4 moduri de a-ți îndemna startup-ul spre o creștere rapidă

Etapa de pornire a unei afaceri este istovitoare. Sunt șanse să fii suprasolicitat, cu personal insuficient și să funcționezi cu un buget redus. Ținând cont de statistica că doar jumătate din afaceri supraviețuiți primilor cinci ani, chiar și timpul de nefuncționare poate deveni stresant.

Realizarea crestere rapida după câțiva ani grei în etapa de pornire poate fi unul dintre cele mai incitante (și uşuratoare) momente din viața unui antreprenor. Când afacerea dvs. începe să ia abur, dvs marjele de profit începe să crească și este 100% clar că faceți o impresie puternică clienților sau clienților, este un „Am reușit!” moment cu care nimic altceva nu se compară cu adevărat.

Deci, cum poți ajunge la acest moment interesant fără să-ți pierzi mintea?

Iată patru modalități de a ajuta la accelerarea fazei chinuitoare de pornire și de a ajunge la perioada promițătoare de creștere rapidă.

1. Gândiți-vă la productivitatea angajaților ca la o strategie de afaceri

Pentru a reitera, probabil că lucrați cu un buget foarte limitat în etapa de pornire. Pe măsură ce operațiunea dumneavoastră începe să crească, veți avea nevoie de mâini suplimentare. Dar nu poate exista nicio greutate moartă.

Cele mai bune practici pentru productivitate trebuie să fie înrădăcinate din prima zi. Rețineți că protocoalele și fluxurile de lucru fundamentale pe care le puneți în aplicare în timpul etapei de pornire pot avea un impact mare asupra cât de ușor și rapid crește afacerea dvs.

Deși vor exista cu siguranță o serie de schimbări interne care vor avea loc în etapa de creștere rapidă și mai departe, standardele de cimentare pentru performanța angajatului devreme este una dintre cele mai inteligente acțiuni pe termen lung pe care le puteți face. Angajarea persoanei potrivite de la început este esențială și, de fapt, există o multe poti face pentru a vă asigura că nu aduceți o potrivire proastă costisitoare.

Odată ce aveți echipa potrivită, dacă în prezent nu aveți bugetul necesar pentru a folosi un instrument de urmărire a productivității luxos care poate măsura rentabilitatea investiției angajaților dvs. până la minut, ar putea fi necesar să fiți puțin creativ pentru a vă asigura că toată lumea este tragere pe toți cilindrii.

Acest lucru nu trebuie să fie prea complex. În funcție de natura lucrării, există multe modalități ușoare prin care vă puteți prezenta așteptările și măsura performanța. De exemplu, dacă sunteți în punctul în care aveți nevoie aduceți un manager de dezvoltare a afaceriiputeți configura o foaie de calcul partajată din care să introducă în tot ceea ce fac în zi cu zi.

Aceasta poate include cantitatea de cercetare de piață necesară, cerințele bugetare, proiecte tactice, cum ar fi contactul cu potențialii potențiali, etc. Asigurați-vă că vă așteptați la o cantitate de muncă X în fiecare zi și urmăriți rezultatul.

Chiar dacă această practică este destul de simplă, este o modalitate excelentă de a construi o bază solidă de lucrători productivi pentru a oferi un exemplu pentru afacere în timpul creșterii rapide și nu numai.

2. Stabiliți-vă cu îndrăzneală autoritatea de nișă

În această eră a rețelelor sociale și a conexiunii constante, companiile și persoanele fizice au o voce care poate fi auzită în întreaga lume. Mulți lideri de gândire și experți au reușit să folosească acest concept în avantajul lor și să aibă un impact puternic asupra audienței sau industriei lor.

Rețineți că unul dintre cele mai mari efecte secundare ale acestei ere a conexiunii constante este că acum există mai multe voci care răsună în întreaga lume decât oricând înainte – cele mai multe dintre ele doar adaugă zgomot. Dacă vrei să fii remarcat și să stabilești autoritate în nișa ta, trebuie să creezi mesaje care să iasă în evidență.

Faceți predicții îndrăznețe despre industria dvs., asumați-vă unele riscuri, fiți cel care va exprima ceva la care mulți oameni se gândesc.

Elon Musk este poate cel mai bun exemplu al acestui concept din istoria omenirii. După cum probabil știți, Musk este foarte deschis despre viziunile sale inovatoare pentru viitor. El a intrat în evidență spunând lucruri precum autonomia va fi standardul pentru vehicule în următoarele două decenii, oamenii vor merge pe Marte până în 2025, AI este mai periculoasă decât armele nucleare și multe Mai Mult. Dacă aveți nevoie de dovezi în acest sens, aruncați o privire la Twitter-ul lui!

Construirea autorității în orice nișă necesită un salt de credință din când în când. Cu toate acestea, este foarte important să rețineți că există o linie fină între exprimarea leadership-ului de gândire și pur și simplu a fi tare. Când faceți o declarație îndrăzneață, asigurați-vă că o susțineți cu dovezi și direcție solide. Mai important, spuneți lumii cum vă influențează viziunea. În caz contrar, riscați să fiți calificat drept „vorbitor” și nu „facetor”.

3. Fii strategic în ceea ce privește recenziile clienților

În acest moment, toată lumea știe cât de vital recenziile clienților sunt pentru o companie. Conceptul de a lăsa recenzii online datează de la sfârșitul anilor 1990. De-a lungul anilor, modul în care aceste recenzii sunt colectate și interpretate și-a văzut cu siguranță cota de dureri în creștere. Brandurile și-au dat seama de influența absolută pe care o au recenziile asupra potențialilor clienți și vor găsi modalități de a ocoli sistemul. Aceasta includea de obicei scrierea de recenzii false pozitive despre ei înșiși sau plătirea altora pentru a o face.

Din fericire, majoritatea consumatorilor au înțeles această practică frauduloasă. De fapt, unele platforme de recenzii vor penaliza o afacere dacă încearcă să manipuleze sentimentul autentic al clienților.

Ținând cont de acest lucru, trebuie să fii foarte inteligent cum gestionați recenziile clienților în primele etape ale afacerii dumneavoastră. Dacă un client potențial numai vede recenzii strălucitoare de 5 stele, ar putea ridica o anumită îngrijorare că ar putea să nu fie 100% autentice. Așadar, atunci când contactați clienții în urma unei achiziții sau experiențe, încurajați-i să vorbească atât despre avantajele cât și despre dezavantaje.

Ia astea recenzii despre Trustpilot de exemplu:

Enumerând atât argumentele pro, cât și contra, recenzia este mult mai sinceră și nu favorizează în mod excesiv marca. Când oamenii se uită la asta, primesc o părere brută, autentică, despre cum este să lucrezi cu această afacere, care este scopul real al recenziilor online.

Când afișați recenzii, afișați câteva recenzii mai puțin stelare pe lângă cele bune. Puteți să le utilizați pentru a vă prezenta valorile companiei, răspunzând și făcând efort pentru a rezolva problema(ele).

Rețineți că o recenzie proastă nu definește o afacere, ci modul în care o gestionați face. Afișarea unei dorințe puternice și a voinței de a satisface așteptările clienților într-o arena de recenzii publice este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a modela percepția despre startup-ul dvs.

4. Planificați ținând cont de tendințe

Lumea în care trăim merge după tendințe. În timp ce multe sunt temporare, unele sunt suficient de mari încât să rămână și să modifice viața de zi cu zi.

În lumea afacerilor, realitatea este că trebuie să-ți perfecționezi radarul intern pentru tendințele care contează, așa că adaptează-te la cele mari sau riscă să fii învechit.

Cu excepția cazului în care ai trăit sub o stâncă în ultimii ani, cu siguranță știi prezența în creștere a inteligenței artificiale (AI) în modul în care sunt conduse afacerile. În calitate de startup care dorește să crească, trebuie să profitați de această tendință și să găsiți modalități de a implementa AI și învățarea automată în viața de zi cu zi.

A raport de la Salesforce a descoperit că peste jumătate dintre întreprinderile mici cred că inteligența artificială este un factor important în alegerea noilor tehnologii în zilele noastre. Multe întreprinderi mici constată că implementarea corectă a AI poate economisi bani pe termen lung.

Deși s-ar putea să nu fie fezabil în acest moment să vă faceți întreg Business bazat pe inteligența artificială, există mai multe domenii cheie pentru a începe. Serviciul pentru clienți este unul mare. The ascensiunea chatbot-urilor în ultimii ani, au oferit companiilor capacitatea de a interacționa și de a ajuta clienții 24/7. Multe dintre aceste instrumente pot fi programate pentru a imita personalitatea unică a mărcii dvs. și pentru a rezolva întrebările comune. Majoritatea sunt chiar echipate să folosească procesarea limbajului natural (NLP) pentru a înțelege grațiile subtile ale fiecărei interacțiuni pentru a deveni mai asemănătoare cu răspunsurile umane. În plus, acești roboti de chat pot fi folosiți chiar și pentru a face vânzări!

Există tot felul de tendințe de pornire făcând furori în lumea afacerilor, cu inteligența artificială în fruntea grupului. Ca patron căutând să crească rapid, trebuie să vă concentrați să rămâneți la curent și să găsiți modalități de a implementa cu înțelepciune noile dezvoltări în operațiunea dvs.

Este randul tau

Trecerea prin etapa de pornire este dificilă; nu există nici o acoperire cu zahăr. Cu toate acestea, nu trebuie să fie mizerabil.

Amintiți-vă întotdeauna: valorile de bază pe care le stabiliți în această etapă joacă un rol imens în modul în care se dezvoltă afacerea dvs., fie că este vorba de performanța angajaților, de modelarea percepției publice sau de a ține pasul cu vremurile.

Încercarea de a se adapta la noile strategii mai târziu în afaceri este mai dificilă. Dacă puteți stabili practici puternice, scalabile în etapa de pornire, atingerea și navigarea creșterii rapide va fi mult mai ușor.

Sunt Vivek, consultant local de marketing SEO la E2M, una dintre agențiile de marketing digital cu cea mai rapidă creștere din India. Ne angajăm să îndeplinim cele mai înalte standarde etice ale serviciilor de marketing digital pentru a stimula o creștere strategică și durabilă a afacerii.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *