3 moduri în care tehnologia poate face echipele de resurse umane mai productive

Cum poate tehnologia să facă echipele de HR mai productive?

„Cum pot face mai multe în cel mai scurt timp?”

Această întrebare este probabil reluată de toți profesioniștii în resurse umane care lucrează în locurile de muncă moderne de astăzi. Pe măsură ce tot mai multe companii și organizații luptă pentru eficiență, compartimentarea în ceea ce privește responsabilitățile nu mai este o practică populară. Astăzi, este obișnuit ca un profesionist în resurse umane să îndeplinească toate funcțiile HR, de la început până la sfârșit.

Nu este de mirare că profesioniștii în resurse umane pierd somnul din cauza stresului legat de muncă. Mai rău este că, la sfârșitul zilei, munca continuă să se grăbească. Acesta este motivul pentru care echipele de HR sunt mereu în căutarea fierbinte pentru hack-uri de productivitate și de gestionare a timpului pentru a le ajuta să lucreze mai inteligent și mai rapid, păstrându-și în același timp bunăstarea în interiorul și în afara locului de muncă.

Astăzi, multe companii apelează la diferite tehnologii și software de HR pentru a-și crește productivitatea și întâmpină rezultate pozitive.

3 moduri în care tehnologia poate îmbunătăți productivitatea HR

Dacă vă gândiți să investiți în tehnologie, iată 3 moduri poate îmbunătăți productivitatea HR:

Tehnologia #1 optimizează procesele de recrutare

Una dintre cele mai crucial aspecte ale slujbei fiecărui profesionist în resurse umane este să găsiți candidatul potrivit pentru job. Cu toate acestea, recrutarea nu mai este doar cernind o grămadă de CV-uri. Este un importelement de branding furnică care afectează semnificativ reputatie a unei companii.

Acestea fiind spuse, profesioniștii din HR sunt presați să facă construi o strategie de branding de angajator și livrează a experiență de recrutare perfectă pentru candidats. În același timp, se așteaptă să facă acest lucru într-un eficient, rentabil și oportun manieră.

Din fericire, există un număr de moduri tehnologie poate ajuta optimizarea procesului de recrutare.

Iată câteva dintre ele:

 • Solicitant Self-Service
  În zilele noastre, este aproape de neimaginat pentru profesioniștii în resurse umane să mai predea manual formulare pe hârtie pe care să le completeze solicitanții și apoi să petreacă minute prețioase verificând exactitatea informațiilor. Cu o aplicație de autoservire, solicitanții pot furniza informațiile și pot verifica ei înșiși acuratețea informațiilor. Această metodă vă eliberează timp, astfel încât să vă puteți concentra mai mult pe responsabilitățile principale în timpul procesului de recrutare.
 • Software de recrutare All-in-One
  Nu ar fi frumos să ai acces la datele de care ai nevoie și să faci mai multe sarcini de angajare dintr-un singur instrument? Într-un software de recrutare all-in-one, puteți revizui CV-urile, accesa formulare, identifica cerințele specifice ale angajaților și puteți face alte lucruri fără a sări de pe o platformă la alta. Acest lucru minimizează distracția și accelerează procesul de angajare.
 • Șabloane de comunicare personalizabile
  Comunicarea regulată este cheia pentru a obține o experiență pozitivă de angajare atât pentru organizația dvs., cât și pentru candidați. Nimic nu o distruge mai mult decât e-mailurile generate de sistem. Trimite un mesaj greșit despre compania ta. Oferta de instrumente de comunicare HR recrutarea șabloane de e-mail pe care le puteți personaliza, adăugând o abordare mai „umană” pentru a intra în contact cu candidații.

Verifică Top 5 instrumente de productivitate pentru recrutori!

Tehnologia #2 automatizează procesele de salarizare care necesită timp

Nimeni nu vrea să se încurce când vine vorba de banii oamenilor, de aceea statul de plată pregătirea se situează printre cele mai multe stresant sarcini care cad pe umerii departamentului de resurse umane.

Mulți angajați așteaptă cu nerăbdare să-și primească salariile, neștiind faptul că colegii lor din HR petrecut ore întregi să pregătească statul de plată al companiei cu 100% precizieiar în a oportun manieră. Acest lucru este, desigur, pe deasupra alte responsabilitati care trebuie îngrijite de zi cu zi.

Investiția într-un software de salarizare va avea, probabil, cel mai mare impact în creșterea productivității echipelor de resurse umane. Iată cum:

 • Automatizați urmărirea timpului
  The beneficiile de a avea un software care înregistrează automat orele de lucru nu sunt benefice numai pentru echipele de resurse umane. Este benefic pentru întregul loc de muncă. HR poate pregăti salariile mai eficient dacă orele de muncă sunt înregistrate cu acuratețe.
 • Asigurați respectarea legislației muncii
  Politicile de muncă sunt în continuă schimbare și nu este neobișnuit ca resursele umane să uite să actualizeze sistemele de salarizare pentru a respecta aceste legi. Acest lucru duce la pierderi de timp și bani din cauza penalităților. Tehnologia poate fi configurată pentru a se adapta acestor schimbări și pentru a facilita echipele de resurse umane să susțină conformitatea cu salariile.
 • Reduceți timpul în pregătirea rapoartelor de salarizare
  Doar gândul că trebuie să verifici datele privind salariile și să le organizezi pe toate într-un singur raport coeziv poate fi deja dificil. Instrumentul potrivit va permite echipelor de HR să găsească și să exporte doar datele relevante de care au nevoie, transformându-le cu ușurință în rapoarte care sunt gata de circulație.

#3 Tehnologia îmbunătățește formarea și managementul performanței

Potrivit HeartMath, 72% dintre profesioniștii în resurse umane sunt stresați datorită ratelor ridicate de uzură din organizația lor. O modalitate de a menține angajații angajați și de a reduce rata de rotație este de a oferi o formare adecvată și de a monitoriza performanța angajaților.

Cum poate tehnologia să ajute resursele umane să fie mai productive în acest domeniu?

 • Creați eficient programe de antrenament personalizate
  Profilarea angajaților este mai ușoară cu utilizarea tehnologiei. Este timpul să digitalizați formarea angajaților. Acest lucru merge mână în mână cu managerii de resurse umane care sunt capabili să planifice eficient un flux logic pentru dezvoltarea carierei unui angajat.
 • Măsurați productivitatea și performanța
  Software-ul de management de proiect permite managerilor să verifice în mod constant progresul personalului lor în ceea ce privește un proiect, fără micromanagement. În același timp, încurajează responsabilitatea în rândul angajaților, pe măsură ce aceștia devin mai autonomi asupra performanței lor la locul de muncă.
 • Obțineți feedback imediat
  Managerii nu mai trebuie să aștepte un sfert sau un an înainte de a primi feedback de la personalul lor. Cu un software de feedback, angajații pot aborda în mod convenabil provocările și problemele cu care s-ar putea confrunta și își pot rezolva preocupările prin canale adecvate pentru a le rezolva. Pe partea de HR, nu mai trebuie să creeze și să trimită sondaje, deoarece mecanismul de feedback este întotdeauna disponibil pentru cei care au nevoie de el.

Concluzie: Tehnologia este cheia unei echipe de resurse umane mai productive

Productivitate a fost întotdeauna un subiect fierbinte. Pe măsură ce cerințele la locul de muncă cresc și se schimbă, lumina reflectoarelor se îndreaptă asupra modului în care pot fi echipele de resurse umane mai productiv fără a munci neapărat mai mult.

Concentrându-se pe acestea trei domenii cheie de resurse umane – recrutare, salarizare și implicarea angajaților — este un început ideal pentru o companie care caută să încorporeze tehnologie pentru a îmbunătăți productivitatea. La sfârșitul zilei, a avea un departament de HR productiv are o companie-efect pozitiv larg asupra oricărei organizații.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *