4 beneficii dovedite ale muncii la distanță (pentru angajatori)

Lucrarea la distanță este aici pentru a rămâne: iată de ce ar trebui să o acceptați!

Lucrarea de la distanță este aici pentru a rămâne. A fost deja în creștere în ultimii 10 ani, dar COVID-19 și-a accelerat enorm popularitatea. În doar câteva săptămâni, a avut loc o trecere globală către munca de la distanță. Și se pare că majoritatea dintre noi ne-a plăcut! 🥰

Potrivit unei cercetări recente Gallup, trei din cinci (59%) dintre angajații din SUA care și-au făcut treaba de acasă în timpul pandemiei de coronavirus ar prefera să continue să lucreze de la distanță – chiar și după încheierea pandemiei! 😮

Cum vor răspunde companiile la acest lucru? Ce vei face? Veți permite angajaților tăi să continue să lucreze de la distanță după pandemie? Evident, există multe beneficii pentru munca de la distanță pentru angajați. Dar este munca de la distanță benefică și pentru companii? 🤔

Mulți angajatori sunt încă reticenți când vine vorba de munca la distanță. Dacă nu sunteți sigur dacă hype-ul de lucru la distanță este real și benefic pentru afacerea dvs., ați venit în locul potrivit. În această postare pe blog, vom oferi o privire de ansamblu asupra cercetărilor multiple efectuate cu privire la munca de la distanță și vom examina critic concluziile acestora.

Top 4 beneficii de a permite angajaților să lucreze de la distanță

Cum beneficiază companiile când le permit angajaților să lucreze de la distanță? Care sunt beneficiile DOVDATE ale muncii la distanță pentru angajatori? Iată primele 4 motive pentru care ar trebui să le permiteți angajaților să lucreze de acasă:

 1. Recrutare mai ușoară
 2. Retenție îmbunătățită
 3. Productivitate crescuta
 4. Costuri mai mici.

Statistici care demonstrează beneficiile muncii la distanță pentru angajatori

Bine, acum că am stabilit principalele beneficii ale muncii la distanță pentru angajatori, să examinăm dovezile care susțin aceste afirmații. Mai jos veți găsi cele mai importante statistici despre lucrul la distanță. 📊

Aceste statistici sunt preluate din cercetări multiple, inclusiv studii academice pe termen lung de la principalele instituții de cercetare din lume care studiază tema muncii la distanță, cum ar fi Gallup, Global Workplace Analytics, Universitatea Harvard și Universitatea Stanford. 🤓

Beneficiul numărul 1 al muncii de la distanță: recrutare mai ușoară

Dacă le permiteți angajaților să lucreze de la distanță, veți putea găsi și angaja noi angajați talentați mult mai ușor. Cum așa?

Ei bine, în primul rând, dacă permiteți munca de la distanță, puteți angaja oameni din toată lumea. Aveți un număr nelimitat de talente din care să alegeți! Acest lucru va fi deosebit de util pentru cei greu de ocupat roluri.

În al doilea rând, dacă permiteți munca de la distanță, veți experimenta mai ușor atragerea talentelor. Majoritatea angajaților le-ar plăcea să continue de la distanță după pandemie. Chiar și înainte de pandemie, aranjamentele flexibile de muncă au fost o considerație majoră pentru talentele de top atunci când se evaluează potențialele oportunități de angajare. 🧲

De fapt, mai mult de jumătate (54%) dintre angajați ar renunța chiar și la locul de muncă actual pentru cel care le permite să lucreze de la distanță! 😲

📊 Iată câteva statistici suplimentare care evidențiază beneficiile telecomenzii în contextul recrutării:

 • Cercetarea în 2020 privind munca la distanță a arătat că peste 40% dintre lucrători ar prefera să lucreze de la distanță cu normă întreagă în viitor.
 • 77% dintre angajați consideră că aranjamentele flexibile de muncă sunt o considerație majoră atunci când evaluează viitoarele oportunități de angajare, după cum a constatat cercetările Zenefits.
 • Cercetările Gallup 54% dintre lucrătorii din SUA spun că ar renunța la locul de muncă actual pentru unul care le permite să lucreze de la distanță.
 • 80% dintre lucrătorii din SUA spun că ar refuza un loc de muncă care nu oferea lucru flexibil, după cum a constatat un raport al International Workplace Group.
 • 78% dintre companii cred că oferirea de muncă flexibilă le permite să-și extindă fondul de talente, potrivit unui sondaj global pentru spațiul de lucru.

Beneficiul nr. 2 al lucrului de la distanță: retenție îmbunătățită

Implementarea muncii de la distanță în compania dvs. are o altă parte importantă a beneficiului atragerii talentelor – reținerea talentelor. A fi capabil să atragi talentul nu înseamnă nimic dacă nu le poți păstra! 💡

Din păcate, reținerea este o problemă uriașă în zilele noastre. Ceea ce odată a fost considerat un steag roșu și numit „job hopping”, acum este noua normalitate. Rezumatul mandatului angajaților BLS remarcă faptul că un procent mare din noua generație de angajați au un mandat semnificativ mai scurt în cadrul companiei.

Conform celor mai recente descoperiri, aproape 73% dintre angajați sunt în prezent deschiși către noi oportunități de carieră. Mai mult, o treime (33%) dintre angajați caută în mod activ noi locuri de muncă! 🧐

Cu toate acestea, nu trebuie să fie așa cu angajații tăi. Asta dacă le permiteți să lucreze de la distanță. Oferirea posibilității de lucru de la distanță angajaților dvs. este cea mai eficientă modalitate nemoneară de a-i păstra.

📊 Iată câteva statistici suplimentare care evidențiază beneficiile lucrului la distanță în contextul reținerii angajaților:

 • 52% dintre organizațiile chestionate în cercetarea Condecosoftware spun că munca de la distanță îmbunătățește reținerea personalului.
 • Potrivit raportului State of Remote Work realizat de OwlLab, companiile care încurajează munca de la distanță au înregistrat o cifră de afaceri cu 25% mai mică decât companiile care nu au susținut munca de la distanță.
 • În sondajul Crain Future of Work, 78% dintre profesioniștii în HR au menționat programele flexibile și telecommutingul ca fiind cele mai eficiente modalități non-monetare de a păstra angajații.

Beneficiul nr. 3 al lucrului de la distanță: productivitate crescută

Al treilea beneficiu al muncii de la distanță este creșterea productivității. În timp ce alte beneficii ale muncii la distanță au fost recunoscute și acceptate pe scară largă, problema productivității angajaților de la distanță este încă un motiv de dezbatere publică. Această dezbatere este foarte fierbinte în acest moment din cauza recentei pandemii de coronavirus. 🔥

Recentea pandemie de COVID-19 a oferit o oportunitate excelentă de a pune la încercare problema productivității angajaților de la distanță. Cercetările privind munca de la distanță din 2020 au arătat că munca de acasă, ca urmare a pandemiei de COVID-19, a avut doar o reducere cu 1% a productivității muncii.

Ținând cont de faptul că acest lucru a fost în circumstanțe extreme, găsesc această statistică remarcabilă și cea mai bună dovadă că angajații de la distanță sunt într-adevăr mai productivi! 💡

Dacă am fi capabili să ne menținem productivitatea în timp ce lucrăm de acasă în timpul stresului și incertitudinii uriașe din cauza pandemiei globale, a consecințelor sale asupra sănătății și economice, complet nepregătiți, cu alți membri ai familiei și copii sărind peste tot în jurul nostru, imaginați-vă ce potențial este acesta. pentru ca productivitatea noastră să crească dacă am avea o condiție mai bună pentru lucrul la distanță.

Acest lucru a fost confirmat și de cercetările academice și științifice ample efectuate înainte de COVID-19. Celebrul studiu Stanford și studiul Cisco, precum și studiile extinse pe termen lung efectuate de Gallup și Harvard confirmă toate că angajații de la distanță sunt mai productivi.

Consultați acest TED Talk foarte informativ (și amuzant! 😄) pentru a afla mai multe despre studiul clasic de la Stanford:

📊 Iată câteva statistici suplimentare care evidențiază beneficiile lucrului de la distanță pentru productivitatea angajaților:

 • Owl Labs State of Remote Work 2019 a constatat că angajații de la distanță au o productivitate crescută cu 79% și o concentrare mai bună.
 • 77% dintre angajații care lucrează de la distanță raportează o productivitate mai mare și 52% au mai puține șanse să își ia timp liber, după cum a constatat cercetările CoSo.
 • Sondajul Flexjob arată că 65% dintre respondenți sunt mai productivi la biroul lor de acasă decât la un loc de muncă tradițional.
 • Potrivit Airtasker Research 2020, angajații de la distanță lucrează mai mult. În medie, angajații de la distanță au lucrat cu 1,4 zile mai mult în fiecare lună, sau cu 16,8 zile mai mult în fiecare an, decât cei care au lucrat într-un birou. Și în acele zile de lucru, au petrecut mai mult timp pentru a face lucrurile.
 • 85% dintre companii confirmă că productivitatea a crescut în compania lor datorită flexibilității mai mari, așa cum se constată în Global Workspace Survey.

Beneficiul nr. 4 al lucrului de la distanță: costuri mai mici

În cele din urmă, introducerea lucrului de la distanță în compania dvs. vă va ajuta să economisiți bani! Companiile aflate la distanță au costuri de afaceri mai mici, deoarece economisesc bani în două moduri cheie: economisesc bani pe care i-ar cheltui pe birou și salarii.

Prima cale are foarte mult sens. Dacă angajații tăi lucrează de la distanță, s-ar putea să nu ai nici măcar nevoie de birou! Astfel, poți economisi bani nu doar la închirierea spațiului de birou, ci și la mobilier de birou, echipamente, rechizite etc. În sfârșit, nici costuri cu utilitățile nu vei avea! De exemplu, AT&T a economisit 30 de milioane de dolari pe an numai în imobiliare! 😵

Cel de-al doilea mod în care munca de la distanță vă va ajuta să economisiți bani probabil nu este atât de evidentă imediat. Dacă le permiteți angajaților să lucreze de acasă, puteți economisi și bani din salariile lor. Asta e corect! Mulți angajați ar alege capacitatea de a face telecommuta în detrimentul unei creșteri de salariu! 💡

📊 Iată câteva statistici care demonstrează modul în care munca de la distanță ajută companiile să economisească bani:

 • Potrivit Global WorkplaceAnalytics, aproape 6 din 10 angajatori identifică economiile de costuri ca fiind un beneficiu major al telecommutingului.
 • Global Workplace Analytics Telework Savings Calculator, o singură companie poate economisi 11.000 USD anual pentru fiecare lucrător de la distanță care lucrează la distanță 50% din timp.
 • Global Workplace Analytics estimează că două treimi dintre oameni ar prefera să lucreze de acasă și 36% ar alege capacitatea de a face telecommuta în detrimentul unei creșteri de salariu.

TLDR: Da, ar trebui să le permiteți NECESAR angajaților să lucreze de la distanță chiar și după COVID-19!

Doriți să vă reduceți costurile de recrutare, timpul de angajare, rata de rotație și să economisiți bani? Permiteți angajaților să lucreze de la distanță! 🏠

Permiterea lucrului de la distanță vă va ajuta să atrageți și să păstrați talentele de top, precum și să le mențineți productive. Pe lângă toate acestea, veți economisi și bani! 💰

Și da, toate acestea au fost dovedite prin cercetări ample. Puteți găsi analize detaliate, date, statistici și cifre, precum și surse de mai sus. ⬆️

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *