4 moduri de a-ți promova cultura companiei pentru a atrage noi talente

Importanța culturii la locul de muncă

Promovarea culturii companiei tale este una dintre cele mai productive strategii de recrutare pentru a atrage cele mai bune talente.

Fie că ești salvamar sau avocat, este greu să simți fericit și motivatd într-un loc de muncă dacă cultura locului de muncă nu se potrivește cu dvs valori personale.

Dacă prețuiești relații bune cu cei cu care lucrezi și nu există nicio legătură reală între lucrători, atunci vei simți deconectat si in afara de fel.

Dacă prețuiești respectul și sprijinul superiorului dvsși ei în mod constant micromanagement tu, vei deveni extrem de frustrat foarte repede.

Cultura companiei: un instrument important pentru atragerea talentelor

Conform cercetărilor LinkedIn, candidații îngrijire asa de mult despre cultura de companie a potențialului lor angajator pe care doresc să o cunoască Detalii despre asta la un recrutor primul mesaj.

În plus, cultura companiei se numără printre principalele motive pentru schimbarea locului de muncă. 25% dintre candidați au spus că o cultură mai bună a companiei este printre motivele lor principale pentru schimbarea locului de muncă.

Crearea, cultivarea și promovarea A cultura primitoare si pozitiva în organizația dumneavoastră este unul dintre căi cheie că vei putea a atrage – și a pastra hold of – cel mai bun și mai strălucitor din industria dvs.

Angajații calificați au dreptul și privilegiu de a cere mai mult de la locul lor de muncă, deci faceți organizația dvs. demnă de talent. Dacă livrați securitate și un sentiment de bine pentru ei, ei te vor răsplăti cu lor cel mai bun lucru.

Cum să-ți promovezi cultura companiei pentru a atrage noi talente?

Aici sunt 4 moduri prin care poți promova o mare cultură a companiei pentru a atrage noi talente:

# 1 Luați în considerare prezența dvs. digitală

Oamenii sunt la fel de harnici acum delimitare afaceri pentru care ar putea lucra pe net întrucât sunt despre cercetarea cumpărăturilor. Dacă vă găsesc pe un site de recrutare sau sunt abordați de dvs. sau de un recrutor pentru a aplica pentru un post, sunt șanse să caută site-ul tău web și canalele de social media pentru a-ți da o idee bună despre cine ești inainte de se angajează la un interviu sau la o conversație inițială.

În timp ce site-ul dvs. este în primul rând fie un magazin, fie o vitrină, ar trebui să luați în considerare și cu grija modul în care cultura afacerii dvs. se reflectă în dvs site de carieră. Gândiți-vă să includeți o pagină despre dvs viziune si valori ca o afacere – aici puteți vorbi despre cum hrănirea talent și crearea a mediu de lucru bunt este important pentru tine.

Gândiți-vă la distribuirea realizări și Activități al echipei dvs. – oferiți potențialilor recruți o fereastră către dvs organizare și de zi cu zi. Împărtășirea informațiilor despre organizarea lunară la birou, evenimente caritabile, căsătorii, nașteri, pensionări și altele similare sunt idei grozave de blogging pentru blogul de carieră al companiei tale. Este esențial să oferi afacerii tale un personalitatefă-l să pară cald, primitor și prietenos, iar oamenii vor dori să lucreze cu tine!

#2 Gestionați recenziile online

Există, de asemenea, un element în prezența online a afacerii tale, care este puțin mai mult in afara de controlul tău. Site-uri precum Usa de sticla sunt locuri în care angajații din trecut și din prezent pot revizuire afacerea dvs. și cultura acesteia. Nu există cu adevărat unde să te ascunzi dacă cultura ta nu este până la zero, iar foștii angajați nemulțumiți își împărtășesc poveștile.

De aceea este important să cunoașteți strategiile pe care le puteți implementa îmbunătățiți-vă marca de angajator folosind site-urile de recenzii ale companiei.

In timp ce Cel mai bun modalitatea de a controla acest lucru este de fapt cultiva o mare cultură în primul rând, există lucruri pe care le puteți face online ridica afacerea dvs. și faceți-o să pară locul minunat pentru a lucra, suntem siguri că este!

Descurajator negativ feedback-ul despre lucruri precum Glassdoor este necinstit și nerecomandat, dar încurajarea feedback-ului pozitiv e bine. Dacă un angajat oferă un comentariu sau un feedback pozitiv despre organizația dvs., încurajați-l să folosească un instrument precum Glassdoor pentru a-și împărtăși gândurile.

Pentru a încerca să opriți „controlul” opiniilor mai negative ale foștilor angajați, luați în considerare introducerea unui structura interviului de ieșire la loc. Încurajează-l pe cel care părăsește să fie sincer și vezi dacă este de acord cu tine să le contactezi în viitor pentru a reveni la ei despre acțiunile întreprinse de companie ca răspuns la feedback-ul pe care l-au oferit. S-ar putea să descoperi că ei pleacă mai putin nemultumit și mai puțin probabil să apeleze la internet pentru a-și transmite opiniile!

# 3 Schimbați-vă stilul de interviu

Interviuri nu sunt lucrul preferat al nimănui. Sunt stânjeniți, înfundați și formali. Sunt, totuși, un rău necesar pentru a înțelege bine candidatul și capacitatea acestuia de a se profesionaliza, de a se articula, de a gândi sub presiune și să fim sinceri, să fim la timp și prezentabili!

Asigurați-vă că știți diferența dintre un interviu de angajare structurat, semistructurat și nestructurat și alegeți tipul care se potrivește cel mai bine cu cultura companiei dvs.

Dacă te afli într-un foarte corporative stabilirea decât prin toate mijloacele stick la tradiţional stilul interviului – nu doriți să oferiți candidatului vreo impresie falsă despre tipul de organizație care este aceasta.

Dar dacă te îndrepți pentru ceva mai mult relaxat – atunci relaxează-ți stilul de interviu! Luați în considerare mutarea interviului dintr-o sală de ședințe – poate într-o zonă de relaxare plăcută sau chiar într-o cafenea. Faceți-o să pară mai mult de prindere din urmă la cafea decât un grătar formal.

Structurarea interviului în acest fel va da instantaneu candidatului o perspicacitate în cultura organizației dumneavoastră – sunteți profesionist, dar sunteți relaxat cu privire la modul în care se fac lucrurile și doriți să faceți personalul să se simtă cât mai confortabil posibil.

Încă trebuie să fie la timp, prezentabili și profesioniști, dar eliminați pretenția, presiunea și structura formală pentru a ajunge la fundul cine sunt ei cu adevăratși cât de bine se vor potrivi cu afacerea dvs.

#4 Organizați „zilele porților deschise”

Dacă candidatul are succes în prima rundă de interviuri, este obișnuit ca organizațiile să-l aducă pentru un stadiu secundar – acest lucru îi poate implica să demonstreze unele dintre abilitățile lor sau să întâlnească mai mulți membri ai echipei sau alte verificări necesare.

Oricare ar fi această etapă, ar trebui să urmăriți să-i aduceți pentru a „zi porțile” mai puțin formală ca parte a acestei etape sau ca o etapă terțiară – în care ei ajung să întâlnească echipa, să se plimbe prin afacere, să-ți mănânce mâncarea, să-ți vadă birourile și să obțină o idee reală a culturii organizației tale. Presiunea este redusă de ei și continuă tu acum să-ți vândă afacerea într-un loc unde și-ar dori – nu, le place – să lucreze.

Le lasa vizualiza ei înșiși lucrând acolo – așa cum încercați și imagina tu locuiești acolo când vezi o casă! Dacă doriți să trișa puțin despre aceasta – de ce să nu invitați candidatul la a vineri? Echipa ta va fi în mod natural mai mult relaxatprobabil că vor avea loc niște chestii distractive și vă vor arăta cultura și cele mai bune.

Implicați candidatul în orice activitati de birou – clubul de prânz de vineri, tenis de masă – orice ai avea de făcut, pentru a le oferi un bun simț al dinamicii echipei. Alegeți o selecție bună de membri ai echipei Bine ati venit ei – prietenoși, interesanți și ușor de vorbit. Nu uita niciodata ca trebuie să te vinzi candidatului la în acest moment – ​​probabil că vor primi alte oferte de muncă!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *