4 moduri simple prin care companiile pot reduce costurile de operare

Indiferent dacă afacerea dvs. este o întreprindere nou-nouță sau dacă ați funcționat deja de ani de zile, probabil că sunteți în căutarea pentru a reduce costurile de operare ale afacerii dvs. cât mai mult posibil.

O teamă comună este că este necesară o schimbare dramatică la scară largă pentru a reduce cu adevărat costurile de operare.

Din fericire, puteți face multe pentru a economisi bani și pentru a vă reduce cheltuielile lunare obișnuite, care nu vor avea un impact negativ asupra operațiunilor dumneavoastră.

Eficientizarea proceselor tale actuale și chiar înlocuirea unora dintre ele sau introducerea de noi moduri de lucru – este o abordare care nu trebuie să simtă că dezactivați un comutator și porniți altul. Efectuarea unor modificări mai mici, progresive, este de fapt mai probabil să funcționeze – și este mai probabil să rămâneți cu schimbările pe termen lung dacă le implementați treptat.

Iată câteva domenii de reducere a costurilor pentru a începe.

1. Reduceți facturile și consumul de energie

Energia nu este ieftină, atât este clar, dar este o cheltuială necesară atunci când conduceți o afacere și imposibil de eliminat complet. Indiferent dacă conduceți un birou mic sau un întreg depozit, veți avea fără îndoială iluminat, echipamente și aparate la alimentare.

Din fericire, este mai mult decât posibil să reduceți suma de bani pe care afacerea dvs. o poate cheltui în fiecare lună pe gaz și electricitate. De fapt, este destul de ușor.

Este posibil ca afacerea dvs. să nu obțină în prezent cea mai bună rată posibilă. Începeți prin a lua legătura fie cu compania dvs. actuală de energie, fie cu un serviciu de schimbare a energiei pentru a afla dacă obțineți cu adevărat cea mai bună ofertă. O altă măsură posibilă de reducere a costurilor pentru unele companii ar putea fi să vă ajustați programul astfel încât să utilizați mai puțină energie electrică în timpul orelor de vârf.

De asemenea, luați în considerare eficiența energetică generală. Înlocuirea vechilor becuri fluorescente sau chiar incandescente cu LED-uri și trecerea la echipamente și aparate mai eficiente din punct de vedere energetic (care oferă același nivel de performanță) sunt doar două dintre modalitățile simple prin care vă puteți salva compania de la cheltuirea sutelor din ceea ce ar fi altfel. dolari profitabili pe facturi inutil de mari la energie.

S-ar putea să descoperiți că trebuie să cheltuiți bani pentru a economisi bani prin îmbunătățirea eficienței energetice. Alcătuirea unei previziuni simple care arată cât cheltuiți pe utilități în fiecare lună și cât de mult proiectați puteți economisi prin upgrade-uri vă va ajuta să vedeți cât timp vă va dura să începeți să realizați economii de costuri.

2. Verificați-vă polița de asigurare

Revizuind dvs pachet de asigurare de afaceri sau politicile pe care afacerea dvs. le are în vigoare ar putea economisi sute de dolari în fiecare an sau chiar în fiecare lună, în funcție de nevoile dvs.

Este foarte posibil să fi optat pentru o poliță sau un pachet care, implicit, include acoperire pentru anumite incidente care nu se aplică neapărat industriei sau afacerii dvs. S-ar putea chiar să descoperiți că plătiți pentru o întreagă poliță de care nu aveți nevoie.

Fă-ți timp pentru a discuta cu un broker de asigurări de afaceri expert. Explicați circumstanțele particulare ale afacerii dvs. și identificați acoperirea de care are nevoie compania dvs., apoi creați un pachet personalizat care să reflecte acest lucru. Aceasta înseamnă că atunci plătiți doar pentru asigurarea de care aveți nevoie și nicio acoperire pe care nu o aveți, ceea ce ar putea reduce considerabil facturile lunare de asigurare. Nu vă zgâriți atât de mult la acoperire încât să vă deschideți la ceea ce este inutil risc și răspundere— pur și simplu nu plătiți pentru acoperiri de care afacerea dvs. nu are nevoie.

3. Rafinați-vă procesele de recrutare și de resurse umane

Nu este un secret pentru nimeni că oamenii reprezintă cea mai mare cheltuială pentru multe companii. Angajarea, recrutarea și păstrarea personalului dvs. reprezintă o investiție mare, ca să nu mai vorbim de costurile auxiliare, cum ar fi gestionarea salariilor și listarea poziției dvs. pe panourile de locuri de muncă ale terților.

Există câteva moduri diferite de a controla costurile în acest domeniu. O economie imensă de timp poate fi externalizarea sarcinilor repetitive și greoaie ca gestionarea salariilor unei companii specializate în acea activitate. Cel puțin, ieșirea din foile de calcul Excel și utilizarea unui instrument bazat pe aplicații vă poate ajuta să creați sisteme mai bune de păstrare a evidențelor și poate elimina unele dintre riscurile de eroare umană – ca să nu mai vorbim de timpul pe care îl puteți economisi în automatizarea sarcinilor repetitive.

Fiecare afacere este unică și, la un moment dat în creșterea afacerii tale, s-ar putea să descoperi că economisești bani aducând toate funcțiile de HR în interior. Pe măsură ce calculați posibilele scenarii, asigurați-vă că includeți timpul pe care dvs. sau echipa dvs. îl petreceți gestionând sarcinile repetitive și costurile salariale asociate cu acel timp. Și nu uitați să luați în considerare costurile de infrastructură ale angajării cu normă întreagă, inclusiv beneficiile. S-ar putea să descoperiți că angajarea pentru un rol de „generalist” HR este un prim pas bun, așa că aveți pe cineva în echipa dvs. care vă ajută cu recrutarea și conformitatea, precum și cu lucruri precum salarizarea.

În cele din urmă, când este timpul să postați o nouă poziție, gândiți-vă cu atenție la costurile asociate cu promovarea unei noi poziții. S-ar putea să descoperi că poți economisi bani pe care altfel i-ai cheltui pe mega site-uri de postare de locuri de muncă dacă ai petrecut puțin timp găsind panouri de locuri de muncă (posibil mai mici) care sunt orientate exact spre tipul de candidat pe care îl cauți. De exemplu, dacă doriți să ocupați un rol de marketing, căutarea unor panouri de locuri de muncă asociate cu asociații sau societăți de marketing ar putea fi o cale mai fructuoasă decât eliminarea postării pe un site precum Monster sau Indeed.

4. Investește în prezența ta online prin marketing digital

Publicitatea afacerii dvs. este un domeniu important de cheltuieli. La urma urmei, dacă oamenii nu știu despre afacerea ta, cum pot achiziționa un produs sau un serviciu de la tine?

Problema este că marketingul poate părea că este de asemenea scump uneori. Dar, la fel ca în orice lucru din lumea afacerilor, există modalități prin care puteți face acest proces mult mai puțin costisitor fără a compromite eficacitatea – și anume, punând majoritatea eforturi în marketingul online.

Indiferent dacă externalizați serviciile dvs. de marketing online către o agenție, dacă adoptați o abordare mai practică și o faceți singur, fie că începeți să vă construiți propria echipă de marketing internă, există multe metode eficiente și rentabile pentru a vă pune marca. harta și interacționează cu clienții.

Începând cu site-ul dvs., comparați costurile pentru găzduire și pentru servicii precum oferirea unui magazin online în cadrul site-ului dvs. Fi atent la valorile site-ului dvs: numărul dvs. de vizitatori, recomandări (sau de unde vin vizitatorii dvs.) și rata de conversie – persoanele care fac o achiziție pe site-ul dvs. Dacă nu sunteți sigur de unde să obțineți aceste informații, începe cu Google Analytics.

De acolo, uitați-vă la structura site-ului dvs. în sine și la modul în care vizitatorii își fac drum prin el. Acest articol pe optimizarea site-ului dvs (pentru consilierii strategici, dar sfaturile sunt potrivite pentru fiecare afacere cu un site web) este un ghid excelent pentru a începe.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a economisi bani pe marketing digital este să te asiguri mai întâi că eforturile tale sunt orientate către piața țintă. În primul rând, care este piața ta țintă? Dacă răspunsul tău este „toată lumea”, întoarce-te la planșa de desen. Puteți irosi o mulțime de bani și efort dacă nu ești sigur care este clientul tău ideal. Punerea laolaltă a persoana de cumpărător vă va ajuta să vă concentrați asupra tipurilor specifice de mesaje și publicitate care vor atrage persoanele potrivite.

De acolo, concentrați-vă pe valorile dvs. web. Înainte de a cheltui bani într-o campanie de marketing, subliniați indicatorii cheie de performanță: valorile pe care doriți să le afectați. Poate că sunt vizitatorii site-ului dvs. Poate este numărul de persoane care fac o achiziție. Poate crește numărul de conversii sau chiar clienții repetați. Dacă externalizați munca unei agenții de marketing sau decideți să investiți într-un rol de marketing intern, stabiliți costurile versus beneficii înainte de a vă semna pe linia punctată.

Când doriți să reduceți articolele din bugetul dvs. de marketing, începeți cu cele care nu contribuie la obiectivele dvs. de afaceri principale. Dacă investiția dvs. în publicitatea pe Facebook a avut ca rezultat 20.000 de adepți noi, dar nu poate fi atribuită vreunei afaceri noi, acordați atenție acestei discrepanțe. Poate că este timpul să reorientați campania sau poate veți obține o rentabilitate mai bună a investiției dacă plasați acești bani de marketing în altă parte.

Cheia pentru a economisi bani la costuri este să le revizuiți în mod regulat. Gândiți-vă la organizarea unei întâlniri lunare sau trimestriale de revizuire a bugetului ca parte a dvs revizuire regulată a planului de afaceri. S-ar putea chiar să încorporați un Analiza SWOT în recenzia dvs. o dată sau de două ori pe an. Noile perspective și schimbări în direcția strategică vor avea, fără îndoială, un impact asupra unde cheltuiți banii și cât de mult.

Kim Whitley este un entuziast al economiilor și scriitor pentru Make It Cheaper. Urmăriți-o mai departe Stare de nervozitate pentru actualizări regulate despre cele mai mari pasiuni ale ei: lumea afacerilor, industria energetică și mediul înconjurător.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *