe termen lung. Dacă puteți aduce liber profesioniști pentru a ușura temporar volumul de muncă, asta ar putea funcționa, dar poate deveni costisitor pe perioade mai lungi de timp.

Întrebați-vă angajații ce părere au despre volumul lor de muncă. Răspunsurile vor fi, evident, subiective, dar dacă majoritatea covârșitoare pare a fi mai ocupată decât este capabilă să gestioneze sau sunt stresate de cantitatea de muncă pe care o primesc, scalarea ar putea fi singura opțiune dacă nu doriți ca volumul total de muncă să scadă.

2. Obiectivele pe termen lung sunt de neatins

Am menționat de câteva ori obiectivele pe termen lung, dar de ce contează?

Ei bine, este inevitabil ca afacerile de succes să se extindă într-un fel. Cu cât obțin mai mult succes, cu atât mai mult trebuie să-l mențină, fie prin angajarea mai multor angajați, fie prin achiziționarea de software mai puternic și prin externalizare.

Ideile despre cum va funcționa o afacere se schimbă și în timp. Nimeni nu știe cu adevărat la ce să se aștepte, deoarece succesul nu este în întregime în mâinile lor. Dacă un obiectiv inițial pe termen lung a fost de a câștiga o sumă X de dolari, dar acel obiectiv este atins mult mai repede sau mai lent decât se așteptaeste un indicator clar că faci ceva foarte bine sau foarte greșit.

Dacă atingeți acest obiectiv și încă nu este suficient, este timpul să vă extindeți, mai ales dacă satisfacerea cererii îi afectează pe toți angajații.

3. Indicații continuă să vină

În mod ideal, utilizați un canal de vânzări pentru a determina cât de aproape și de departe este afacerea dvs. de a converti clienții potențiali în clienți. Conducta este un ghid vizual care poate fi monitorizat pe software-ul CRM de vânzări sau chiar pe o tablă. Indiferent de câți pași sunt necesari pentru ca un client potențial să se transforme în client, indiferent de obiectivele dvs. pe termen lung și scurt, clienții potențiali continuă să vină în curs.

Acesta este un indicator semnificativ, deoarece înseamnă că clienții potențiali sunt, la un nivel de bază, interesați de produsele sau serviciile pe care le vinde afacerea dvs. Aceștia se conectează în mod constant cu misiunea ta și simt că produsele sau serviciile tale vor fi benefice într-un fel, ceea ce înseamnă, de asemenea, că și publicul pe care nu ai atins-o încă ar putea fi.

Atunci când o companie este capabilă să atragă tone de clienți potențiali, își oferă cea mai bună oportunitate de a dobândi mai mulți clienți calificați pentru vânzări, care au șanse mai mari să facă afaceri cu tine din nou.

4. Puteți defini un model de vânzări repetabil

Aceasta înseamnă că nu mai există încercări și erori atunci când vine vorba de procesul de vânzare și călătoria cumpărătorului. Înțelegeți, în cea mai mare parte, cum va intra un client potențial în conductă și cum va interacționa în fiecare etapă. Procesul devine previzibil și repetabil, iar clienții potențiali pot fi segmentați pentru a personaliza interacțiunile la un nivel mai profund.

Când procesul devine repetabil, afacerea dvs. este deschisă pentru a se extinde către un public mai larg. Puteți manipula modelul pentru a ține cont de segmente mai personalizate.

Dacă nu reușiți să determinați care este cel mai bun model de vânzări pentru afacerea dvs., nu este timpul să vă extindeți. Trebuie să existe o bază solidă pe care echipa dvs. de vânzări să o urmeze înainte ca afacerea dvs. să fie în măsură să se extindă. O bază solidă ar trebui să aibă pași limitati, care să fie clari de înțeles de către agenți și să poată fi acționați, conducând întotdeauna clientul înainte.

5. Cifrele spun că ești gata

Sperăm că monitorizați vânzările, marketingul, și metrici de suport in mod regulat. Aceste numere vor putea determina dacă sunteți sau nu gata să scalați. Angajații ar putea spune că nu sunt copleșiți de teama că nu sunt capabili să țină pasul; obiectivele pe termen lung ar putea părea imposibil de atins, chiar dacă compania dumneavoastră este chiar acolo; iar mărcile mari ar putea dori dovezi concrete ale succesului tău. Aici intervin cifrele.

Unele dintre aceste cifre includ venituri pe o anumită perioadă de timp. Rețineți că orice mai puțin de un sfert este prea devreme pentru a spune în ce direcție se îndreaptă afacerea dvs. Trebuie să te uiți la imaginea de ansamblu si dincolo. Ce indică previziunile viitoare de creștere a veniturilor?

Dacă ratele de conversie sunt mari, îți îndeplinești obiectivele de vânzări și vânzările tale până în prezent par toate că ar crește într-un ritm sustenabil, dar semnificativ, este timpul să crești. Dacă cifrele nu sunt chiar acolo și, de fapt, angajații tăi nu pot ține pasul cu cererea, reducerea ar putea fi mișcarea necesară.

Ultimul cuvânt

Există un moment potrivit și un moment greșit pentru orice, chiar și atunci când totul pare să meargă bine. În lumea afacerilor, este bine să ai un control cât mai mare asupra tuturor aspectelor afacerii tale, dar este important să ții cont de faptul că vor exista întotdeauna factori care nu țin de mâna ta.

Clienții vor fi cei care vor determina dacă este sau nu momentul potrivit pentru scalare, dar toți acești indicatori ar trebui luați în considerare.

Reuben Yonatan este fondatorul și CEO-ul GetVoIP — o resursă de comparare VoIP de încredere care ajută companiile să înțeleagă și să aleagă o soluție de comunicare de afaceri pentru nevoile lor specifice. Cu o experiență de 10 ani în construirea, creșterea și modelarea strategică a funcționalității operaționale în toate proiectele sale, Reuben ajută IMM-urile să alinieze strategia de afaceri cu cultura și să îmbunătățească infrastructura corporativă generală. Urmărește-l pe Twitter @ReubenYonatan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *